Nincs és nem is kellsura írta:Thiago Silva leigazolásáról már nincs szó? Nem lehet az Ibra - eladás része?

Amit Alberto10 összeszedett az nem semmi

Nincs és nem is kellsura írta:Thiago Silva leigazolásáról már nincs szó? Nem lehet az Ibra - eladás része?
Alberto10 írta:Egy kis esti lapszemlével jelentkeznék:
Igy gondolom én is. Sanchez, v. Rossi(mind2tőt jó választásnak tartom) elég lesz előre, és nagyjából kész is a csapat. Középpályánk sztem Thiagoval kiegészülve kész, 6 ember van a 3 posztva, van lehetőség így is variálásra. A védelemben esetleg érkezhet még erősités, de lehetséges, h az is házon belül lesz megoldva.ozsimiki írta:minek? beállítjuk nagy Fabre-t védőnek ha kell, középpályán úgy se fér el egy ideigbali 15 írta:Fabregas és Sanchez már majdnem a zsákban.
Azt nem tudja valaki, hogy defenzív szempontból milyen igazolásokat tervezünk? Van egyáltalán terv?bár most már egy elég minőségi rotálási lehetőség van...
1. Jeffrén kényszerűségből játszott ottgeridoss írta:Pepnél ki tudja?? Emlékezz, Jeffren is játszott jobb hátvédet... Ha jól emlékszem nem is egyszer, és nem is jól!
Amúgy hátvédet nem biztos, hogy igazolunk, esetleg "szerződtetünk", lsd: Thiago. (Elég minőségi utánpótlás áll rendelkezésünkre, védelem terén pláne. Milito (idei) szintjét szvsz röhögve lehozza akár Fontás, akár Muniesa.
Pepnél ki tudja?? Emlékezz, Jeffren is játszott jobb hátvédet... Ha jól emlékszem nem is egyszer, és nem is jól!ozsimiki írta:minek? beállítjuk nagy Fabre-t védőnek ha kell, középpályán úgy se fér el egy ideigbali 15 írta:Fabregas és Sanchez már majdnem a zsákban.
Azt nem tudja valaki, hogy defenzív szempontból milyen igazolásokat tervezünk? Van egyáltalán terv?bár most már egy elég minőségi rotálási lehetőség van...
bali 15 írta:Fabregas és Sanchez már majdnem a zsákban.
minek? beállítjuk nagy Fabre-t védőnek ha kell, középpályán úgy se fér el egy ideigbali 15 írta:Fabregas és Sanchez már majdnem a zsákban.
Azt nem tudja valaki, hogy defenzív szempontból milyen igazolásokat tervezünk? Van egyáltalán terv?
Ez azt mutatja, hogy még mindig komoly bizalom van Bojan felé. A visszavásárlási opciónak mindig ára van, ráadásul ha ki is használjuk, akkor bukunk rajta. Így viszont kapunk némi pénzt a kölcsönért is és a fizetését is állják, akár Cacares esetében.sjd írta:Alapvetően én is örülök ennek, mert így nem mondunk le róla, csak nagyon kicsit, de ugyanakkor a klubnak nem feltétlenül jó.
Mert ha nagyon bebukik, akkor 2 év múlva adhatjuk el bagóért, vagy a nyakunkon marad+ lehet h kellett volna az a pénz most Sanchezhez, amit az eladásából kapunk
Alapvetően én is örülök ennek, mert így nem mondunk le róla, csak nagyon kicsit, de ugyanakkor a klubnak nem feltétlenül jó.van Bommel írta:Bojan édesapjától lévő infó: Bojan 2 évre Rómába megy kölcsönbe, az első év végén a Barca visszahívhatja, a 2.végén automatikusan visszajön.
Ezzel csak az a probléma, hogyvan Bommel írta:Sanchezzel teljes az egyezség, az Udinese akar trógerkodni
van Bommel írta: Cesc-el 2 éve megvan az egyezség, ő is jönni akar, de az Arsenallal kötélhúzás várható, mint eddig.
nem kell elhinni, de nagyon szívesen adok neked 2 telefonszámot, akiktől érdeklődhetsz, hogy igazak-e a dolgok.... És én se irtam semmit;)Robcsyy írta:szomszéd vagy mi?van Bommel írta: Szeintem Bojan édesapja elég jó forrás
mondd már meg neki, hogy a classicora tegyen el 2 vip jegyet, mert akkor úgy csinálom a dolgaimat...
szerk: vedd úgy, hogy nem írtam semmitbár ebbe a mai világban senkinek sem hihetünk
Leírtam már pászor, de leirom mégegszer. Szarvasról 1993 óta járnak focizni gyerekek Bellpuig-ba. A Bellpuig sportiskola egyik vezetőjét Bojan Krkicnek hívják. 19997-98-99-ben volt szerencsém ott járni a Bojan által szervezett focitornán, 1999-ben 13 évesen volt szerencsém ifj. Bojan Krkic ellen focizni. A testnevelő tanár Bencsik János, aki engem is kivitt anno, a két legjobb gyerekkori barátom édesapja. Id. Bojan személyesen neki mondta el ezeket, ma érkeztek haza Bellpuigból, ő tőle tudom az információkatS.Agüero írta:ő mondta ezt neked vagy mi? személysen közölte veled?![]()
Az. Ha valóban ő mondta. De mivel napi rendszerességgel jellennek meg a kamunyilatkozatok nagyon örömmel venném, ha azt is leírnád, hogy hol hallottad vagy olvastad.van Bommel írta:Szeintem Bojan édesapja elég jó forrás
szomszéd vagy mi?van Bommel írta: Szeintem Bojan édesapja elég jó forrás
tökéletesen jól emlékszel, most várom az ajándékot, amit kapok Barcelonából:DFecooo írta:köszönöm szépen! pontosan erre a koncepcióra vágytam! TÖKÉLETES!van Bommel írta:Bojan édesapjától lévő infó: Bojan 2 évre Rómába megy kölcsönbe, az első év végén a Barca visszahívhatja, a 2.végén automatikusan visszajön.
ő lesz az első, akinek a topicja "visszatér" a "múlt és jövőből"
szerk: d, Van Bommel ismerheti Bojan apját, asszem anno játszottak egymás ellen Bojannal... rosszul emlékszem?