Akkor mikor kifizetjük érte a 40 misit, 1-2 hétig eltarthat még.Zibra16 írta:És, hogy áll a helyzet A.Sánchezzel ? Mikor érkezik ő?

Ott van a főoldalon rövidhírekben is. Még az is kérdéses, hogy utazik e az ázsiai túrára.LM10 írta:Vagy még idénTdavid írta:
Majd akkor jövőre...???![]()
![]()
A SPORT szerint Cesc nem edzett ma az Arsenalban, csak elválasztva
Ha meg nem nyújt jó teljesítményt az lesz a baj.Messidona10 írta: Sánchezre inkább lenne, annak meg előre látom a végét: Copa után úgy felmegy az ára, hogy lehetetlen lesz megvenni...
Legyen igazadkakasugynok007 írta: Szerintem meg soha!
Vagy még idénTdavid írta:
![]()
Szerintem meg soha!Tdavid írta:LM10 írta:Asszem lezárult a Fabregas ügyA SPORT szerint nem adtuk meg érte a 40 millát, ezért visszatért, és edzésbe áll, az Arsenalnál.
Nagyon ideillő kép![]()
![]()
Egyetértek, nem kell ide senki, és nem is fogunk másért pénzt adni a kp-ra, ez biztos. Csatárt vegyünk már, ne húzzuk sokáig.palesz77 írta:Hát én MessiFannal értek ebbe egyet. Ha nem jön Cesc szerintem senki nem jön a középpályára. Aminek örülök is, majd idővel úgyis visszatér Cesc - biztos vagyok benne, hogy jövőre ugyanilyen hercehurca lesz érte - és akkor már tényleg sokan lennének a középpályán. Addig kibírjuk a Keita-Thiago cseresorral pluszba ott van Jonathan is. Úgyhogy nem örülnék Nasrinak, még szerencse hogy szóba se jött - ahogy más se...víscaelbarca!forever írta:
Ha bele gondolunk Nasri 2 poszton tud játszani, bevethető a széleken és irányítónak is így lehet Villa/Pedro helyén játszatni és Iniesta/Xavi helyén is.Így 1 igazolással 2 legyet ütünk 1 csapásra
és igen, mivel lejár a szerződése nem fájna 25-30ál többe.
Hát én MessiFannal értek ebbe egyet. Ha nem jön Cesc szerintem senki nem jön a középpályára. Aminek örülök is, majd idővel úgyis visszatér Cesc - biztos vagyok benne, hogy jövőre ugyanilyen hercehurca lesz érte - és akkor már tényleg sokan lennének a középpályán. Addig kibírjuk a Keita-Thiago cseresorral pluszba ott van Jonathan is. Úgyhogy nem örülnék Nasrinak, még szerencse hogy szóba se jött - ahogy más se...víscaelbarca!forever írta:
Ha bele gondolunk Nasri 2 poszton tud játszani, bevethető a széleken és irányítónak is így lehet Villa/Pedro helyén játszatni és Iniesta/Xavi helyén is.Így 1 igazolással 2 legyet ütünk 1 csapásra
és igen, mivel lejár a szerződése nem fájna 25-30ál többe.
Ha bele gondolunk Nasri 2 poszton tud játszani, bevethető a széleken és irányítónak is így lehet Villa/Pedro helyén játszatni és Iniesta/Xavi helyén is.Barcaman1993 írta:Az előbb említettem Nasrit és így belegondolva nem is olyan nagy hülyeség. Jövőre lejár a szerződése, a City elvileg 22 millát ajánlott érte. Sztem 25-ért el lehetne hozni, ráadásul az Arsenalban rendre kp-t, vagy szélsőt játszott. Vele akár a szélső kérdést is meg lehetne oldani.
Elvileg pár napon belül eldől az ügy. természetesen vagy jön, vagy marad. De ha nem jön lehet, hogy akkor is keresnek a vezetők 1 ember a kp-ra. Nem véletlenül akarják Cesct leigazolni. Ez esetben Nasrit elnézegetném.Barcaman14 írta:Remélem ez az utolsó Fabregassal kapcsolatos hír, és lezárhatjuk a témát végre. De egyelőre még várjuk ki a végét...![]()
Mindenesetre ha jövőre is hadjáratot indítunk ellene, az már elmondhatatlanul nevetséges.
Így is rajtunk röhög már fél Európa hogy mit el szenvedünk Fabregasért.Barcaman14 írta: Mindenesetre ha jövőre is hadjáratot indítunk ellene, az már elmondhatatlanul nevetséges.
Remélem ez az utolsó Fabregassal kapcsolatos hír, és lezárhatjuk a témát végre. De egyelőre még várjuk ki a végét...LM10 írta:Asszem lezárult a Fabregas ügyA SPORT szerint nem adtuk meg érte a 40 millát, ezért visszatért, és edzésbe áll, az Arsenalnál.
Jelenleg védőink: Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Adriano, Fontás, Milito, Maxwell. Ha Fontással nem lesz gond, és bátran beveti Pep, akkor szerintem tökéletes, plusz még szükség esetén ott van Montoya is. Mascherano is jó itt, de őt egyelőre hagyjuk ki. Militoról semmi hír, még az is lehet, hogy marad...bár ökörség lenne.Barcaman14 írta:Fontás, Thiago véglegesen felhozva a kerethez, szóval szerintem a védelem-középpálya a 2011/2012-es idényre úgy ahogy van jó!Most már csak egy támadóra van szükség, mivel Bojant pótolni kell. Továbbra is azt modnom hogy a következő idényben ha megkapja a bizonyítási lehetőséget Afellay, az nagyot fog szólni. Nem kis potenciál van benne!
De egy új játékosra mindenképpen szükség van, hogy frissüljön a keret, így tehát egy támadó érkezése a logikus, nem Fabregásé.