Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Kralo
Entrenador del Barça

2005.10.25. 19:44:25

jön vissza Saviola nehogymá fizessünk csatárért, amikor az van! inkább a védelmet kell majd erősíteni!
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2005.10.25. 19:35:23

Sevcsekno, Raul, Forlan, Del Piero, Owen
csak pár csatár aki nem nagyképű és jobb mint torres...
Fernando
Llegenda del Barça

2005.10.25. 19:07:10

Vagy idesorolhatnám: De Rossi, Gilardino, Robinho, Soldado, ezeknek mind nagyobb arcuk van mint Fernando-nak
Fernando
Llegenda del Barça

2005.10.25. 18:47:08

Badi írta:képe is hatalmas, az hányadik nálad? :?
Messin kívül kinek nem hatalmas a képe?
talán Rooney, vagy C.roni? Ne viccelj már
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2005.10.25. 18:32:36

képe is hatalmas, az hányadik nálad? :?
Fernando
Llegenda del Barça

2005.10.25. 18:07:11

cocu8 írta:Ha választani kellene Torres és Henry között én Torrest választanám. Biztos sokan nem értenek velem egyet, de ő a jövő, Henry meg lassan a múlt lesz!
Na végre valaki egyet ért velem!!! :D
Csak elég valószínűtlen h jön Fernando, mert nem akar :? Egyébként lehet nem olyan képzett teknikaigal mint C. Ronaldo vagy Messi vagy akárki de a szíve hatalmas és nálam ez az első! Csak kár h ez a szí az Atleticóé :evil:
cocu8
Barça B

2005.10.25. 18:01:23

Ha választani kellene Torres és Henry között én Torrest választanám. Biztos sokan nem értenek velem egyet, de ő a jövő, Henry meg lassan a múlt lesz!
laci18
Jugador d'estrella

2005.10.25. 17:39:36

Akkor viszont így 28 évesen is nagyon jó Sagnol ha témyleg annyi akkor nekem mind1 hogy Sagnol vagy Daniel Alves jön.
Fernando
Llegenda del Barça

2005.10.25. 17:28:39

Alvest ahogy nézem pedig nagyon király védő!! Sokkal jobb mint Belletti + Oleguer
Fernando
Llegenda del Barça

2005.10.25. 17:26:26

laci18 írta:Szerintem inkább Daniel Alves jöjjön mint Sagnol mivel Sagnol nem mai gyerek vagy tévedek? Balra pedig Fabio Aurekio tényleg nem olyan jó megoldás! Középre pedig Rafa jó lenne csak Franknek is jó lenne belátni.
Tévedsz! :D 28 éves, az csak rutin, nem kor
laci18
Jugador d'estrella

2005.10.25. 17:21:36

Szerintem inkább Daniel Alves jöjjön mint Sagnol mivel Sagnol nem mai gyerek vagy tévedek? Balra pedig Fabio Aurekio tényleg nem olyan jó megoldás! Középre pedig Rafa jó lenne csak Franknek is jó lenne belátni.
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.10.23. 21:51:04

Boixos írta:
...néztem ezt a Sagnol gyereket a Juve ellen, és lehet, hogy ez egy különösen jó meccse volt, de TÖKÉLETESEN játszott.
na, ebben tökéletesen egyetértünk! arról a gyerekről sem sokszor köszönnek be a sörzabálóknál.
komolyan nem lenne hülyeség, ha azt a lóvét, amit laporta az anrira szán, betennék mondjuk ebbe a gyerekbe és a lucióba, pláne, ha a francia ingyé' van. ennyi léből el lehetne hozni mind a kettőt. a bayernt pedig nem kell félteni. amikor a kovács lefalcolt a púposokhoz, öt perc alatt elhozták az ismaelt a helyére. azt vesznek a naziknál, akit akarnak.
Sagnolt nem lenne nehéz megxerezni, jo lenne, Lucio nagykirály, de sztem megszerezhetetlen, jojjon Sagnol, kozéppen meg a Máquez, Puyol, Edmilson trio csak megoldja, de ide se bánnám ha jonne vki, meg a balszélre sem mert mind2 jelolt már tul van a 30-on. AMuyg Navarro h nyomja :?:
merx
Capitá del Barça

