Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a kezdőbe 1,max 2 ember jön. van egy kb 15 fős mag,a többi cserélődik. ezt nem nevezném összevásárlásnak. kell a változatosság,illetve a cserélődő padosokból aki jól teljesít,az úgyis megmarad. elmegy 6-7 ember,de azok nem is szerepeltek. ez nem hiba.csababarca írta:LG írta:Sztem meg Coentrao igenis jó igazolás a RM számára, vele kész lenne a védelem. Coentrao-Ramos, Carvallho-Marcelo. Nem is rossz. Jó csapat készül Madridban.
Azért egy ilyen védelemmel kiállni egy komolyabb csapat ellen merész.
Még akkor is ha Pepe "szűr" előttük.
Megint tele igazolják magukat, aztán majd lehet mondani, hogy "épülő madrid"...minden évben ez van.
De minden évbe mondhatni szarok is!!!csababarca írta:LG írta:Sztem meg Coentrao igenis jó igazolás a RM számára, vele kész lenne a védelem. Coentrao-Ramos, Carvallho-Marcelo. Nem is rossz. Jó csapat készül Madridban.
Azért egy ilyen védelemmel kiállni egy komolyabb csapat ellen merész.
Még akkor is ha Pepe "szűr" előttük.
Megint tele igazolják magukat, aztán majd lehet mondani, hogy "épülő madrid"...minden évben ez van.
LG írta:Sztem meg Coentrao igenis jó igazolás a RM számára, vele kész lenne a védelem. Coentrao-Ramos, Carvallho-Marcelo. Nem is rossz. Jó csapat készül Madridban.
elképesztően mély a keret,ez nagy előny lehet a bl-ben is. sahin-altintop a gago-pedro leon kettős helyett érkezett. ez már magában erősítés. coentrao valószínűleg garay sorsát pecsételi meg.LG írta:Sztem meg Coentrao igenis jó igazolás a RM számára, vele kész lenne a védelem. Coentrao-Ramos, Carvallho-Marcelo. Nem is rossz. Jó csapat készül Madridban.
értemdaffy írta:coentrao eredeti posztja bal középpályás volt.Ibrahim Afellay írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-c ... _all-50473
nem értem h minek ö a real-ba....azért hogy padozzon?inkább megvettük volna mi -.-" én örültem is volna neki:/ meg hát balvédö is
na de mind1 ö/ök tudják!
meg ö akaart annyira real-ba menni elvileg...de nem tom miért?!
:D
lehetséges felállások a realban: bal hátvéd(és marcelo eggyel feljebb),bal kp(és marcelo marad a helyén),jobb hátvéd
a hírek szerint mourinho jobb hátvédnek szánja. az üzletben valószínűleg garay is részt vesz.
coentrao eredeti posztja bal középpályás volt.Ibrahim Afellay írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-c ... _all-50473
nem értem h minek ö a real-ba....azért hogy padozzon?inkább megvettük volna mi -.-" én örültem is volna neki:/ meg hát balvédö is
na de mind1 ö/ök tudják!
meg ö akaart annyira real-ba menni elvileg...de nem tom miért?!
:D
A fórumon érdekes nevek szoktak szóba kerülni, aztán a feléről azt sem tudom, h élnek-e még egyáltalán.Barcaman14 írta:Jól gondolom hogy a Boca Juniorsos, Diego Buanottéról van szó?! Csak mert sokszor volt szó róla a fórumon, nagy tehetség elméletileg, és ezért furcsállom hogy a Malagához igazol, úgy hogy elvileg sokkal komolyabb érdeklődői is vannak. De lehet hogy rosszul tudom.noname írta:Rondon 21 éves, Buanonotte is jön, ő is csak 23. Baptista se idős még a maga 29 évével.
Majdnem eltaláltam!Lionel85 írta:Tényleg Diego a keresztneve, de nem Bocás, hanem Riveres a gyermek.
Tényleg Diego a keresztneve, de nem Bocás, hanem Riveres a gyermek.Barcaman14 írta:Jól gondolom hogy a Boca Juniorsos, Diego Buanottéról van szó?! Csak mert sokszor volt szó róla a fórumon, nagy tehetség elméletileg, és ezért furcsállom hogy a Malagához igazol, úgy hogy elvileg sokkal komolyabb érdeklődői is vannak. De lehet hogy rosszul tudom.noname írta:Rondon 21 éves, Buanonotte is jön, ő is csak 23. Baptista se idős még a maga 29 évével.
Jól gondolom hogy a Boca Juniorsos, Diego Buanottéról van szó?! Csak mert sokszor volt szó róla a fórumon, nagy tehetség elméletileg, és ezért furcsállom hogy a Malagához igazol, úgy hogy elvileg sokkal komolyabb érdeklődői is vannak. De lehet hogy rosszul tudom.noname írta:Rondon 21 éves, Buanonotte is jön, ő is csak 23. Baptista se idős még a maga 29 évével.
