Elkezdtem Ps3-mon játszani a Fifa 10.-el.Rámjött ez, hogyha már ott van akkor használjam is

.
Maganert kezdtem a Shopping Cityvel, 2.évben tartok.Első évben majdnem kirúgtak, de végül maradhattam.Kezdetben leigazoltam Throhowschit (nézzétek el, ha rosszul írtam a nevét.), Bojant és Balotellit.Csapatom így nézett ki:Given-Zabaleta,K.Touré,Lescott,Sylvinho-De Jong,Throhowschi,Barry-Bojan,Tevez,Balotelli.Bajnokságban 4.lettem, kupákból kiestem.
Aztán 2.évemben tartok januárban.Nyáron megvettem Neuert,Cácerest,Piquét,Ramost,Clichyt,Yayát,és Keirissont.Eladtam Adebayort,Bellamyt,Robinhot,értük összesen 80 millát szurkoltak le(Adebayor 33,Robinho 30,Bellamy 14).De Jongot is eladtam, Yaya játszik a helyén érte 8 millát fizettek.
Bajnokságot vezetem, BL-ből simán továbbjutottam a Touluse-t kaptam a nyolcaddöntőre.
Csapatom:Neuer-Cáceres,Piqué,Ramos,Clichy-Touré,Throhowschi,Barry-Bojan,Tevez,Balotelli
Vélemények?
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”