Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg kicsit zavaró, bár én nem mindig szoktam megnézni mit írok, csak kattintok a "vissza a forumba".eszter21 írta:Igen, ez egy picit engem is zavar...Badi írta:na most megnéztem, az utolsó oldalra ugrik vissza:)
Igyexünk majd Chralie-prezident társammal 1ütt minél előbb megtudni!Z. Iván írta:Presidente-nek kéne lennie, csak valaki elírtaBadi írta:Itt a fórumban a prezident a legmagasabb rang, vagynem?:)![]()
Majd igyekszem kijavíttatni.
Egyébként meg az a baj, hogy nem emlékszemSztem ez a legmagasabb, de nem biztos...
Presidente-nek kéne lennie, csak valaki elírtaBadi írta:Itt a fórumban a prezident a legmagasabb rang, vagynem?:)
Valóban így gondoltam, köszönöm! Én remélem, hogy mihamarabb ezek meg is valósulnak...Enrique írta:Sztem úgy gondolta, mint a régi honlapon. Meg ahogy most is csinálják néha a forumban. Jó ez, csak nem a fórumban kéne, hanem tényleg kellene 1 külön rész neki.Lujo írta:Ezt egész jól össze szedted Silvanus, csak 1 dologgal van egy kis gond. El tudod képzelni, hogy mekkora pénzt kell letenni az ÉLŐ mérkőzések közvetítési jogaiért?
És tényleg ezek hiányoznak az oldalról, amiket Silvanus leírt.
Sztem úgy gondolta, mint a régi honlapon. Meg ahogy most is csinálják néha a forumban. Jó ez, csak nem a fórumban kéne, hanem tényleg kellene 1 külön rész neki.Lujo írta:Ezt egész jól össze szedted Silvanus, csak 1 dologgal van egy kis gond. El tudod képzelni, hogy mekkora pénzt kell letenni az ÉLŐ mérkőzések közvetítési jogaiért?
Azért kösz!Z. Iván írta:De! Igyekszem elérni, hogy ezek előbb kerüljenek föl, mint a többi cikk.Enrique írta:És a régi meccsösszefoglalókat sehogy sem fogom tudni elérni??
Mert az erededi szándékunk az, hogy az összes eddigi cikk bekerüljön az Archivumba. Be is fog csak nem tudom mikor.
De! Igyekszem elérni, hogy ezek előbb kerüljenek föl, mint a többi cikk.Enrique írta:És a régi meccsösszefoglalókat sehogy sem fogom tudni elérni??