Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
jelwaz
Entrenador del Barça

2011.06.16. 13:18:32

Bob_Marley írta:Műszaki menedzsert végeztem, de sok ismerős az építészre járt, s nem voltak egyszerű emberek :lol: BME legendásan összegyűjti a „részeg” emberkéket! :lol:
Hát az már csak ilyen! Ismerősökkel ittunk (én szerencsére hamarabb leléptem), mikor a többieket "kicsit fáradtan" betalálták kisebbségiek a Blahán. Pénzünket elittuk mind, telefont akartak. Haveromé igen szép darab volt, elővette, tartotta a kezében, nézte egy kicsit, majd egy ,,Ha az enyém nem lehet, akkor a tiétek sem" mondat kíséretében a földhöz csapta izomból. :lol: Úgy látszik, volt humorérzékük, mert nem gyepálták meg őket.
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2011.06.16. 13:12:13

Bob_Marley írta:Műszaki menedzsert végeztem, de sok ismerős az építészre járt, s nem voltak egyszerű emberek :lol: BME legendásan összegyűjti a „részeg” emberkéket! :lol:
Ezt tudom tanúsítani,igaz nem oda járok és nm is fogok hanem pont szembe a jobbik suliba :D De ott tanul a bátyám és tudok pár storyt h mennyire józan előéletűek a mai mérnökeink :D
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.16. 12:51:26

Fecooo írta:
Másnap kérdeztük, te Jocó milyen volt a buli, besírtok, azt mondta Isten volt, csak furcsálotta, hogy kevés a nő, s mi meg hova tűntünk amúgy meg!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ajjaj......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.16. 12:51:03

Műszaki menedzsert végeztem, de sok ismerős az építészre járt, s nem voltak egyszerű emberek :lol: BME legendásan összegyűjti a „részeg” emberkéket! :lol:
Kép
Kép
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.06.16. 12:38:23

Fecooo írta:
Másnap kérdeztük, te Jocó milyen volt a buli, besírtok, azt mondta Isten volt, csak furcsálotta, hogy kevés a nő, s mi meg hova tűntünk amúgy meg!
De akkor mi volt benne az "Isten"? Kevés a nő, ezt ne :lol:

Kezdem azt hinni hogy vmi rocksztár történetei ezek :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2011.06.16. 12:34:48

Bob_Marley írta:Hát elég gázos volt a szitu :lol: Jó kis kinyitható Samsung volt, de már az aksival voltak gondok!Vásárhelyi buli, majd onnan Dunapart, s mocskos részegen fogtam kezembe vettem, s behajítottam, röhögtünk rajta, de aztán tényleg 2 perc után rájöttem, hogy „Öcsém de hülye vagy, bedobtad a telefonod…”!Azért az egyetem alatt volt 1-2 csúnya este, s jöttek ilyen érzések!Focizás a körúton, miközben mennek a villamosok, vagy bebiciklézés szintén a dunába…. :lol:

szerk: így van Kalap, fiatalok még nem tudják milyen az ereszd el a hajam :lol: Vásárhelyi buliból ember nem ment haza józanul :lol:
Indítékok nincsenek, s nem is kell keresni, ezek érzések :lol:
Bob csak nem a BME építőmérnöki karára jársz vagy jártál?
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.16. 12:20:44

Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.16. 12:18:02

Egy utolsó sztori, legénybúcsú, nagyon csúnyán leitattuk a leendő vőlegényt, s jött a nagy ötlet (érzés), tréfáljuk meg, s taxival elvittük a Capella bárba (melegbár), bevittük, s otthagytuk (nagy szemétség, tudom :lol: )
Másnap kérdeztük, te Jocó milyen volt a buli, besírtok, azt mondta Isten volt, csak furcsálotta, hogy kevés a nő, s mi meg hova tűntünk amúgy meg! :lol:
De volt másik ismerősöm aki meztelenül rohant be a Mekibe, mert döglött húst szeretett volna, hát néztek nagyot a kiszolgálók, mi meg fetrengtünk, szép 20as évek :lol:
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.06.16. 12:13:43

