Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Még annyi hogy elég jól lát a pályán, és jó passzokat tud adni.Mihu írta:De szereti a labdát? Sztárallűrök? Átlagtól nagyobb nagyképűség? Dobálja magát? Ilyenekre vagyok kíváncsi. Mert azt látom hogy gyors, jól cselez és jó a rúgótechnikája.Fernando írta:Iszonyat jártasnak nem nevezném magam az olasz foci ügyben, de az biztos, hogy Sánchez nagyon jó játékos. Nem egy kiguró szezonról beszélhetünk nála szerintem. Folyamatosan szezonról szezonra jobb lett, (egyébként a vb-n sem játszott túl rosszul), és a tavalyi szezon már klasszis színvonalra sikeredett. Az Udinese legjobbja volt, sőt az olasz bajnokság egyik legjobbja.
Az, hogy bevethető-e a szélen? Szélső játékos alapból.
Hát én se láttam többet 3-4 Udine meccsnél és kb ugyanennyi válogatott szereplésénél, de amiket én leszűrtem a látottakból, az az hogy igen, szereti a labdát, bár annyira sztem nem vészes a dolog, pozitív oldalon meg nem láttam nagyképűsködni, nem színészkedik, olyan mint egy kis levakarhatatlan bolha, súlypontja alacsonyan van, gyakran sikerül neki csínybe kapott labdákat megszerezni, továbbvinni, elég agresszív a szó jó értelmében. Néha talán könnyelmű, de ezt a fiatalságára lehet még írni.Mihu írta:De szereti a labdát? Sztárallűrök? Átlagtól nagyobb nagyképűség? Dobálja magát? Ilyenekre vagyok kíváncsi. Mert azt látom hogy gyors, jól cselez és jó a rúgótechnikája.Fernando írta:Iszonyat jártasnak nem nevezném magam az olasz foci ügyben, de az biztos, hogy Sánchez nagyon jó játékos. Nem egy kiguró szezonról beszélhetünk nála szerintem. Folyamatosan szezonról szezonra jobb lett, (egyébként a vb-n sem játszott túl rosszul), és a tavalyi szezon már klasszis színvonalra sikeredett. Az Udinese legjobbja volt, sőt az olasz bajnokság egyik legjobbja.
De szereti a labdát? Sztárallűrök? Átlagtól nagyobb nagyképűség? Dobálja magát? Ilyenekre vagyok kíváncsi. Mert azt látom hogy gyors, jól cselez és jó a rúgótechnikája.Fernando írta:Iszonyat jártasnak nem nevezném magam az olasz foci ügyben, de az biztos, hogy Sánchez nagyon jó játékos. Nem egy kiguró szezonról beszélhetünk nála szerintem. Folyamatosan szezonról szezonra jobb lett, (egyébként a vb-n sem játszott túl rosszul), és a tavalyi szezon már klasszis színvonalra sikeredett. Az Udinese legjobbja volt, sőt az olasz bajnokság egyik legjobbja.
Ő, ha jön, akkor a B csapathoz megy. Araujot és Andrandat is írták még 1-2 hete. Páran távoznak az ificsapattól, ezért ott is meg kell erősíteni egy kicsit a keretet. Meg gondolom azt is remélik, hogy belőlük még lehet vki, ha ennyi pénz áldoznak rájuk.samy85 írta:Femenía-rólvalaki valamit? mivel nem volt más kérője, szerintem lehet csendben elhoztuk, v nem?
A sporton azt írják,hogy nagyon közel van a transzfer.Jó is lenne a kis Cesc maradjon a helyén és jöjjön Kiko.samy85 írta:Femenía-rólvalaki valamit? mivel nem volt más kérője, szerintem lehet csendben elhoztuk, v nem?

Meg szerintem Messi középen való szereplése miatt, csak a szélen lesz neki helye. Ezért örülök neki jobban, mint egy tipikus centernek, mert az is szélen játszott volna.Fernando írta:Iszonyat jártasnak nem nevezném magam az olasz foci ügyben, de az biztos, hogy Sánchez nagyon jó játékos. Nem egy kiguró szezonról beszélhetünk nála szerintem. Folyamatosan szezonról szezonra jobb lett, (egyébként a vb-n sem játszott túl rosszul), és a tavalyi szezon már klasszis színvonalra sikeredett. Az Udinese legjobbja volt, sőt az olasz bajnokság egyik legjobbja.
Ha fele annyi gólt rúg majd mint CR az előző idényben akkor azthiszem jó vételt csináltunk vele.Mihu írta:Egyébként mondana róla valami olasz fociban jártak emberke egy pár szót? Számomra teljesen ismeretlen, a jutubos videók meg...Ha valaki nem ismeri CR-t, csak megnéz egy videót a tube-on, akkor azt mondja aaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
mekkora császár, foci isten, stb. Csak utána megnéz egy meccset, és jön hogy mekkora önző, nagyképű, beképzelt féreg...
Remélem ez lesz a legnagyobb problémád Sánchez-zel kapcsolatbanFernando írta:Bár a háttérbe mi sem látunk bele, de ez az ajánlat nem rossz. 28 milliót fizetünk most. Akkor még marad 17+, ha eladunk játékosokat szerintem olyan 30-35 marad még. Az a 11 meg jövőre vagy jövőre+jövő utánra tevődik át, az szerintem nem rossz ajánlat és ésszerű is.
Egy bajom van csak. Miért Alexisezi mindenki őt, mikor eddig úgy tudtam, hogy a Sánchezt használja. Vagy már akkora span, hogy keresztnevén hívjuk?![]()
Viccet félretéve szerintem a várható befolyó összegek:
Bojan (10-12 millió), Milito 3-4, + még szerintem lesz egy távozó (vagy Jeffren vagy Keita) 4-5 millió. Ez olyan 15-20 körüli befolyó pénz.
szerintem Bojan 15 minimum, de mivel L.Enerique lett a ASR. edzője, lehet 12, a Milito válogatott min 4-6 szerintem, Jeffrenre szavazok én is, 9 milliót adna a L'Pool érte. tehát:27 milla.. nem említettül a kölcsönben lévőket sem még... Hleb, Henrique, Keirrison... belőlük is egy 20-as jöhet...Fernando írta:Viccet félretéve szerintem a várható befolyó összegek:
Bojan (10-12 millió), Milito 3-4, + még szerintem lesz egy távozó (vagy Jeffren vagy Keita) 4-5 millió. Ez olyan 15-20 körüli befolyó pénz.

