La Liga / Copa del Rey

Foci a Barçán kívül
daffy
Madridista

2011.06.02. 16:51:49

csababarca írta:
LG írta:Sztem meg Coentrao igenis jó igazolás a RM számára, vele kész lenne a védelem. Coentrao-Ramos, Carvallho-Marcelo. Nem is rossz. Jó csapat készül Madridban.

Azért egy ilyen védelemmel kiállni egy komolyabb csapat ellen merész.
Még akkor is ha Pepe "szűr" előttük.
Megint tele igazolják magukat, aztán majd lehet mondani, hogy "épülő madrid"...minden évben ez van.
a kezdőbe 1,max 2 ember jön. van egy kb 15 fős mag,a többi cserélődik. ezt nem nevezném összevásárlásnak. kell a változatosság,illetve a cserélődő padosokból aki jól teljesít,az úgyis megmarad. elmegy 6-7 ember,de azok nem is szerepeltek. ez nem hiba.
Ibrahim Afellay
Barça C

2011.06.02. 16:49:23

csababarca írta:
LG írta:Sztem meg Coentrao igenis jó igazolás a RM számára, vele kész lenne a védelem. Coentrao-Ramos, Carvallho-Marcelo. Nem is rossz. Jó csapat készül Madridban.

Megint tele igazolják magukat, aztán majd lehet mondani, hogy "épülő madrid"...minden évben ez van.
De minden évbe mondhatni szarok is!!! :D:D bár özil-el meg di maria-val sokat erösödtek :/ de még igyis gyengék :P özilt ezért kellett volna nekünk megvenni :@ de majd tudja guardiola -.-" :/
Fc Barcelona : Més que un club

Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.06.02. 14:30:14

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2011.06.02. 14:26:27

elképesztően mély a keret,ez nagy előny lehet a bl-ben is. sahin-altintop a gago-pedro leon kettős helyett érkezett. ez már magában erősítés. coentrao valószínűleg garay sorsát pecsételi meg.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.06.02. 14:12:26

Sztem meg Coentrao igenis jó igazolás a RM számára, vele kész lenne a védelem. Coentrao-Ramos, Carvallho-Marcelo. Nem is rossz. Jó csapat készül Madridban.
Ibrahim Afellay
Barça C

2011.06.02. 14:07:02

daffy írta:
Ibrahim Afellay írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-c ... _all-50473

nem értem h minek ö a real-ba....azért hogy padozzon?inkább megvettük volna mi -.-" én örültem is volna neki :D :/ meg hát balvédö is :) na de mind1 ö/ök tudják! :) meg ö akaart annyira real-ba menni elvileg...de nem tom miért?! :D:D
coentrao eredeti posztja bal középpályás volt.
lehetséges felállások a realban: bal hátvéd(és marcelo eggyel feljebb),bal kp(és marcelo marad a helyén),jobb hátvéd

a hírek szerint mourinho jobb hátvédnek szánja. az üzletben valószínűleg garay is részt vesz.
értem :) hát sztem akkor is felesleges volt nekik....de föleg neki ha odamegy...azért h padozzon....inkább akkor ment volna télleg a Bayern-hez 1éve...na de mind1 :)

Kép
daffy
Madridista

2011.06.02. 09:44:02

Ibrahim Afellay írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-c ... _all-50473

nem értem h minek ö a real-ba....azért hogy padozzon?inkább megvettük volna mi -.-" én örültem is volna neki :D :/ meg hát balvédö is :) na de mind1 ö/ök tudják! :) meg ö akaart annyira real-ba menni elvileg...de nem tom miért?! :D:D
coentrao eredeti posztja bal középpályás volt.
lehetséges felállások a realban: bal hátvéd(és marcelo eggyel feljebb),bal kp(és marcelo marad a helyén),jobb hátvéd

a hírek szerint mourinho jobb hátvédnek szánja. az üzletben valószínűleg garay is részt vesz.
Ibrahim Afellay
Barça C

