2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Abidal,Masch olyan szezont futott amelyet nem igazán múlt felül senki a poszjukon.Tocy írta: Plusz Abidal, Mascherano, Pedro, Busquets, Valdés, akiket nemzetközi szinten nem tartanak a világ legjobbjai közt számon, de tökéletes munkát végeznek.
Náluk volt 6-7 sztár, ők voltak bezsúfolva a kezdőbe. Nálunk most van ugyanúgy 6-7 sztár, csak mindenkinek megvan a helye a gépezetben, plusz a padon is lenne 1-2, beugrásra készen. Akkor volt Casillas-Roberto Carlos-Beckham-Zidane-Guti-Figo-Raúl-Ronaldo, bár Guti főleg a padon volt. Nekünk van Alves-Piqué-Puyol-Xavi-Iniesta-Messi-Villa és lenne Fabregas-Sanchez. Plusz Abidal, Mascherano, Pedro, Busquets, Valdés, akiket nemzetközi szinten nem tartanak a világ legjobbjai közt számon, de tökéletes munkát végeznek.S.Agüero írta:Na-na. Real is így volt mikor "bevásároltak". Nekik sem ki keretük volt/van. Aztán mégis...Ha jönne Sánchez is meg Fabregas is idén, akkor valami brutális csapatunk lenne, el nem tudnám képzelni hogy bárki megállítson minket.![]()
Na-na. Real is így volt mikor "bevásároltak". Nekik sem ki keretük volt/van. Aztán mégis...Ha jönne Sánchez is meg Fabregas is idén, akkor valami brutális csapatunk lenne, el nem tudnám képzelni hogy bárki megállítson minket.
A Real Madrid vezetősége csak azt szeretné hogy Cesc ne álljon Thiago fejlődésének útjába.levproff írta:Ennyi, és ezt ők is jól tudják. Ha hozzánk ilyen nehezen jön, akkor az ősi riválishoz majd csak úgy elmegy, nem?S.Agüero írta:Csak Fab nem lesz hajlandó a Reallal tárgyalniFirefox írta:A Real is bejelentkezett Fabregasért.Nem akarok linkelgetni, amíg nem biztos hír, bár elég hihetőnek tűnik, egyik kommentben az volt, hogy madridistán fent van.A hírek szerint az Arsenal hajlandó lenne tárgyalni a Madriddal, ami jóval nagyobb összeget kínál a játékosért.![]()
![]()
Párszor nyilatkozta már, h nem megy a Realhoz, és ha eligazol az Arsenálból akkor csak hozzánk jön.![]()
Csak felakarják verni az árát, semmimás. Mert már látják, hogy sinen vagyunk.
Real Madrid, én így szeretlek.
Pedig jogos ha megjegyzik, olyan infókat nem kell megjegyezni, amiről tudod pontosan,hogy kb lehetetlen. Csak azt éred el vele, hogy a hülyeségről fog szólni innentől kb 1 oldalon át a topik. Mert Fabregas Madridba való igazolása nevezhető hülyeségnek,és hozzá nem értésnek, aki kicsit is komolyan veszi.Firefox írta:Nem kell nekem esni, csak leírtam az "infókat".Galen írta:
Ja, aztán Fabregas gép amint Panyolország felé ér érthetetlen módon rakétatalálatot kap.. Azé, ha madridi mezt húz magára az a hazaárulás egy igen súlyos fajtája lenne.. Szóval kizártnak tartom...
Ennyi, és ezt ők is jól tudják. Ha hozzánk ilyen nehezen jön, akkor az ősi riválishoz majd csak úgy elmegy, nem?S.Agüero írta:Csak Fab nem lesz hajlandó a Reallal tárgyalniFirefox írta:A Real is bejelentkezett Fabregasért.Nem akarok linkelgetni, amíg nem biztos hír, bár elég hihetőnek tűnik, egyik kommentben az volt, hogy madridistán fent van.A hírek szerint az Arsenal hajlandó lenne tárgyalni a Madriddal, ami jóval nagyobb összeget kínál a játékosért.![]()
![]()
Párszor nyilatkozta már, h nem megy a Realhoz, és ha eligazol az Arsenálból akkor csak hozzánk jön.
Nem kell nekem esni, csak leírtam az "infókat".Galen írta:Ja, aztán Fabregas gép amint Panyolország felé ér érthetetlen módon rakétatalálatot kap.. Azé, ha madridi mezt húz magára az a hazaárulás egy igen súlyos fajtája lenne.. Szóval kizártnak tartom...Firefox írta:A Real is bejelentkezett Fabregasért.Nem akarok linkelgetni, amíg nem biztos hír, bár elég hihetőnek tűnik, egyik kommentben az volt, hogy madridistán fent van.A hírek szerint az Arsenal hajlandó lenne tárgyalni a Madriddal, ami jóval nagyobb összeget kínál a játékosért.![]()
![]()
Ja, aztán Fabregas gép amint Panyolország felé ér érthetetlen módon rakétatalálatot kap.. Azé, ha madridi mezt húz magára az a hazaárulás egy igen súlyos fajtája lenne.. Szóval kizártnak tartom...Firefox írta:A Real is bejelentkezett Fabregasért.Nem akarok linkelgetni, amíg nem biztos hír, bár elég hihetőnek tűnik, egyik kommentben az volt, hogy madridistán fent van.A hírek szerint az Arsenal hajlandó lenne tárgyalni a Madriddal, ami jóval nagyobb összeget kínál a játékosért.![]()
![]()
Csak Fab nem lesz hajlandó a Reallal tárgyalniFirefox írta:A Real is bejelentkezett Fabregasért.Nem akarok linkelgetni, amíg nem biztos hír, bár elég hihetőnek tűnik, egyik kommentben az volt, hogy madridistán fent van.A hírek szerint az Arsenal hajlandó lenne tárgyalni a Madriddal, ami jóval nagyobb összeget kínál a játékosért.![]()
![]()
jaja, egyre többet segíti a támadásokat, de Fabregas szerintem képtelen annyit ütközni, szerelni meg támadást megállítani, mint Busi vagy Masche.matyi25 írta:Igazság szerint Busi se tisztán védekező felfogású játékos, inkább tamadóbb vkpnek nevezném, és iylen szerepben mehetne Fabregasnak is. Persze ez csak feltételezés, hogy működne-e élőben nem tudom, meg hogy megpróbálják-e Pepék így használni. Persze ha hatrébb játszana kénének szerelések is tőle rendesen.Galen írta: Szerintem kizárt, hogy a középpályán egyszerre három támadó felfogású játékos legyen. Egyszerűen kell egy vérbeli védekező középpályás a két labdatartó osztogató mesterember mellé. Kizártnak tartom h Fabregas (már ha jön..) Busi helyén játsszon..
