Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát még ez:MessiFan írta: Egyébként emlékeztek erre a Real Madridra?
Casillas
Ramos-Salgado-Cannavaro-R.Carlos
Guti-Diarra-Cicinho
Nistelrooy-Ronaldo-Raul
Durva...
nekem nem rémlik ilyen. salgado jobbhátvéd,akár csak cicinho.MessiFan írta:![]()
Én mindig gyorsra húzom fel
Egyébként emlékeztek erre a Real Madridra?
Casillas
Ramos-Salgado-Cannavaro-R.Carlos
Guti-Diarra-Cicinho
Nistelrooy-Ronaldo-Raul
Durva...
fifahungary.hua FIFA 2011-hez honnan lehet letölteni a legfrissebb magyar bajnokságot, mert sehol nem találom?
köszi a válaszokat.
Ez volt a szimpi igen. Hát igen, nagyon sok mindent nyertem meg, talán 2 európai szuperkupa, 1 BL, és egy bajnokság csúszott ki a kezem közül.Barca_10 írta:Messithebest írta:...
Mindenki ezt a csávót választja menedzsernek?
Grat a teljesítményedhez! A 66 kupából arra következtetek, h minden évben megnyertél mindent vagy szinte mindent
Anno én is őt választottamBarca_10 írta:
Mindenki ezt a csávót választja menedzsernek?![]()
Fernando írta:Amúgy csak nekem mániám levenni a játéksebességet lassúra? Sokkal reálisabb, mint hogy droid focit játsszon az ellenfél.
Nem kötözködni akarok, de nem értem, mi a problémád.Fernando írta:Ebbe mi a kihívás vagy az izgalom vagy a realitás?Bocs nem kötözködni akarok, de nekem az sokkal élvezetesebb voltam mikor 7 évet voltam a Hamburggal, majd utána még 4-et a Barcával, majd utána 2 évet a Lazioval, majd még 2 évet a Hamburggal. Mindegyik csapatommal megnyertem mindent, de nem minden évben, Hamburggal csak 1x nyertem BL, Lazioval pl csak Bajnokságot és Szuperkupát nyertem, Barcával 2x bajnokságot, 2 szer kupát, 2szer, BL-t is csak 1x. Mondjuk a legnehezebb szinten, legnagyobb elvárással.
Amúgy csak nekem mániám levenni a játéksebességet lassúra? Sokkal reálisabb, mint hogy droid focit játsszon az ellenfél.
Valószínűleg a fizetéseknél csúszott el mindkét projekt. Rá kell dobni vagy 15% bónuszt, és kötélnek áll szinte mindenki.MessiFan írta:Iniestat, Busit, Piquét és Thiagot eddig meg tudtam venni
Nekem eddig az összes Barca játékosnál ezt csinálta. Próbáltam már elhozni Bojant és Piqué-t is, de egyik se makart jönni. Úgy látszik a játékba is átültették a a Barcás habitust.Messithebest írta:Amúgy, Messit nektek sem engedi el a Barca? Azt írja, hogy a Barca elengedi, de a játékos hűséges akar maradni a klubjához, ajánlhatsz neki akármennyi fizut....
Messithebest írta:...
Ott a pont, ebbe most bele sem gondoltam, bocs.bence-barca írta: PC-n van, de ha jól tudom konzolon nincs. Legalábbis nekem ezt mondták.
PC-n van, de ha jól tudom konzolon nincs. Legalábbis nekem ezt mondták.Messidona10 írta:Van tehetségkutató. Iroda menüpont alatt, ha jól emlékszem, ott az utolsó. Ifiakadémia nincsen sajnos...kakasugynok007 írta:Miért nincs a '11-be tehetségkutató?
Van valami info a '12-ről?Mikor jelenik meg?
Van tehetségkutató. Iroda menüpont alatt, ha jól emlékszem, ott az utolsó. Ifiakadémia nincsen sajnos...kakasugynok007 írta:Miért nincs a '11-be tehetségkutató?
Szeptember 30kakasugynok007 írta:Miért nincs a '11-be tehetségkutató?
Én is egyszer végig toltam a 15 évet. Engem csak annyi zavart a vége felé, hogy 30 év alatt nem tudtál játékost venni.MessiFan írta:Nekem ha jól emlékszem csak 1x volt olyan, hogy mind a 15 idényt lenyomtam.
Azt hiszem akkor így haladtam: Barca 2 évLiverpool 3 év
Benfica 4 év
Ajax 1 év
AC Milan 3 év
Barca 2 év
Sosem fogom elfelejteni. Nagyon élveztem.
Nekem ha jól emlékszem csak 1x volt olyan, hogy mind a 15 idényt lenyomtam.DLpiton. írta:Én még anno a 10-essel játszogattam, és viszonylag jól is ment.
Kezdtem egy menedzser módot a Leedsel és sikerült is mind a 15 idényt lehozni.
Mostanra az átlagéletkorom kb 24 év és a kezdőben az összes játékos és a cserék közül vagy 3 össz-je 90 felett van. Legendás szinten a tartalékcsapatommal nyertem meg a BL-t.
A 10-es hez egy tanács: ha kb a 10. idényt játszod (már lehet előtte is) akkor kezdj el tehetségkutatóra fordítani a pénzt. Húzd fel 10esre és ha küldöd ázsiába vagy afrikába folyamatosan hozni fogja a kb 22 éves 80-85 ös össz-el rendelkező tehetségeket.