jujjMessi-Ini írta:nem egy bombálya volt...
daffy írta:akkor bojan ingyen távozhat,villa meg egy kis apróértMessi-Ini írta: ez igaz,de azért ha valakinek jön egy gyengébb szezonja,az ára is lejjebb megy,legalábbis szerintem ez így reális,és Fabre szezonja elég ramaty volt,de az ára még mindíg ugyanolyan magas!
jah hát ha nagyon ferdén nézzük akkor igen...
nyáron copa. messi fáradt lesz. xavi és puyol egyre idősebbek. nem mellesleg a cél ha jól tudom a keret mélyítése. ez esetben elmegy keita,de jön pl:modric(hogy a példádnál maradjunk),ezzel létszámilag ugyan ott vagytok. ettől nem lesz kipihentebb a csapat és az utánpótlásra sem szabad mindent hagyni,mert jön egy év,amikor nem jön fel egy messi,pedro,thiago-kaliber és már kész is a baj. úgy kéne 2 emberrel mélyíteni a keretet,hogy nem megy senki. de távozik milito,jeffren meg bojan,akkor kell rossi/sanchez,thiago,fontas és cesc. ez lenne vagy 65-70 millió és létszámilag csak eggyel vagytok előrébb. bár pep tudja,hogy mi a jó.[/url]nálunk az idén megvolt bőven,jövőre szerintem nem lesz,bár kitudja
akkor bojan ingyen távozhat,villa meg egy kis apróértMessi-Ini írta: ez igaz,de azért ha valakinek jön egy gyengébb szezonja,az ára is lejjebb megy,legalábbis szerintem ez így reális,és Fabre szezonja elég ramaty volt,de az ára még mindíg ugyanolyan magas!
nyáron copa. messi fáradt lesz. xavi és puyol egyre idősebbek. nem mellesleg a cél ha jól tudom a keret mélyítése. ez esetben elmegy keita,de jön pl:modric(hogy a példádnál maradjunk),ezzel létszámilag ugyan ott vagytok. ettől nem lesz kipihentebb a csapat és az utánpótlásra sem szabad mindent hagyni,mert jön egy év,amikor nem jön fel egy messi,pedro,thiago-kaliber és már kész is a baj. úgy kéne 2 emberrel mélyíteni a keretet,hogy nem megy senki. de távozik milito,jeffren meg bojan,akkor kell rossi/sanchez,thiago,fontas és cesc. ez lenne vagy 65-70 millió és létszámilag csak eggyel vagytok előrébb. bár pep tudja,hogy mi a jó.[/url]nálunk az idén megvolt bőven,jövőre szerintem nem lesz,bár kitudja
Rinku írta:Sanchez alig jobb Krkicnél szerintem (vagy csak én vagyok rosszul tájékozott, minden esetre én nem érzem, hogy annyival nagyon jobb lenne), elég nagy WTF lenne, ha még 30 milkát is kapnának mellé...Én Sanchezért és Rossiért is sajnálok ennyi pénzt, de mindenképpen kell egy középcsatár. Bár nekem egyik sem fogja pótolni az Eto'o féle vérbeli csatárembört, aki úgy szórta a gólokat, mint nagyanyád a porcukrot...
ez igaz,de azért ha valakinek jön egy gyengébb szezonja,az ára is lejjebb megy,legalábbis szerintem ez így reális,és Fabre szezonja elég ramaty volt,de az ára még mindíg ugyanolyan magas!daffy írta:egy szezon alapján nem lehet megítélni. ezt az is bizonyítja,hogy még mindig meg akarjátok venniMessi-Ini írta: Egy olyan játékost,aki szinte végigpadozta a Vb-t,az elmúlt szezonja egy rakat sz*r volt,és állandóan meg is sérül,nemhinném hogy ennyit érne...3540 milla tisztán,játékos élkül reális,de ez a Thiagos üzlet,hogy hogy 35+ valaki,az irreális!!!nem is kicsit...
nálunk az idén megvolt bőven,jövőre szerintem nem lesz,bár kitudja,ez kiszámíthatatlan...am meg,azért irtam hogy ha nagyon hozni akarunk valakit,akkor menjen Keita,és jöjjön valaki,mert ha teszem fel például,most csak mondok egy nevet,jönne Modric,és Keita menne,akkor én nyugodt szívvel kiállnék egy Real ellen is egy Modric-Xavi középpályával...de ha valami elképesztően extrém eset állna elő,és megsérülne Xavi-Ini 2-ős,akkor egy Modric-Thiago párossal is kiállnék,de ha Guardiola ezt nemhúzná meg,akkor egy Busquets-Modric 2-ős simán belefér,mert ha Keita kreatív középpályást játszott Pepnél,akkor Busquets is simán tolhatná,mert ő talán hozzá is tenne valamit a támadásokhoz!daffy írta:és ha bejön egy sérüléshullám,akkor gyönyörűen néznétek ki...Messi-Ini írta:menjen Keita,és ahelyére érkezzen valaki,hogy Thiagonak legyen helye az első csapatban!!!
egy szezon alapján nem lehet megítélni. ezt az is bizonyítja,hogy még mindig meg akarjátok venniMessi-Ini írta: Egy olyan játékost,aki szinte végigpadozta a Vb-t,az elmúlt szezonja egy rakat sz*r volt,és állandóan meg is sérül,nemhinném hogy ennyit érne...3540 milla tisztán,játékos élkül reális,de ez a Thiagos üzlet,hogy hogy 35+ valaki,az irreális!!!nem is kicsit...