Kalap1988 írta: Tehát ezt pl hogy magyarázod? Sehogy :D
háát...magyaráznám,de akkor nem beszélnél velem többet :D
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.16. 12:11:21

daffy írta:
Kalap1988 írta: Látom nem ittatok még rendesen :D Vannak dolgok részegen, amikre nincs indíték, ezért írta úgy Bob, hogy jött egy érzés :D Ez megmagyarázhatatlan és gondolom nem volt teljesen ( finoman szólva) képben :D
párszor velem is előfordult,hogy egy csomag ropit nem tudtam kinyitni,stb de az értékekkel tisztában voltam(a testi épség nem tartozik ide :) )
Egy komoly értéket így, hogy eldobtam vagy szándékosan összetörtem még én sem tettem tönkre, de vannak dolgok, amikre nincs magyarázat ittasan :D Mondjuk amikor egy balatoni nyaralásom ( 1 hetes, amit majdnem végigittunk) nyitánya az volt, hogy lefelé a vonaton kicsikét becsíptünk és ahogy leértünk belesétáltam rövidnadrágban a vízbe ( a telefon nem volt nálam) a többiek negyed óra múlva halászták ki a pénztárcám :D Tele iratokkal stb. Tehát ezt pl hogy magyarázod? Sehogy :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.16. 12:03:00

Hát elég gázos volt a szitu :lol: Jó kis kinyitható Samsung volt, de már az aksival voltak gondok!Vásárhelyi buli, majd onnan Dunapart, s mocskos részegen fogtam kezembe vettem, s behajítottam, röhögtünk rajta, de aztán tényleg 2 perc után rájöttem, hogy „Öcsém de hülye vagy, bedobtad a telefonod…”!Azért az egyetem alatt volt 1-2 csúnya este, s jöttek ilyen érzések!Focizás a körúton, miközben mennek a villamosok, vagy bebiciklézés szintén a dunába…. :lol:

szerk: így van Kalap, fiatalok még nem tudják milyen az ereszd el a hajam :lol: Vásárhelyi buliból ember nem ment haza józanul :lol:
Indítékok nincsenek, s nem is kell keresni, ezek érzések :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.06.16. 12:12:21-kor.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.06.16. 12:02:53

Kalap1988 írta: Látom nem ittatok még rendesen :D Vannak dolgok részegen, amikre nincs indíték, ezért írta úgy Bob, hogy jött egy érzés :D Ez megmagyarázhatatlan és gondolom nem volt teljesen ( finoman szólva) képben :D
párszor velem is előfordult,hogy egy csomag ropit nem tudtam kinyitni,stb de az értékekkel tisztában voltam(a testi épség nem tartozik ide :) )
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.16. 11:57:35

daffy írta:
Bob_Marley írta:Hát én szégyenkezve írom, de még régebben vizsgaidőszaknak vége, kicsit ráöntöttünk a garatra, s jött egy érzés, s megfogtam s behajítottam a telefonom egy picit nagyobb fürdőkádba (Dunába)!Úgy 2 percig vicces volt, aztán nem!Fiatalság bolondság :lol:
mi volt az indíték? kötekedett vagy csal úgy gondoltad,hogy dobsz 20m-t és majd kiúszik vagy esetleg fel sem merült,hogy elveszíted a telód?
Látom nem ittatok még rendesen :D Vannak dolgok részegen, amikre nincs indíték, ezért írta úgy Bob, hogy jött egy érzés :D Ez megmagyarázhatatlan és gondolom nem volt teljesen ( finoman szólva) képben :D
daffy
Madridista

2011.06.16. 11:48:00

Bob_Marley írta:Hát én szégyenkezve írom, de még régebben vizsgaidőszaknak vége, kicsit ráöntöttünk a garatra, s jött egy érzés, s megfogtam s behajítottam a telefonom egy picit nagyobb fürdőkádba (Dunába)!Úgy 2 percig vicces volt, aztán nem!Fiatalság bolondság :lol:
mi volt az indíték? kötekedett vagy csal úgy gondoltad,hogy dobsz 20m-t és majd kiúszik vagy esetleg fel sem merült,hogy elveszíted a telód?
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.16. 11:43:11