2005.10.23. 21:00:48

Nekem semmi bajom nincs Henry-val de sztem nem kell több támadó/csatár, DE védő(k) igen. Tömören ennyit akartam mondani. Azt meg nem mondom, hogy én kit szeretnék látni a csapatban mert lehet, hogy sokaknak nem tetszene meg nem is az én dolgom a csapat felépítése...
Bodi
Director del Fútbol

2005.10.23. 20:52:30

Ha Laportán múlna,akkor már rég a mi játékosunk lenne,de nem rajta múlik,úgyhogy szerintem sose lesz a miénk...
Messi tavaszra akkora sztár lesz,hogy akkor már senki nem fog Henry-ról beszélni! 8)
Deco01
Jugador del Barça

2005.10.23. 20:31:12

Üdv! ahogy látom szép számmal reagáltatok az általam irtakra! ez jo hir! :)
Valdes sztem jo kapus és kész, DE Jorqueranak több lehetöséget kellene adni a játékra :!: (pl. spanyol kupa,kisebb csapatok elleni bajnokikon + ha a BL csoportból továbbjutunk a Pana elleni otthoni meccsel akkor a hátralévö BL csoportmeccseken már öt kellene védetni h több rutinja legyen :!:
Damiá játszana sztem ha nm lenne állandóan sérült :?
Sagnolt sürgösen vegyük meg a nyáron :!:
F.Aurelio -t balhátvédnek hozzuk ide a nyáron :!:
én középsö védöt csak akkor hoznék újat ha Edmilsont vagy Oleguert cserébe elküldjük :!:
kp. ugy jó ahogy van :!:
Csak egy kis emlékeztetés Larssont 33évesen szerzödtettük le tavaly, akkor Henry 28-29évesen miért NYUGDIJAS :?: :?
Larsson is egy hatalmas gólvágó volt a maga idejében de már nm ugyanaz aki volt :!: sztem Larsson helyett hozzuk ide Henryt :!: Eto'o és Henry kezdene elöl de ehhez átkellene álni elöször is a 2csatáros játékra ami SAJNOS amig Frank az edzö nm fog megvalósulni :!: :?
És akkor sokkal többet játszatni Maxit + Ezquerrot :!: DE látom sokaknak nm szimpi Henry (nm tudom megérteni miért) ezért nm irok róla többet :!:
Ugyis Laportáék fogják eldönteni idejön-e vagy sem majd akkor irok róla ha a BARCA mez rajta feszül :!: 8)
Ja ezt a Luciot nehogy megvegyük már, s*arabb mint Marquez,akkor inkább hozzuk ide Gallast v. Gonzalot v. Chivut :!:
Eto'ó: Madrid, cabron saluda el campenon! :)
Bodi
Director del Fútbol

2005.10.22. 18:01:13

Lució nagy kedvencem,a világ legtechnikásabb középső védője!A védőmunkája is nagyon jó,csak szerintem mozdíthatatlan!Meg amúgy is,nem férne be a csapatba,mert a Puyol melletti középső védő poszt már foglalt,be van betonozva a mi Oleugerünk!!!! :lol: :cry:
Boixos
Llegenda del Barça

2005.10.22. 15:43:57

...néztem ezt a Sagnol gyereket a Juve ellen, és lehet, hogy ez egy különösen jó meccse volt, de TÖKÉLETESEN játszott.
na, ebben tökéletesen egyetértünk! arról a gyerekről sem sokszor köszönnek be a sörzabálóknál.
komolyan nem lenne hülyeség, ha azt a lóvét, amit laporta az anrira szán, betennék mondjuk ebbe a gyerekbe és a lucióba, pláne, ha a francia ingyé' van. ennyi léből el lehetne hozni mind a kettőt. a bayernt pedig nem kell félteni. amikor a kovács lefalcolt a púposokhoz, öt perc alatt elhozták az ismaelt a helyére. azt vesznek a naziknál, akit akarnak.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.10.22. 15:39:19

player10! Kell 1 kis realitás is...Nem igazolhatunk fél tucat klasszist, azért annyira nem állunk jol.
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.10.22. 15:35:31

