Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát az már csak ilyen! Ismerősökkel ittunk (én szerencsére hamarabb leléptem), mikor a többieket "kicsit fáradtan" betalálták kisebbségiek a Blahán. Pénzünket elittuk mind, telefont akartak. Haveromé igen szép darab volt, elővette, tartotta a kezében, nézte egy kicsit, majd egy ,,Ha az enyém nem lehet, akkor a tiétek sem" mondat kíséretében a földhöz csapta izomból.Bob_Marley írta:Műszaki menedzsert végeztem, de sok ismerős az építészre járt, s nem voltak egyszerű emberekBME legendásan összegyűjti a „részeg” emberkéket!
Ezt tudom tanúsítani,igaz nem oda járok és nm is fogok hanem pont szembe a jobbik sulibaBob_Marley írta:Műszaki menedzsert végeztem, de sok ismerős az építészre járt, s nem voltak egyszerű emberekBME legendásan összegyűjti a „részeg” emberkéket!
Ajjaj.........Fecooo írta:Másnap kérdeztük, te Jocó milyen volt a buli, besírtok, azt mondta Isten volt, csak furcsálotta, hogy kevés a nő, s mi meg hova tűntünk amúgy meg!![]()
![]()
![]()
De akkor mi volt benne az "Isten"? Kevés a nő, ezt neFecooo írta:Másnap kérdeztük, te Jocó milyen volt a buli, besírtok, azt mondta Isten volt, csak furcsálotta, hogy kevés a nő, s mi meg hova tűntünk amúgy meg!![]()
![]()
![]()
Bob csak nem a BME építőmérnöki karára jársz vagy jártál?Bob_Marley írta:Hát elég gázos volt a szituJó kis kinyitható Samsung volt, de már az aksival voltak gondok!Vásárhelyi buli, majd onnan Dunapart, s mocskos részegen fogtam kezembe vettem, s behajítottam, röhögtünk rajta, de aztán tényleg 2 perc után rájöttem, hogy „Öcsém de hülye vagy, bedobtad a telefonod…”!Azért az egyetem alatt volt 1-2 csúnya este, s jöttek ilyen érzések!Focizás a körúton, miközben mennek a villamosok, vagy bebiciklézés szintén a dunába….
szerk: így van Kalap, fiatalok még nem tudják milyen az ereszd el a hajamVásárhelyi buliból ember nem ment haza józanul
Indítékok nincsenek, s nem is kell keresni, ezek érzések
Másnap kérdeztük, te Jocó milyen volt a buli, besírtok, azt mondta Isten volt, csak furcsálotta, hogy kevés a nő, s mi meg hova tűntünk amúgy meg!
háát...magyaráznám,de akkor nem beszélnél velem többetKalap1988 írta: Tehát ezt pl hogy magyarázod? Sehogy
Egy komoly értéket így, hogy eldobtam vagy szándékosan összetörtem még én sem tettem tönkre, de vannak dolgok, amikre nincs magyarázat ittasandaffy írta:párszor velem is előfordult,hogy egy csomag ropit nem tudtam kinyitni,stb de az értékekkel tisztában voltam(a testi épség nem tartozik ideKalap1988 írta: Látom nem ittatok még rendesenVannak dolgok részegen, amikre nincs indíték, ezért írta úgy Bob, hogy jött egy érzés
Ez megmagyarázhatatlan és gondolom nem volt teljesen ( finoman szólva) képben
)
párszor velem is előfordult,hogy egy csomag ropit nem tudtam kinyitni,stb de az értékekkel tisztában voltam(a testi épség nem tartozik ideKalap1988 írta: Látom nem ittatok még rendesenVannak dolgok részegen, amikre nincs indíték, ezért írta úgy Bob, hogy jött egy érzés
Ez megmagyarázhatatlan és gondolom nem volt teljesen ( finoman szólva) képben
Látom nem ittatok még rendesendaffy írta:mi volt az indíték? kötekedett vagy csal úgy gondoltad,hogy dobsz 20m-t és majd kiúszik vagy esetleg fel sem merült,hogy elveszíted a telód?Bob_Marley írta:Hát én szégyenkezve írom, de még régebben vizsgaidőszaknak vége, kicsit ráöntöttünk a garatra, s jött egy érzés, s megfogtam s behajítottam a telefonom egy picit nagyobb fürdőkádba (Dunába)!Úgy 2 percig vicces volt, aztán nem!Fiatalság bolondság
mi volt az indíték? kötekedett vagy csal úgy gondoltad,hogy dobsz 20m-t és majd kiúszik vagy esetleg fel sem merült,hogy elveszíted a telód?Bob_Marley írta:Hát én szégyenkezve írom, de még régebben vizsgaidőszaknak vége, kicsit ráöntöttünk a garatra, s jött egy érzés, s megfogtam s behajítottam a telefonom egy picit nagyobb fürdőkádba (Dunába)!Úgy 2 percig vicces volt, aztán nem!Fiatalság bolondság
Gondoltam csinálok egy pár képet mezítelen habtestemről.Initom írta:Amugy fogalkoztat és nem bírom...mi a francot csinált a teló a kezedbe a kádba/fürdőbe?