Én tavaly nyáron haverokkal voltam a Balcsin, és persze hogy a zsebembe maradt a telefon amíg fürödtem, ami kb 1 óra volt... Nem jött helyre sajna, azóta már vettem újat :D

Bob: Kajak bevágtad a Dunába? :lol: De miért?? :D
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.06.16. 10:24:52

Tegnap éjszaka, ahogy látom többen is írtátok, darabjaira szedtem és kiraktam száradni. Jelentem túléltük. 8) Igaz, a SIM-kártyát csak huszadjára fogadta el, de elfogadta. Remélem most már nem lesz gond vele...

Amúgy köszi a tippeket, trükköket, tanácsokat. :D
Initom írta:Amugy fogalkoztat és nem bírom...mi a francot csinált a teló a kezedbe a kádba/fürdőbe? :D
Gondoltam csinálok egy pár képet mezítelen habtestemről. :oops: 8)

Viccet félretéve, csak kivettem a zsebemből és hopp, már már merült is alá. :lol: Vagyis még fürdés előtt voltam. :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Xanthor
Capitá del Barça

2011.06.16. 10:13:04

fcbarca0827 írta:Egy elcseszett hülye barom teszi fel kérdését: Telefon vízbeesés után van még visszaút? :lol: Kábé 20 perce beleesett a telefonom a kádba. Először a 2 érintőgomb nem működött. Gondoltam kikapcsolom és vissza, hátha, akkor jó lesz. Na azóta bekapcsolni se tudom. :mrgreen:

Szóval, van rá remény, hogy éjszaka csak úgy helyreálljon? :D Vagy ne reménykedjek? :? ](*,)

Szerk.: Amúgy Ő az én drágaságom. Vagy csak volt a drágaságom... :oops:
iPhone-nál müködik: tedd egy zacskó száraz rizsbe :D Bár azt rögtön utána kéne, de egy próbát megér. Persze nem 5 percre kell beletenni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.16. 09:42:05

Hát én szégyenkezve írom, de még régebben vizsgaidőszaknak vége, kicsit ráöntöttünk a garatra, s jött egy érzés, s megfogtam s behajítottam a telefonom egy picit nagyobb fürdőkádba (Dunába)!Úgy 2 percig vicces volt, aztán nem!Fiatalság bolondság :lol:
Kép
Kép
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.06.16. 09:38:02

fcbarca0827 írta:Egy elcseszett hülye barom teszi fel kérdését: Telefon vízbeesés után van még visszaút? :lol: Kábé 20 perce beleesett a telefonom a kádba. Először a 2 érintőgomb nem működött. Gondoltam kikapcsolom és vissza, hátha, akkor jó lesz. Na azóta bekapcsolni se tudom. :mrgreen:

Szóval, van rá remény, hogy éjszaka csak úgy helyreálljon? :D Vagy ne reménykedjek? :? ](*,)

Szerk.: Amúgy Ő az én drágaságom. Vagy csak volt a drágaságom... :oops:
Ebben szakértő vagyok, én is illetve ismerősi körből sokan ejtették bele vízbe - volt aki lehányta :lol: - én csak leöntöttem a telóm.

A leglényegesebb: Semmi para. Mindenki úgy fogja fel hogy helyre kéne jönnie, csak víz, abból baj nincs. A te eseted annyiban extrém hogy egyből szét kell szedni, hajszárítózni, ahogy írták előttem.