Vito írta:
antiimperialista írta: Azért a helyedben vigyáznék azzal a "súlytalan" jelzővel! Igen jók idén, nehogy véletlenül BL-t nyerjenek! Az edzőjük nagyon jó, jól össze is rakta a csapatot. Még azt is elbírják hogy Makaay már vagy 3264 perce nem rúgott gólt...
azért van ott az idézőjel :wink:
tudom és elismerem a Bayern múltját, jelenét, de egy ilyen Klubbal, mint a Barca egyszerűen nem versenyezhet!
ott van 60ezer sört vedelő és kolbászt zabáló, zászlólengető szurkoló, itt pedig:

Més Que En Club 8)

nem elfogultságból írom ezt, de ez így van. említhetném akár a margitkáékat is, vagy a MU-t.....
Szetintem akiket te említettél, épp azok nem tudják a Bayernel felvenni a versenyt. A 4 klubb kozul jelenleg a Bayern a legjobb ez nem kérdés.
player10
Barça B

2005.10.22. 15:07:34

Sziasztok!

Szerintem Henry a világ legjobb csatára, és nyáron nem 51, hanem 29 éves lesz, tehát 2-3 fantasztikus, és még további 1-2 jó év tuti benne van. Ő HENRY! Emberek, mi van veletek..??! Képzeljétek már el : ...Ronaldinho - Eto'o, Henry...ISZONYAT, és akkor még ott van Messi, akiből szédületes játékos lesz, de most még nem lehet tőle elvárni, hogy mondjuk Eto'o helyett lövöldözze a gólokat. Meg Ti is tudjátok, hogy ha Eto'o kikapcsolják, akkor meleg a pite. Na, olyan csapat viszont nincs a világon, amelyik megfogná a földkerekség történetének tán legerősebb csatársorát. És bizony a Brazil, a Kameruni, és a Francia ezt alkotnák...
Torrest felejtsük már el, össze sem lehet hasonlítani Henry-val. Nem rossz játékos, sőt, de a világ 10 legjobb csatára közt tuti nincs, és az is ezer %, hogy ha tré van ő a Barcát nem tudná a hátára venni. Sokszor még az Atletico-t sem tudja...meg eleve, nem tudom hányan szoktátok figyelni az Arsenal meccseit, vagy figyelitek évek óta, de Thierry nem egyszerű gólokat szokott lőni. Arról nem is beszélve, hogy nálunk tuti aranylabdát kapna.

Tehát, ha valaki tökéletes lenne, az Ő!

Más: néztem ezt a Sagnol gyereket a Juve ellen, és lehet, hogy ez egy különösen jó meccse volt, de TÖKÉLETESEN játszott. Ha ingyen el lehet hozni, akkor tuti kell. Meg Daniel Alves is, Damia-t meg kölcsön kéne adni a Mallorca-nak, vagy valami kisebb 1.osztályú csapatnak, hogy erősödjön...Belletti-t szerintem a nagy átlagnál én jobban csippantom, de így nem férne be. A másik oldalról Sylvinho tuti mehet, eddig összesen 1x játszott jól - a Betis elleni 4-1 alkalmával - helyette meg jöhet Fabio Aurelio megint csak ingyen, de nem csak ezért, hanem, mert jó hátvéd, aki mellesleg iszonyatosan támad, nagyon jól cselez és legalább olyan jó, mint Gio, tehát csak a csapat előnyére válhatna, arról nem is beszélve, hogy egy riválist gyengítenénk azzal, ha elhoznánk. Középen Edmilson - eddig - nem vált be, Oleguer-t meg csak a szíve tartja itt, meg Rijkaard...Ha a Fradiban együtt játszott volna a Gyepessel, akkor ők lettek volna a legjobb "magyar" védőpáros, de Barca nem a Fradi...(Mégha én pont ezért a két csapatért rajongom is...)
Helyette/Helyettük kell Gallas, Milito, Chivu vagy Kompany, esetleg az egyik és Pique, akit a Man.Utd. vitt el tőlünk, és aki már ült párszor az angolok padján. Na, én még nem láttam játszani, de sokszoros korsoztályos válogatott, Barca nevelés, a MU-nál számítanak rá...Oleguernél csak jobb lehet...