Igazság szerint Busi se tisztán védekező felfogású játékos, inkább tamadóbb vkpnek nevezném, és iylen szerepben mehetne Fabregasnak is. Persze ez csak feltételezés, hogy működne-e élőben nem tudom, meg hogy megpróbálják-e Pepék így használni. Persze ha hatrébb játszana kénének szerelések is tőle rendesen.Galen írta: Szerintem kizárt, hogy a középpályán egyszerre három támadó felfogású játékos legyen. Egyszerűen kell egy vérbeli védekező középpályás a két labdatartó osztogató mesterember mellé. Kizártnak tartom h Fabregas (már ha jön..) Busi helyén játsszon..
Szerintem kizárt, hogy a középpályán egyszerre három támadó felfogású játékos legyen. Egyszerűen kell egy vérbeli védekező középpályás a két labdatartó osztogató mesterember mellé. Kizártnak tartom h Fabregas (már ha jön..) Busi helyén játsszon..matyi25 írta:És amúgy csak én gondolok arra, hogy nem-e Cesc Busi helyén fog játszani főleg és akkor ők fogják egymást váltogatni, ezzel Masch védőt játszana főleg. Így Ini és Xavi helyére ott van Thiago, max Afellay, és előre akkor Messi,Villa,Sanchez,Pedro. Nem lehet, hogy így gondolkodik Pep?
Szélsőhátvédnek elég abszurd...tehát szerinted nem kell védőcsere, de kell 4kp és 2 csatár. Értem...Messithebest írta:Masch szerintem elég oda.....Tocy írta:Mtb: védőcsere nem kell??? pl kit raksz be Alves-Abidal helyére? Vagy Puyol-Piqué helyett Masch és ennyi? legalább Adriano kell a padra...
Masch szerintem elég oda.....Tocy írta:Mtb: védőcsere nem kell??? pl kit raksz be Alves-Abidal helyére? Vagy Puyol-Piqué helyett Masch és ennyi? legalább Adriano kell a padra...
És mik ezek a szempontok illetve miért fontos ez a madridnak?daffy írta:én több szempontból is örülnék,ha hozzátok igazolna,de mindegyik szempont csak a real miatt fontos:)
Istenem már...fradika87 írta:Miért lennénk bajban a fizetésekkel?daffy írta:másfelől viszont a fizetéseitekkel így is bajban vagytok,cesc érkezésével ez még nagyobb lenne. thiago szerintem 1,max 2 éven belül elmenne(saját vélemény),csapaton belüli elégedetlenkedések a pad,lelátó miatt,stb. én mindenképp nyerek
Elégedetlenkedés, meg tuti nem lesz amíg Pep az edző!
De csak reménykedj, nyugodtan:)
Fernando írta:Alapvető gond nálunk az, hogy Pep nem igazán rotál, nincs az, hogy egyik meccsen Afellay kezd, a másikon Villa vagy Pedro. Néha néha pihentet 1-1 embert, de az nagyon ritka, az is inkább a Piqué-Puyol páros valamelyike volt tavaly is. Messi nem is emlékszem mikor pihent utoljára.
Szóval az a gáz, hogy hiába érkezne Fábregas (aminek nem örülnék) baromire nem biztos, hogy 15 meccsnél többön fog játszani, bármilyen "nehéz" is kimondani.
Miért lennénk bajban a fizetésekkel?daffy írta:másfelől viszont a fizetéseitekkel így is bajban vagytok,cesc érkezésével ez még nagyobb lenne. thiago szerintem 1,max 2 éven belül elmenne(saját vélemény),csapaton belüli elégedetlenkedések a pad,lelátó miatt,stb. én mindenképp nyerek
bizonyos szempontból igazad van,mert én sokakkal ellentétben a bayernen kívül senkit sem utálok,a barcát sem. másfelől viszont a fizetéseitekkel így is bajban vagytok,cesc érkezésével ez még nagyobb lenne. thiago szerintem 1,max 2 éven belül elmenne(saját vélemény),csapaton belüli elégedetlenkedések a pad,lelátó miatt,stb. én mindenképp nyerekRivaldo11 írta:
Én meg valahogy nem érzem őszintének ezt az örömöt...de Te tudod.
daffy írta:és ezzel kell beérnie egy állandó lehetőséget érdemlő és azt valószínűleg sosem kapó thiagonak. ha rotál is pep,akkor sem játszik 10-15 meccsnél többet. mind1,legyen a barca baja,hogy ekkora feneket kerít a cesc ügynek. én több szempontból is örülnék,ha hozzátok igazolna,de mindegyik szempont csak a real miatt fontos:)Rivaldo11 írta: Hosszú a szezon, meg lesz oldva a kérdés.