iPhone-nál müködik: tedd egy zacskó száraz rizsbefcbarca0827 írta:Egy elcseszett hülye barom teszi fel kérdését: Telefon vízbeesés után van még visszaút?Kábé 20 perce beleesett a telefonom a kádba. Először a 2 érintőgomb nem működött. Gondoltam kikapcsolom és vissza, hátha, akkor jó lesz. Na azóta bekapcsolni se tudom.
Szóval, van rá remény, hogy éjszaka csak úgy helyreálljon?Vagy ne reménykedjek?
![]()
Szerk.: Amúgy Ő az én drágaságom. Vagy csak volt a drágaságom...
Ebben szakértő vagyok, én is illetve ismerősi körből sokan ejtették bele vízbe - volt aki lehánytafcbarca0827 írta:Egy elcseszett hülye barom teszi fel kérdését: Telefon vízbeesés után van még visszaút?Kábé 20 perce beleesett a telefonom a kádba. Először a 2 érintőgomb nem működött. Gondoltam kikapcsolom és vissza, hátha, akkor jó lesz. Na azóta bekapcsolni se tudom.
![]()
Szerk.: Amúgy Ő az én drágaságom. Vagy csak volt a drágaságom...
Amugy fogalkoztat és nem bírom...mi a francot csinált a teló a kezedbe a kádba/fürdőbe?fcbarca0827 írta:Ehh.VictorValdes19 írta:... Nem tudom, hogy neked még jó e még a jótállás. Ha igen, akkor nincs gond.Köszi szépen.
Jótállás fogalmam sincs, hogy meg van-e. Az ilyen szülő kérdés, reggel kiderül.Amúgy tavaly márciusba lett véve, mivel az előző telómra rádobtam suliba a táskám és teljesen betört a képernyője.
Legalább az vigasztal, hogy szép ívben esett. Ahogy kifordult a kezemből és paff.
Nekem is már két telefonom lett megfürdetve.Alap,h azonnal kikapcs,darabokra szed,megpucol.Kiterítve hagyni száradni pár órát,biztos ami fix.Mindkét gépezet túlélte maradandó károsodás nélkül az incidenseket.A leírásaitokból nem derül ki pontosan,h ti is megtettétek e ezeket a lépéseket,de ha nem,akkor javaslom ezután ezt a módszert.Megnő az esély a túlélésre,szervíz nélkül isVictorValdes19 írta:Háát... én is vízbe ejtettem februárba a telóm. Először szintén pár gomb nem működött. Aztán kikapcsolt magától. 2 napig semmi. Utána sikerült bekapcsolnomfcbarca0827 írta:Egy elcseszett hülye barom teszi fel kérdését: Telefon vízbeesés után van még visszaút?Kábé 20 perce beleesett a telefonom a kádba. Először a 2 érintőgomb nem működött. Gondoltam kikapcsolom és vissza, hátha, akkor jó lesz. Na azóta bekapcsolni se tudom.
![]()
, csak nem volt jó a hangszórója, de fülessel jó volt. Utána a hangosító gomb mondta fel a szolgálatot, majd még pár újabb billentyű. Aztán kikapcsolt és nem lehetett vele semmit csinálni.
Szerencsére az enyémre még érvényes volt a garancia, így megcsinálták perkálás nélkül, igaz 2 hónapig tartott nekik.Nem tudom, hogy neked még jó e rá a jótállás. Ha igen, akkor nincs gond.
Ehh.VictorValdes19 írta:... Nem tudom, hogy neked még jó e még a jótállás. Ha igen, akkor nincs gond.
Háát... én is vízbe ejtettem februárba a telóm. Először szintén pár gomb nem működött. Aztán kikapcsolt magától. 2 napig semmi. Utána sikerült bekapcsolnomfcbarca0827 írta:Egy elcseszett hülye barom teszi fel kérdését: Telefon vízbeesés után van még visszaút?Kábé 20 perce beleesett a telefonom a kádba. Először a 2 érintőgomb nem működött. Gondoltam kikapcsolom és vissza, hátha, akkor jó lesz. Na azóta bekapcsolni se tudom.
![]()
ezt hívják fogyatkozásnak,ha látni akarod,akkor nem ma kell néznibence-barca írta:Anyukám szólt, h nézzem meg. Kimentem kb semmit nem lehetett látni csak halványan. Mondom neki, mit kell nézni, ha nem is lehet látni?![]()