Fernando írta:Nekem semmi bajom Rossival, de mire ekkora az ára? 30-35 millió? Én szerintem 20-nál nem ér többet, ahogyan Fabregas sem. Kitűnik az Arsenalból, ez oké. Én is kitűnnék, ha visszamennék az oviba (bár szerintem Nasri már rég fölülmúlta a katalánt).
Sánchez más. Érte adnék 30-at, mert rá nagyobb szükség van. Érdekelne engem ez a Femenía gyerek is, bár róla nemsokat tudok, de nyilván a padra vennénk, oda meg 4 millióért nem hinném, hogy nagy pazarlás lenne. Ha már annyit tud, mint Keita szerintem jöhetne.
Sánchez+Femenía=35 millió, max 40. emellé jön még Thiago és Fontás, esetleg Rossi helyett, a sokakkal szemben álló Griezman. Ez 4-6 új játékos, ha azt vesszük. Ezzel már lehetne vért frissíteni és nem kerülne 70-80 milliókba, mint amit a sajtó okádik. Akik távoznának értelemszerűen Milito, Keita, Bojan és/vagy Jeffren.
Az a baj,hogy hála főleg a realnak másodsorban a citynek/chelseanek,ocsmány módon elszabadultak az árak,és főleg az elnökök kérnek pofátlanul sokat egyes játékosokért.
Sánchez jó lenne 30Mért,de annyiért szóba sem állnak velünk.
Cesc is 30M körül lenne optimális.
ez mondjuk 60M lenne, de eladásból is jöhetne be pénz.
Rossis résszel is egyetértek,30M érte nagyon sok. 20 a max amennyiért megérné elhozni.
Nasri nem merült fel,de őt sem adná cukrosbácsi 30M alatt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."