De tényleg nem kell aggódni, ha nem jön helyre egyből, akkor meg néhány nap alatt is felszárad a maradék.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Initom
Entrenador del Barça

2011.06.16. 09:22:04

fcbarca0827 írta:
VictorValdes19 írta:... Nem tudom, hogy neked még jó e még a jótállás. Ha igen, akkor nincs gond. :)
Ehh. :? Köszi szépen.
Jótállás fogalmam sincs, hogy meg van-e. Az ilyen szülő kérdés, reggel kiderül. :lol: Amúgy tavaly márciusba lett véve, mivel az előző telómra rádobtam suliba a táskám és teljesen betört a képernyője. :roll:

Legalább az vigasztal, hogy szép ívben esett. Ahogy kifordult a kezemből és paff.
Amugy fogalkoztat és nem bírom...mi a francot csinált a teló a kezedbe a kádba/fürdőbe? :D
Abi & Tito
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.06.16. 09:02:16

Nekem nem vízbe esett szimplán csak elázott egx esőben. Pár gomb nem működött, de aztán kiraktam a napra száradni és utána megjavult. Hátha bejön neked is :) Persze akkut én kivettem előtte.
miihii
KHAL

2011.06.16. 06:48:30

VictorValdes19 írta:

Háát... én is vízbe ejtettem februárba a telóm. Először szintén pár gomb nem működött. Aztán kikapcsolt magától. 2 napig semmi. Utána sikerült bekapcsolnom :D , csak nem volt jó a hangszórója, de fülessel jó volt. Utána a hangosító gomb mondta fel a szolgálatot, majd még pár újabb billentyű. Aztán kikapcsolt és nem lehetett vele semmit csinálni.
Szerencsére az enyémre még érvényes volt a garancia, így megcsinálták perkálás nélkül, igaz 2 hónapig tartott nekik. :D Nem tudom, hogy neked még jó e rá a jótállás. Ha igen, akkor nincs gond. :)
Nekem is már két telefonom lett megfürdetve.Alap,h azonnal kikapcs,darabokra szed,megpucol.Kiterítve hagyni száradni pár órát,biztos ami fix.Mindkét gépezet túlélte maradandó károsodás nélkül az incidenseket.A leírásaitokból nem derül ki pontosan,h ti is megtettétek e ezeket a lépéseket,de ha nem,akkor javaslom ezután ezt a módszert.Megnő az esély a túlélésre,szervíz nélkül is :wink: Bár még egyszerűbb módszer,ha nem mártogatjuk folyadékba a cuccost :mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.06.16. 01:05:29

VictorValdes19 írta:... Nem tudom, hogy neked még jó e még a jótállás. Ha igen, akkor nincs gond. :)
Ehh. :? Köszi szépen.
Jótállás fogalmam sincs, hogy meg van-e. Az ilyen szülő kérdés, reggel kiderül. :lol: Amúgy tavaly márciusba lett véve, mivel az előző telómra rádobtam suliba a táskám és teljesen betört a képernyője. :roll:

Legalább az vigasztal, hogy szép ívben esett. Ahogy kifordult a kezemből és paff.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.06.16. 01:01:17

Háát... én is vízbe ejtettem februárba a telóm. Először szintén pár gomb nem működött. Aztán kikapcsolt magától. 2 napig semmi. Utána sikerült bekapcsolnom :D , csak nem volt jó a hangszórója, de fülessel jó volt. Utána a hangosító gomb mondta fel a szolgálatot, majd még pár újabb billentyű. Aztán kikapcsolt és nem lehetett vele semmit csinálni.
Szerencsére az enyémre még érvényes volt a garancia, így megcsinálták perkálás nélkül, igaz 2 hónapig tartott nekik. :D Nem tudom, hogy neked még jó e rá a jótállás. Ha igen, akkor nincs gond. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VictorValdes19 2011.06.16. 01:06:53-kor.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
daffy
Madridista

2011.06.16. 00:58:11

bence-barca írta:Anyukám szólt, h nézzem meg. Kimentem kb semmit nem lehetett látni csak halványan. Mondom neki, mit kell nézni, ha nem is lehet látni? :-k :D
ezt hívják fogyatkozásnak,ha látni akarod,akkor nem ma kell nézni :)
Válasz küldése