daffy írta:akkor bojan ingyen távozhat,villa meg egy kis apróértMessi-Ini írta: ez igaz,de azért ha valakinek jön egy gyengébb szezonja,az ára is lejjebb megy,legalábbis szerintem ez így reális,és Fabre szezonja elég ramaty volt,de az ára még mindíg ugyanolyan magas!
jah hát ha nagyon ferdén nézzük akkor igen...
nyáron copa. messi fáradt lesz. xavi és puyol egyre idősebbek. nem mellesleg a cél ha jól tudom a keret mélyítése. ez esetben elmegy keita,de jön pl:modric(hogy a példádnál maradjunk),ezzel létszámilag ugyan ott vagytok. ettől nem lesz kipihentebb a csapat és az utánpótlásra sem szabad mindent hagyni,mert jön egy év,amikor nem jön fel egy messi,pedro,thiago-kaliber és már kész is a baj. úgy kéne 2 emberrel mélyíteni a keretet,hogy nem megy senki. de távozik milito,jeffren meg bojan,akkor kell rossi/sanchez,thiago,fontas és cesc. ez lenne vagy 65-70 millió és létszámilag csak eggyel vagytok előrébb. bár pep tudja,hogy mi a jó.[/url]nálunk az idén megvolt bőven,jövőre szerintem nem lesz,bár kitudja

nem a keret mélységével van a fő baj,hanem a minőségével!a kispadon egy olyan emberünk van,aki ha beáll,képes új szint és lendületet,avagy változást hozni a csapatba,és ez Affelay...am ha megnézzük,tételezzük fel a legjobbakat(ami nekem a legjobban tetszene):
A kezdő alap,a cserepadon ott lehetne védő cserének Fontás,Adriano,vagy vki,mert ez még kérdéses h a védelem h fog alakulni!!a középpályára ott lenne Mascherano,Thiago,és ugye nálam Keita menne,a helyén akkor ugye ismét a példánál maradva ott lenne Modric!a csatársorban ott lenne akkor Affelay,és aki jön,reményeim szerint Sanchez,és remélem Bojan is marad,és akkor tényleg minden tökéletes lesz!!!!