Észrevételek, kérések a szerkesztőkhöz
Már kérdeztem régebben, de nem bírom ki, hogy ne kérdezzem meg mégegyszer: Mikor fognak müködni az el nem érhetö részek? Jó ez a fórum nagyon, de azért el tudnám viselni, ha müködne a többi rész is!

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Tényleg kicsit zavaró, bár én nem mindig szoktam megnézni mit írok, csak kattintok a "vissza a forumba".eszter21 írta:Igen, ez egy picit engem is zavar...Badi írta:na most megnéztem, az utolsó oldalra ugrik vissza:)

na most megnéztem, az utolsó oldalra ugrik vissza:)
Amikor elküldök egy hsz-t, akkor ha rámegyek arra hogy megnézem mit írtam, akkor nem a fórum elejére megy, hanem a közepére kb.
apróság, de kicsit zavaró:)
apróság, de kicsit zavaró:)
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Aranylabda, FIFA az év játékosa címek topicot kéretik törölni a Labdarúgás - Csapat című topicból! Már létezik ilyen téma
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A BARCA a Világ mostani legjobb csapata című topicot a Kosárlabda topicból kéretik törölni, vagy áthelyeztetni a fociba.
By red
- SmallGreenET
- Barça B
Érdekelne, hogy az Ajándékbolt menüpontba mikor leheltek életet... Emellett arra is kiváncsi vagyok, hogy eszt a szolgáltatást milyen módon akarjátok megvalósítani.
Korábban olvastam, hogy sokan igényelnek a klubot és a csapatot bemutató leítrást. Ezzel én is egyetértek, sztem is szükség van rá - itt a legnézettebb magyar Barcás honlapon. Egyébként ha valaki érdeklődik utánna, én nagyjából lefordítottam a hivatalos honlapon található klubtörténetet magyarra, ez elérhető a honlapomról. Sztem érdemes elolvasni - persze aki jó angolból, annak érthető a hivatalos oldalon található is.
Korábban olvastam, hogy sokan igényelnek a klubot és a csapatot bemutató leítrást. Ezzel én is egyetértek, sztem is szükség van rá - itt a legnézettebb magyar Barcás honlapon. Egyébként ha valaki érdeklődik utánna, én nagyjából lefordítottam a hivatalos honlapon található klubtörténetet magyarra, ez elérhető a honlapomról. Sztem érdemes elolvasni - persze aki jó angolból, annak érthető a hivatalos oldalon található is.
Força Barça!!!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Igyexünk majd Chralie-prezident társammal 1ütt minél előbb megtudni!Z. Iván írta:Presidente-nek kéne lennie, csak valaki elírtaBadi írta:Itt a fórumban a prezident a legmagasabb rang, vagynem?:)![]()
Majd igyekszem kijavíttatni.
Egyébként meg az a baj, hogy nem emlékszemSztem ez a legmagasabb, de nem biztos...

van még valami! a linkekhez berakhatnátok a www.blaugrana.pl-t. majdnem olyan jó oldal mint ez

Presidente-nek kéne lennie, csak valaki elírtaBadi írta:Itt a fórumban a prezident a legmagasabb rang, vagynem?:)

Majd igyekszem kijavíttatni.
Egyébként meg az a baj, hogy nem emlékszem

Itt a fórumban a prezident a legmagasabb rang, vagynem?:)
-
- Director del Fútbol
Valóban így gondoltam, köszönöm! Én remélem, hogy mihamarabb ezek meg is valósulnak...Enrique írta:Sztem úgy gondolta, mint a régi honlapon. Meg ahogy most is csinálják néha a forumban. Jó ez, csak nem a fórumban kéne, hanem tényleg kellene 1 külön rész neki.Lujo írta:Ezt egész jól össze szedted Silvanus, csak 1 dologgal van egy kis gond. El tudod képzelni, hogy mekkora pénzt kell letenni az ÉLŐ mérkőzések közvetítési jogaiért?
És tényleg ezek hiányoznak az oldalról, amiket Silvanus leírt.

"Més Cuen un Club"
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Sztem úgy gondolta, mint a régi honlapon. Meg ahogy most is csinálják néha a forumban. Jó ez, csak nem a fórumban kéne, hanem tényleg kellene 1 külön rész neki.Lujo írta:Ezt egész jól össze szedted Silvanus, csak 1 dologgal van egy kis gond. El tudod képzelni, hogy mekkora pénzt kell letenni az ÉLŐ mérkőzések közvetítési jogaiért?
És tényleg ezek hiányoznak az oldalról, amiket Silvanus leírt.
-
- Director del Fútbol
Hát igen pár apróság, amitől ez a nagyon jó weboldal szenzációs lenne:
- gránátvörös-kék szín
- eddigi bajnoki mérközések, kupa meccsek, BL meccsek, góllövők, értékelések egy teljesen külön erre kialakított részben
- következő meccsek listája
- MŰKÖDŐ szolgáltatások (mobil zóna, ajándékbolt.....)
- ÉLŐ közvetítésnek egy külön rész!
- ÉS IGEN, magáról a klubról, a stadionról részletes leírás, kis mese.....
...
Ilyesmik!?...
- gránátvörös-kék szín
- eddigi bajnoki mérközések, kupa meccsek, BL meccsek, góllövők, értékelések egy teljesen külön erre kialakított részben
- következő meccsek listája
- MŰKÖDŐ szolgáltatások (mobil zóna, ajándékbolt.....)
- ÉLŐ közvetítésnek egy külön rész!
- ÉS IGEN, magáról a klubról, a stadionról részletes leírás, kis mese.....

...
Ilyesmik!?...
"Més Cuen un Club"
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Azért kösz!Z. Iván írta:De! Igyekszem elérni, hogy ezek előbb kerüljenek föl, mint a többi cikk.Enrique írta:És a régi meccsösszefoglalókat sehogy sem fogom tudni elérni??
Mert az erededi szándékunk az, hogy az összes eddigi cikk bekerüljön az Archivumba. Be is fog csak nem tudom mikor.

Bár remélem nem kell fél évet várni rá, meg a többi elérhetőségre sem...
Aztán majd szólj ha van érdemi előrelépés az ügyben, meg vmi újdonsággal kapcsolatban, mert már jó sokan várjuk.
De! Igyekszem elérni, hogy ezek előbb kerüljenek föl, mint a többi cikk.Enrique írta:És a régi meccsösszefoglalókat sehogy sem fogom tudni elérni??
Mert az erededi szándékunk az, hogy az összes eddigi cikk bekerüljön az Archivumba. Be is fog csak nem tudom mikor.