2011.06.02. 09:31:25

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-c ... _all-50473

Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.06.02. 09:07:45

Barcaman14 írta:
noname írta:Rondon 21 éves, Buanonotte is jön, ő is csak 23. Baptista se idős még a maga 29 évével.
Jól gondolom hogy a Boca Juniorsos, Diego Buanottéról van szó?! Csak mert sokszor volt szó róla a fórumon, nagy tehetség elméletileg, és ezért furcsállom hogy a Malagához igazol, úgy hogy elvileg sokkal komolyabb érdeklődői is vannak. De lehet hogy rosszul tudom.
A fórumon érdekes nevek szoktak szóba kerülni, aztán a feléről azt sem tudom, h élnek-e még egyáltalán. :lol: Pl. ilyen Kerlonok, Fredy Aduk, stb...Hiába, az FM nagy úr. :lol:
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.01. 21:35:55

Amúgy Rondont szerintem ha így játszik, jövőre elviszi valami komolyabb csapat...
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.06.01. 21:05:17

Lionel85 írta:Tényleg Diego a keresztneve, de nem Bocás, hanem Riveres a gyermek. :)
Majdnem eltaláltam! :) Mindenesetre érdekes hogy a Malagához igazol bár, dobbantásnak tökéletes lehet. Egyébként tényleg jó kis csapat alakul, de azért várjuk ki a végét.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.06.01. 21:00:48

Barcaman14 írta:
noname írta:Rondon 21 éves, Buanonotte is jön, ő is csak 23. Baptista se idős még a maga 29 évével.
Jól gondolom hogy a Boca Juniorsos, Diego Buanottéról van szó?! Csak mert sokszor volt szó róla a fórumon, nagy tehetség elméletileg, és ezért furcsállom hogy a Malagához igazol, úgy hogy elvileg sokkal komolyabb érdeklődői is vannak. De lehet hogy rosszul tudom.
Tényleg Diego a keresztneve, de nem Bocás, hanem Riveres a gyermek. :)
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.06.01. 20:57:58

Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Lionel85
Llegenda del Barça

2011.06.01. 20:57:37

noname írta:
Lionel85 írta:Ha akar jövőre valamit a Málaga, akkor azért fiatalabb játékost is vehetnének majd, mert így elég necces lesz, de szerintem a fél nyár velük lesz tele a sajtó. Meglátjuk mi lesz, kik jönnek. Van pár érdekes név, de pl. Pastore szerintem nem fog menni.
Rondon 21 éves, Buanonotte is jön, ő is csak 23. Baptista se idős még a maga 29 évével. Sztem igenis tudatos építkezés folyik ott most. Pellenek van esze. Rondon egyedül kevés volt, azóta jött mellé Baptista, Buanonottét berakják irányítónak, RvN-el pedig tulajdonképpen kész a csatérsor. Mosrtmár koncentrálhatnak a védelem és kp megerősítésére.
Sztem ha vesznek 2-3 jó védekező játékost, akkor lesz keresnivalójuk. Akár EL-helyre is odaérhetnek.
Elsősorban a támadósor fiatalítására gondoltam, bár tudom, hogy Pastore neve elhangzott általam, aki nem csatár. Szóval előre kéne még egy jól mozgó és gyors fiú, aki nem mellesleg barátságban van a labdával. Ahogy az általad említett Rondón is.

Buonanottéról nem tudtam, de ő is jó igazolás lesz, bár mióta volt balesete, szerintem nem a régi. De már ideje volt Európába jönnie. Tehetsége alapján mindenképpen.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.06.01. 20:50:11

noname írta:
Lionel85 írta:Ha akar jövőre valamit a Málaga, akkor azért fiatalabb játékost is vehetnének majd, mert így elég necces lesz, de szerintem a fél nyár velük lesz tele a sajtó. Meglátjuk mi lesz, kik jönnek. Van pár érdekes név, de pl. Pastore szerintem nem fog menni.
Rondon 21 éves, Buanonotte is jön, ő is csak 23. Baptista se idős még a maga 29 évével. Sztem igenis tudatos építkezés folyik ott most. Pellenek van esze. Rondon egyedül kevés volt, azóta jött mellé Baptista, Buanonottét berakják irányítónak, RvN-el pedig tulajdonképpen kész a csatérsor. Mosrtmár koncentrálhatnak a védelem és kp megerősítésére.
Sztem ha vesznek 2-3 jó védekező játékost, akkor lesz keresnivalójuk. Akár EL-helyre is odaérhetnek.
Sztem nem fognak, tudatos épités ide, vagy oda, nem biztos, h az összes igazolásuk be fog jönni, ill. az összeszokással is lehetnek problémák, nem megy az olyan gyorsak.
Baptista pl. a Sevilla óta egyik csapatában sem tudta megállni a helyét. RvN-re kíváncsi leszek, ha elkerülik a sérülések, és még bírni fogja a tempót, akkor ő bizony lőhet fontos gólokat.
noname
Llegenda del Barça