Elsősorban a támadósor fiatalítására gondoltam, bár tudom, hogy Pastore neve elhangzott általam, aki nem csatár. Szóval előre kéne még egy jól mozgó és gyors fiú, aki nem mellesleg barátságban van a labdával. Ahogy az általad említett Rondón is.noname írta:Rondon 21 éves, Buanonotte is jön, ő is csak 23. Baptista se idős még a maga 29 évével. Sztem igenis tudatos építkezés folyik ott most. Pellenek van esze. Rondon egyedül kevés volt, azóta jött mellé Baptista, Buanonottét berakják irányítónak, RvN-el pedig tulajdonképpen kész a csatérsor. Mosrtmár koncentrálhatnak a védelem és kp megerősítésére.Lionel85 írta:Ha akar jövőre valamit a Málaga, akkor azért fiatalabb játékost is vehetnének majd, mert így elég necces lesz, de szerintem a fél nyár velük lesz tele a sajtó. Meglátjuk mi lesz, kik jönnek. Van pár érdekes név, de pl. Pastore szerintem nem fog menni.
Sztem ha vesznek 2-3 jó védekező játékost, akkor lesz keresnivalójuk. Akár EL-helyre is odaérhetnek.
Sztem nem fognak, tudatos épités ide, vagy oda, nem biztos, h az összes igazolásuk be fog jönni, ill. az összeszokással is lehetnek problémák, nem megy az olyan gyorsak.noname írta:Rondon 21 éves, Buanonotte is jön, ő is csak 23. Baptista se idős még a maga 29 évével. Sztem igenis tudatos építkezés folyik ott most. Pellenek van esze. Rondon egyedül kevés volt, azóta jött mellé Baptista, Buanonottét berakják irányítónak, RvN-el pedig tulajdonképpen kész a csatérsor. Mosrtmár koncentrálhatnak a védelem és kp megerősítésére.Lionel85 írta:Ha akar jövőre valamit a Málaga, akkor azért fiatalabb játékost is vehetnének majd, mert így elég necces lesz, de szerintem a fél nyár velük lesz tele a sajtó. Meglátjuk mi lesz, kik jönnek. Van pár érdekes név, de pl. Pastore szerintem nem fog menni.
Sztem ha vesznek 2-3 jó védekező játékost, akkor lesz keresnivalójuk. Akár EL-helyre is odaérhetnek.
Rondon 21 éves, Buanonotte is jön, ő is csak 23. Baptista se idős még a maga 29 évével. Sztem igenis tudatos építkezés folyik ott most. Pellenek van esze. Rondon egyedül kevés volt, azóta jött mellé Baptista, Buanonottét berakják irányítónak, RvN-el pedig tulajdonképpen kész a csatérsor. Mosrtmár koncentrálhatnak a védelem és kp megerősítésére.Lionel85 írta:Ha akar jövőre valamit a Málaga, akkor azért fiatalabb játékost is vehetnének majd, mert így elég necces lesz, de szerintem a fél nyár velük lesz tele a sajtó. Meglátjuk mi lesz, kik jönnek. Van pár érdekes név, de pl. Pastore szerintem nem fog menni.
Valóban eljárt felette az idő, de a gólérzékenyésge egy cseppet sem kopott. Valószínüleg nem játszik majd végig egy szezont, de fontos gólokat szerezhet a Malagának. És szerintem még fognak erősíteni, elvégre most van pénz. És ez jó!Lionel85 írta:Van Nistelrooy már Spanyolországban van
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... at-2079967
"Nagy fogás", de tök ingyen jött.Nem tudom, belőle mit lehet kisajtolni, szerintem nem váltja meg a világot. Rondón szerintem előtte lesz a sorban. Esetleg még Baptista is, ha támadót játszik. Ruud fölött már eljárt az idő.
Ha összeszedi magát meg kap lehetőséget, akkor még pár meccsre meg gólra akár még jó is lehet. Főleg így, hogy ingyen van. Nagyon sokat nem veszthetnek vele.Lionel85 írta:Van Nistelrooy már Spanyolországban van
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... at-2079967
"Nagy fogás", de tök ingyen jött.Nem tudom, belőle mit lehet kisajtolni, szerintem nem váltja meg a világot. Rondón szerintem előtte lesz a sorban. Esetleg még Baptista is, ha támadót játszik. Ruud fölött már eljárt az idő.
Nekem egyből az jött át, hogy Henry és Márquez ingyen távoztak, Zokoráért meg 5 millát fizetett ki egy török klub.LG írta:Ezen amúgy mi annyira humoros, ha megkérdezhetem?ab1daL írta:Sevilla: a BL-selejtezőben induló Trabzonspor kivásárolta Zokorát![]()
![]()
![]()
Öt milliót fizettek érte.
Ezen amúgy mi annyira humoros, ha megkérdezhetem?ab1daL írta:Sevilla: a BL-selejtezőben induló Trabzonspor kivásárolta Zokorát![]()
![]()
![]()
Öt milliót fizettek érte.