Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocs amigo,elfelejtettem,hogy az eurobarca-n nem lehet éltetni a Barca-t,mert megbántom a madridisták pici lelkét!!Boixos írta:Bodi, amigo, vigyázni kell a hiperérzékeny lelkű madridszurkolókkal. nehogy vmi bántót olvassanak ITT.
amelyik csapat az előkelő 16. helyet foglalja el.A. Gábor írta:gondolkozz...Sacchi írta:látom nagyon büszkék vagytok ( legalábbis az előttem szóló ), hogy hosszú idő után ismét nyertetek, ráadásul a remek, látványos és eredményes focit játszó, pengés Osasuna ellen..
ti kit vertetek meg???
...az ötödik perctől hátrányban játszó Atletico Madridot?
gondolkozz...Sacchi írta:látom nagyon büszkék vagytok ( legalábbis az előttem szóló ), hogy hosszú idő után ismét nyertetek, ráadásul a remek, látványos és eredményes focit játszó, pengés Osasuna ellen..
Ez így nem teljesen igaz,mert egy undorító rúgdosódó antifocit játszó csapat ellen nyertünk!Az volt a céljuk,hogy lerúgják a játékosainkat,és sajnos elég sűrűn meg is tették ezt!Sacchi írta:látom nagyon büszkék vagytok ( legalábbis az előttem szóló ), hogy hosszú idő után ismét nyertetek, ráadásul a remek, látványos és eredményes focit játszó, pengés Osasuna ellen..
Az egy dolog,hogy jobbak vagyunk,de az se ártana,ha a végén előttük végeznénk!valdo88 írta:Hy all,sztem nem kell a reallal foglalkozni,nincs a barcával egyszintensokkal jobb a csapatunk,van cseresorunk is,szal jobbak vagyunk.
![]()
![]()
Forca BARCA
![]()
![]()
Realos haverom azt mondta,hogyha Ronaldonak nem használnak a sima kezelések,akkor meg kell műteni,és akkor 2 hónap is lehet!Boixos írta:állítólag ronaldonak egy hónap, baptistának 5 hét vízező.
Kar pedig megint fejelt volna egy ongoltBodi írta:Ő nagy veszteség a realnak,viszont Guti csúcsformában van.![]()
Baptista ellenünk se fog játszani igaz??
IgenBodi írta:Baptistaval most mi van,ő is sérült???
dehogy nott be a feje lagya csak az anyukaja megtiltotta a sok szamitogepezestHAnonymus írta:OFF
Kitfisto, mivan, benőtt a fejed lágya? Mostanában már nem napi 50et írsz hanem csak 3-4et! Azt kell mondjam dicséretes.![]()
ON
Még én se láttam a cuccot, csak a reál-valencia vidjét... Abban meg nincs semmi extra.
Muttaták a balhékat pl. Rivaldo és Hierro üvöltözim egy másssal a végén meg mutatják Xavi tavalyelötti góljét a bérnabudiban.Vito írta:miért milyen? -én még nem láttam
csak 1 csöppet más formábanCharlie írta:Ki beszélt veled normálatlanul?REAL MADRID=AZ ÉLET írta:ameddig én normálisan beszélek,addig te is tedd azt![]()
normálatlan
Annyit kértem hogy máshol fényezd a csapatod!
C.