2011.06.01. 20:39:42

A Fifa egy szégyen
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.06.01. 20:23:38

Ha akar jövőre valamit a Málaga, akkor azért fiatalabb játékost is vehetnének majd, mert így elég necces lesz, de szerintem a fél nyár velük lesz tele a sajtó. Meglátjuk mi lesz, kik jönnek. Van pár érdekes név, de pl. Pastore szerintem nem fog menni.
Kép
Kép
Kép
d
Entrenador del Barça

2011.06.01. 18:46:03

Kicsit gonosz módon eszembe jutott, mikor olvastam, hogy át kell esnie az orvosin még, hogy ez már vajon csontritkulás-vizsgálat lesz-e, de a viccet félretéve még belebotolhat pár gólba, de kell mögé egy csapat. A Herkulesnek is bevált végül is Trezeguet, de látszott ott is, hogy egy fecske nem csinál nyarat.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.06.01. 18:37:57

Lionel85 írta:Van Nistelrooy már Spanyolországban van

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... at-2079967

"Nagy fogás", de tök ingyen jött. :D Nem tudom, belőle mit lehet kisajtolni, szerintem nem váltja meg a világot. Rondón szerintem előtte lesz a sorban. Esetleg még Baptista is, ha támadót játszik. Ruud fölött már eljárt az idő.
Valóban eljárt felette az idő, de a gólérzékenyésge egy cseppet sem kopott. Valószínüleg nem játszik majd végig egy szezont, de fontos gólokat szerezhet a Malagának. És szerintem még fognak erősíteni, elvégre most van pénz. És ez jó!
Kép

torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.06.01. 14:10:14

Lionel85 írta:Van Nistelrooy már Spanyolországban van

"Nagy fogás", de tök ingyen jött. :D Nem tudom, belőle mit lehet kisajtolni, szerintem nem váltja meg a világot. Rondón szerintem előtte lesz a sorban. Esetleg még Baptista is, ha támadót játszik. Ruud fölött már eljárt az idő.
Ha összeszedi magát meg kap lehetőséget, akkor még pár meccsre meg gólra akár még jó is lehet. Főleg így, hogy ingyen van. Nagyon sokat nem veszthetnek vele.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.06.01. 13:49:49

Van Nistelrooy már Spanyolországban van

Kép
Kép
Kép
LM10
Director del Fútbol

2011.05.31. 21:10:35

LG írta:
ab1daL írta:Sevilla: a BL-selejtezőben induló Trabzonspor kivásárolta Zokorát :lol: :D :D :D Öt milliót fizettek érte.
Ezen amúgy mi annyira humoros, ha megkérdezhetem? :)
Nekem egyből az jött át, hogy Henry és Márquez ingyen távoztak, Zokoráért meg 5 millát fizetett ki egy török klub.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.31. 21:07:23

ab1daL írta:Sevilla: a BL-selejtezőben induló Trabzonspor kivásárolta Zokorát :lol: :D :D :D Öt milliót fizettek érte.
Ezen amúgy mi annyira humoros, ha megkérdezhetem? :)
ab1daL
Director del Fútbol

2011.05.31. 20:20:17

Sevilla: a BL-selejtezőben induló Trabzonspor kivásárolta Zokorát :lol: :D :D :D Öt milliót fizettek érte.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
d
Entrenador del Barça

2011.05.30. 14:13:28

Idény közben itt valahol elvesztettem a fonalat a tévés jogok közt, végül is mi lett a végkifejlet? Másként lesz a pénzek elosztása jövőre, csak később lép érvénybe az új rendszer, illetve egyáltalán született megállapodás erről?
Válasz küldése