Jelenleg védőink: Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Adriano, Fontás, Milito, Maxwell. Ha Fontással nem lesz gond, és bátran beveti Pep, akkor szerintem tökéletes, plusz még szükség esetén ott van Montoya is. Mascherano is jó itt, de őt egyelőre hagyjuk ki. Militoról semmi hír, még az is lehet, hogy marad...bár ökörség lenne.Barcaman14 írta:Fontás, Thiago véglegesen felhozva a kerethez, szóval szerintem a védelem-középpálya a 2011/2012-es idényre úgy ahogy van jó!Most már csak egy támadóra van szükség, mivel Bojant pótolni kell. Továbbra is azt modnom hogy a következő idényben ha megkapja a bizonyítási lehetőséget Afellay, az nagyot fog szólni. Nem kis potenciál van benne!
De egy új játékosra mindenképpen szükség van, hogy frissüljön a keret, így tehát egy támadó érkezése a logikus, nem Fabregásé.
Középpálya: Busquets, Xavi, Iniesta, Mascherano, Keita, Thiago. Ugyanaz, ha Thiago hozza az elvárt szintet, és fejlődik tovább, nagyon ütős kp, ideális létszám, nagyszerű minőség.
Csatársor: Pedro, Messi, Villa, Afellay, Jeffren. Hát ide még kéne egy játékos, méghozzá egy nagyobb név, mert Afellay az egyetlen, aki bevethető rotálásként, de a góllövés nem az erőssége. Jeffrent én nem tartom nagy játékosnak, különösebben nem is tehetséges, hát majd ha elkerülik a sérülések, akkor bizonyíthat talán. De ide mindenképp kell egy nagy playa még, ezt a vezetőség Sanchezben találta meg.
Ha jön Sanchez, és megy Milito, akkor az 19 mezőnyjátékos, plusz kapusok, plusz feljöhet Montoya, Bartra, Muniesa, Dos Santos, Romeu...így igazán egyensúlyban lenne a csapat. Fabregas érkezése akár azt is jelenthetné, hogy Iniesta sokat lesz baltámadóban. De szerintem nem jön Cesc.