Egy olyan játékost,aki szinte végigpadozta a Vb-t,az elmúlt szezonja egy rakat sz*r volt,és állandóan meg is sérül,nemhinném hogy ennyit érne...3540 milla tisztán,játékos élkül reális,de ez a Thiagos üzlet,hogy hogy 35+ valaki,az irreális!!!nem is kicsit...daffy írta:azért azt nem szabad várni,hogy egy világbajnok játékos,aki nem mellesleg csapata(és talán a pl) legjobbja,eligazoljon egy marék szotyiért. hiába a hazatérés meg a nagy szavak,szerződése van és az arsenal nem megfelelő ajánlat esetén kötelezheti a szerződése kitöltésére. szerintem egyébként 35+játékosba el fogjátok vinni vagy esetleg 40 tisztán.Messi-Ini írta:Az Angol Daily Mirror szerint az Arsenal 50 millió eurót,és Thiagot szeretné kapni Fabregasert cserébe...
Tudják mit,[auto_cenzúra]ák ki Fabregas f*szát ennyiért!(Bocs a trágár kifejezésért,de nagyon felhúzott ez a hír,még akkor is,ha tudom hogy niztosan nem megyünk bele,de egyszerüen már az is felhúz hogy Wengernek ilyen eszébe jut...)Remélem meg sem fordul Rosellék fejébe hogy ezen egy pillanatig is el kéne gondolkodniuk!Wenger is beláthatná már,hogy Cesc jönni akar hozzánk,megunta a szaros csapatát,és azt hogy 8000 éve nem nyertek semmit...Az idei szezonban is kissé kedvetlenül tolta,de jövőre szerintem ez ugyanígy lesz,de nem is baj,legalább talán jövőre rájön Wenger hogy el kell engednie Cescet,és hogy akarata ellenére nem tarthatja ott...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
és ha bejön egy sérüléshullám,akkor gyönyörűen néznétek ki...Messi-Ini írta:menjen Keita,és ahelyére érkezzen valaki,hogy Thiagonak legyen helye az első csapatban!!!
Azt hiszem hogy 2016-ig van szerződése...szal ha azt megvárjuk,akkor már értelme sem lenne leigazolni!Addigra lenne egy Thiagonk,és esetleg egy Dos Santosunk,ha úgy teljesít,és tényleg akkora tehetség!bence-barca írta:Fabe-nak meddig van szerződése? Mert jelen esetbe azt látom a legjobb döntésnek, h megvárjuk míg lejár a szerződése...
azért azt nem szabad várni,hogy egy világbajnok játékos,aki nem mellesleg csapata(és talán a pl) legjobbja,eligazoljon egy marék szotyiért. hiába a hazatérés meg a nagy szavak,szerződése van és az arsenal nem megfelelő ajánlat esetén kötelezheti a szerződése kitöltésére. szerintem egyébként 35+játékosba el fogjátok vinni vagy esetleg 40 tisztán.Messi-Ini írta:Az Angol Daily Mirror szerint az Arsenal 50 millió eurót,és Thiagot szeretné kapni Fabregasert cserébe...
Tudják mit,[auto_cenzúra]ák ki Fabregas f*szát ennyiért!(Bocs a trágár kifejezésért,de nagyon felhúzott ez a hír,még akkor is,ha tudom hogy niztosan nem megyünk bele,de egyszerüen már az is felhúz hogy Wengernek ilyen eszébe jut...)Remélem meg sem fordul Rosellék fejébe hogy ezen egy pillanatig is el kéne gondolkodniuk!Wenger is beláthatná már,hogy Cesc jönni akar hozzánk,megunta a szaros csapatát,és azt hogy 8000 éve nem nyertek semmit...Az idei szezonban is kissé kedvetlenül tolta,de jövőre szerintem ez ugyanígy lesz,de nem is baj,legalább talán jövőre rájön Wenger hogy el kell engednie Cescet,és hogy akarata ellenére nem tarthatja ott...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2015, kezdhetsz visszaszámolnibence-barca írta:Fabe-nak meddig van szerződése? Mert jelen esetbe azt látom a legjobb döntésnek, h megvárjuk míg lejár a szerződése...
Forrás: football-italia.net
Ez szerintem óriási kacsa, ennyire hülyék még ők sem lehetnek...
Őt aztán nem, mert nem is mi neveltük...laci18 írta: vagy ott van a B csapat gólkirálya, akkor őt is feleslegesen neveltük?
Nemtudom, sztem senki nem adna 20 miliot Bojanért főleg ha azt nzzük mi akarjuk annyiért venni Rossit.bence-barca írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/06 ... ore2962109
Ha 20m -t megadnak érte, hát vigyék... Jeffrent viszont vigyék 10m ért!