Megint más: nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én Valdes-t nem nagyon szeretem. És nem arról van szó, hogy emberileg nem szimpatikus - amúgy nem túlságosan az - hanem egyszerűen arról, hogy nemcsak hogy nem világklasszis, de még az országon belül is sok jobb van nála...Casillas, Canizares, esetleg Reina, de leginkább Jorquera, aki szerintem még most is óriási kapus lehetne, ha mindig ő védene. De, ha meg nem, akkor hozzuk el Abbiati-t a Milánból/Juvéból, mert jövőre úgyis csak 2.számú kapus lesz ott, de ő fantasztikus. Mégha a Bayern ellen hibázott is...

Na, egyelőre enni, ez sem kevés....

Abbiati(Jorquera) - Sagnol(D.Alves), Puyol(Marquez), Milito vagy Gallas vagy Chivu(Kompany vagy Pique), F.Aurelio(Gio) - Van Bommel(Gabri), Xavi(Motta), Deco(Iniesta) - Ronaldinho(Messi) - Eto'o(Ezguerro), Henry(Maxi)...

Szerintem tökéletes csapat lenne. Szerintem. :D :?:
roniebarca
Barça B

2005.10.22. 11:57:35

Jöjjön Kompany és Marcelo(16 éves Brazil U-17 vb döntös volt, Balhátvéd )mert a jövőre is gondolni kell! :!:Gio 30,Silvinho 31 éves)
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2005.10.22. 11:14:07

Lucio-val en is eggyet ertek de szerintem semmi esely ra iden :( de jovo nyaron jojjon Lucio es Kompany/Rodrigez gyerek es akkor nyugott lennek
Tiziano Crudeli fan :!:
Richi
Jugador d'estrella

2005.10.22. 10:50:22

oké de vajon mennyi esély van arra hogy lució aki majdnem egész pályafutását németországban töltötte és egy éve került a bayernhez(minden németországban játszó focista álma hogy a bayernben játszhasson) hogy egy év után "mindössze" egy bajnoki címmel és egy kupával menjen el a klubbtól úgy hogy idén nagy esélyük van a bl győzelemre is(barcának is van ugyanolyan esélye sőt...de itt nem játszhatna idén a blben). ezért kellene egy olyan védő aki nagyon jó és még nem játszott idén a bl-ben hogy tavasszal már játszasson bl meccsen is ne csak a szezonban mint pl.:tavaly morientes(liverpool) :roll: :arrow:
Vito
Llegenda del Barça

2005.10.22. 09:37:42

antiimperialista írta: Azért a helyedben vigyáznék azzal a "súlytalan" jelzővel! Igen jók idén, nehogy véletlenül BL-t nyerjenek! Az edzőjük nagyon jó, jól össze is rakta a csapatot. Még azt is elbírják hogy Makaay már vagy 3264 perce nem rúgott gólt...
azért van ott az idézőjel :wink:
tudom és elismerem a Bayern múltját, jelenét, de egy ilyen Klubbal, mint a Barca egyszerűen nem versenyezhet!
ott van 60ezer sört vedelő és kolbászt zabáló, zászlólengető szurkoló, itt pedig:

Més Que En Club 8)

nem elfogultságból írom ezt, de ez így van. említhetném akár a margitkáékat is, vagy a MU-t.....
antiimperialista
Director del Fútbol

2005.10.22. 09:28:13

Vito írta:
Boixos írta:én kivenném a bayernből a lúciót, mint a szél.
nem kéne itt az anrival szórakozni, elől megvan a brigád.
hátra betenni a luciót puyol mellé, presast a padra, aztán mennyen át rajtuk vki, ha tud.
ááááhh, ne is mondd!!!
a világ legjobb belső védelme lenne a mienk, murinnyót megenné a sárga irígység, ezek ketten betonfalat húznának a kapu elé!
nehogymá' a bőrnasszerosoktól, egy "súlytalan" német csapattól ne tudjunk elhozni Barcelonába egy brazilt!!!!!

...persze, ha akarja a Presidente... :roll:
Lúció leigazolásával (még ha nem is bírom) én is egyetértenék, mert nagyon jó.

Azért a helyedben vigyáznék azzal a "súlytalan" jelzővel! Igen jók idén, nehogy véletlenül BL-t nyerjenek! Az edzőjük nagyon jó, jól össze is rakta a csapatot. Még azt is elbírják hogy Makaay már vagy 3264 perce nem rúgott gólt...
Lezárt