Na úgy döntöttem én is kifejtem a véleményem pá témával kapcsolatban.
1:Thiago-Fabregas:Thiago nagyon fiatal,még mindíg csak 19 éves ha jól tudom,de lehet hogy már 20.A kezdőben,és első számú csereként számítani rá butaság,mert ahhoz szerintem még érnie kell,DE!Mivelhogy tudomásom szerint profi szerződést kötöttünk vele,többet már nem játszhat a B-ben,ezért vagy játszik a felnőttben,vagy koptatja a lelátó egyik székét!Ezért szerintem az alap,hogy a kupában ő tolja végig a szezont,meg az is,hogy a bajnokságban Pep majd bátran hozzányúl,és beteszi a kissebb csapatok ellen,akár a kezdőbe,akár akkor,ha már eldöntöttük a meccset,kb. 20-30 percre!Első számú cserének tökéletes Fabre,a második számú lehetne ugye Thiago,ha Keita menne,de mivelhogy ő szinte biztos hogy marad,ezért remélem majd visszamegy az eredeti posztjára,és védekező középpályás lesz,ha nem,akkor viszont Guardiolanak kicsit hanyagolnia kell majd a Malit,különben tényleg bajban lesz Thiago!!!
De én még mindíg úgy vagyok vele,hogy Pep fejében már tuti összeállt ez az egész,különben nem adott volna profi szerződést Thiagonak,vagy nem akarná hozni Fabret!
2:Fontás szerződésének nagyon örülök,én nagyon bírom a srácot,én örülnék neki ha jövőre nem kéne vennünk egy Thiago Silvát,hanem Fontás berobbanhatna Pique mellé,és ő tolhatná Puyol helyett,akit akár mennyire is szeretek,el kell ismerni,hogy ő sem a régi,és bár a helyezkedése szenzációs még mindíg,a gyorsasága egy csigáéval vetekszik!
3:Csatársor:Ez érdekes kérdés,merthogy ha jön Sanchez,amit egyébként nagyon remélek,akkor a 2 szél meg lesz oldva vele,és Affelay-al!Csak hát a hírek szerint marad Jeffren,aki ezekszerint kitölti a szerződését,.amit jöcőre úgysem hosszabbít meg,és jövőre ingyen megy,amit vviszont sajnálnék,mertt egy 5 milliót simán kapnánk érte!Szóval a lényeg,hogy akkor viszont lenne 3 cserénk,ami tök jól hangzik,de ha azt nézzük,hogy mindhárman szélsők,akkor Messit ki fogja pótolni???Ezért szerintem az lenne a legjobb ha Jeffren távozna,és hoznánk egy középcsatárt,vagy visszahoznánk Keirisont,vagy akár felhozhatnánk Sorianot a B-ből,mert igaz hogy 25 éves,de cserének tökéletes lehetne,ő lehetne az új Larson
Kb. ennyi,bocs hogy hosszú lett,és köszi hogy elolvastad!!!