Andris írta:
Amúgy hogyhogy Soriano került a képbe? Eddig nem tudtam hogy akár felmerült volna a neve, hiszen óriási szezont futott a Bben.
26 éves Soriano. Nem hiszem, h őt sokat fogjuk látni a felnőtt csapatban, ha egyáltalán szerepelni fog.
Sanchez, Rossi ügy:
Most lehet, h sokan megköveznek, de én Rossiban nem látok semmit, közepesnél egy kicsit magasabb szintet képes hozni, a játékában pedig semmi extra nincs. Nincs a játékának egyetlen olyan eleme se, amiben kiemelkedne, minden téren viszonylag tűrhető, de ez ide kevés.
Sanchezben nagyobb a kockázat, de jóval nagyobb a potenciál is. Azt kár taglalni, h mennyire csapatjátékos, vagy, h mennyit passzol, mert még ITT nem játszott, s mint tudjuk a Barca egy teljesen más kávéház.
Nekem személy szerint nagyon hiányzik a csapatból egy hozzá hasonló játékos, aki felmeri vállalni a cselezést, aki mer váratlant húzni és ha két védő előtte van, akkor nem a vissza passzt választja, mert Messi és Iniesta kivételével nagyjából az összes játékosunk ilyen.
Mi csak mezei szurkolók vagyunk, nem a mi zsebünkből veszik ki a pénzt, nekem legalábbis mindegy, h ki mennyiért jön. Éppen ezért nem az ár a lényeg számomra, hanem a minőség és ezen a téren szerintem a chillei a jobb.
Fabregast sem azért nem szeretném ide, mert drága, hanem azért mert látszik rajta, h neki a jelenlegi helyzet tökéletes, nem nagyon mozdít semmit azért, h itt játszhasson. Plusz még én ott sem tartom annyira jónak, mint a fórum nagy része, jó lenne ide, segíthetne nekünk, de az ő leigazolása sem létfontosságú.
Na a végére kicsit elkalandoztam.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.