Eazzy írta:Nézem az összefoglalót, van benne az elején két LBJ zsák...csak szerintem lépi el kummára mind a kettőt? Nézzétek már meg, hogy az én szemem csal, vagy nem veszek észre valamit, de szerintem 3-at lép mindkétszer...
Sajnos sok a lépéshiba, de ez a két akció pont nem az. Hármat még pont lehet lépni, minden szabálykönyv szerint.

Egyébként tegnap legalább befújtak 2-3 lépéshibát, nekem emiatt kifejezetten tetszett a játékvezetés. Párat elengedtek, de nem volt vészes, más meccseken, ahogy fel is róttam múltkor a dolgot, ez sokkal rosszabb. A meccsről: Pokoli kemény volt és ezt nagyon megérdemelte volna a Dallas. Bosh kosara döntött ez igaz, de azért az nem volt clutch dobás

Még volt 40 másodperc, a Miaminak 1, a Dallasnak két akciója volt, amiből egyet értékesíteni kellett volna. Nowora erőltették mindkettőt, persze jogosan, mert a meccsen csak ő volt kiegyensúlyozottan állat (

) a Dallasból ( a többiek szakaszosan), de most hibázott a német. Mindenesetre a küzdelemért járt volna a Dallasnak, persze le a kalappal a Heat előtt is. Végig vezettek szinte, ugyanakkor többször hagyták feljönni a Mavs-t, amit nem szabad. Ez újfent Wade-Nowitzki csata, mert LBJ csak keresi magát, Bosh sosem találta

( ütött Bazska azon gondolata, hogy Chalmers a Heat harmadik legjobb játékosa a sorozatban...). Nem temetném még őket, bár pokoli nehéz lesz. Még pedig azért nem temetném, mert ebben a párharcban nincs könnyű meccs, mindegyik ilyen nyögvenyelős lesz valószínűleg és bármikor bedobhatja Nowitzki az utolsó dobást. Benne aztán bőven benne van.... Most persze sorozatban hozni kéne a két hazait, aztán a 6-7-ből egyet, tehát összesen 4-ből 3-at. Nem lesz egyszerű. Mindenesetre a 4-ből 2 sem könnyű..... GO Mavs, előre Kidd és Nowitzki bajnoki címéért, LBJ és Wade még úgy is nyer!
Bob: A dobócselnél Kidd topogása én azt hiszem belefér, 10-15-20 évvel ezelőtt nem, Európában talán még ma sem, de nekem az rémlik, hogy annyit változott mostanság a szabály, hogy a tempó előtti 1-2 lépés pattintás nélkül, még belefér. Aztán lehet tévedek. Minket még úgy tanítottak, nem is oly rég, hogy a ziccer előtt is üssem le, ami ma már Európában sem élő szabály.... Szóval ki tudja, hogy mennyit változott a szabályzat, vagy a bírói útmutatás.