Villát még Laporta igazolta, nem? Ja de.Sanama írta: Ez a hsz-ed is sokat ért
Talán ha kifejtenéd azt a nagy sarkítást, akkor érteni is lehetne.
De nem is értem... Talán nem 39be fog kerülni? Villa meg nem 40 volt? Ja de.
Akkor mi itt a sarkítás?
a lényeg az hogy 28 millát adunk érte most, a + 11 meg még rejtély.... végletes a szitu: vagy nagyon jól járunk, vagy nagyon rosszul! elöbbire van nagyobb esély...Sanama írta:Ez a hsz-ed is sokat ért
Talán ha kifejtenéd azt a nagy sarkítást, akkor érteni is lehetne.
De nem is értem... Talán nem 39be fog kerülni? Villa meg nem 40 volt? Ja de.
Akkor mi itt a sarkítás?

Ez a hsz-ed is sokat értAndris írta:Azért ez elég nagy sarkításokat tartalmaz, meg indokolatlan végletben is beszélsz.Sanama írta:39milla?
Villa volt ennyi. Vicc. Nesze neked Rosell politika....
Majd meglátjuk hogy mi hogyan lesz.
Na ja, ráadásul az ide igazolásától kezdve a gólkirályságig soha nem is volt tervben az első csapatnál, viszont a jó szezonja lehetőséget ad arra, hogy jó pénzért elpasszoljukkanty írta: 26 éves Soriano. Nem hiszem, h őt sokat fogjuk látni a felnőtt csapatban, ha egyáltalán szerepelni fog.
Ha úgy nézzük, Villát pályafutása leszállóágára vettük meg ennyiért, hozzá képest egy fiatal tehetség jóval többe kerülSanama írta:39milla?
Azért ez elég nagy sarkításokat tartalmaz, meg indokolatlan végletben is beszélsz.Sanama írta:39milla?
Egyetértek minden szavaddal, hibátlan összefoglaláskanty írta:
26 éves Soriano. Nem hiszem, h őt sokat fogjuk látni a felnőtt csapatban, ha egyáltalán szerepelni fog.
Sanchez, Rossi ügy:
Most lehet, h sokan megköveznek, de én Rossiban nem látok semmit, közepesnél egy kicsit magasabb szintet képes hozni, a játékában pedig semmi extra nincs. Nincs a játékának egyetlen olyan eleme se, amiben kiemelkedne, minden téren viszonylag tűrhető, de ez ide kevés.
Sanchezben nagyobb a kockázat, de jóval nagyobb a potenciál is. Azt kár taglalni, h mennyire csapatjátékos, vagy, h mennyit passzol, mert még ITT nem játszott, s mint tudjuk a Barca egy teljesen más kávéház.
Nekem személy szerint nagyon hiányzik a csapatból egy hozzá hasonló játékos, aki felmeri vállalni a cselezést, aki mer váratlant húzni és ha két védő előtte van, akkor nem a vissza passzt választja, mert Messi és Iniesta kivételével nagyjából az összes játékosunk ilyen.
Mi csak mezei szurkolók vagyunk, nem a mi zsebünkből veszik ki a pénzt, nekem legalábbis mindegy, h ki mennyiért jön. Éppen ezért nem az ár a lényeg számomra, hanem a minőség és ezen a téren szerintem a chillei a jobb.
Fabregast sem azért nem szeretném ide, mert drága, hanem azért mert látszik rajta, h neki a jelenlegi helyzet tökéletes, nem nagyon mozdít semmit azért, h itt játszhasson. Plusz még én ott sem tartom annyira jónak, mint a fórum nagy része, jó lenne ide, segíthetne nekünk, de az ő leigazolása sem létfontosságú.
Na a végére kicsit elkalandoztam.
![]()

26 éves Soriano. Nem hiszem, h őt sokat fogjuk látni a felnőtt csapatban, ha egyáltalán szerepelni fog.Andris írta:
Amúgy hogyhogy Soriano került a képbe? Eddig nem tudtam hogy akár felmerült volna a neve, hiszen óriási szezont futott a Bben.
Röhej, én elöljáróban odaítélem neki a Csigrinszkij vándorkupát, mint akin a legtöbb pénzt vesztjük egy év alatt, 20-25M a reális piaci ára. Sokkal szívesebben láttam volna Rossit jövőre a csapatban, mint ezt a one-season wondert. Nagyon remélem, h azért majd rámcáfol, én lennék a legboldogabb...Andris írta:Hű ez a gyerek mi savat fog tőlem kapni, ha nem lesz valami extra gólvágó isten...
28+11, hihetetlen.