Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem nem fizetünk érte 40-et De jólenne ha már itt lenne mert már nagyon unom, hogy mindennap megnézem a focis oldalakat és még mindig nincs meg ő és fabregas seS.Agüero írta:Akkor mikor kifizetjük érte a 40 misit, 1-2 hétig eltarthat még.Zibra16 írta:És, hogy áll a helyzet A.Sánchezzel ? Mikor érkezik ő?
Ott van a főoldalon rövidhírekben is. Még az is kérdéses, hogy utazik e az ázsiai túrára.LM10 írta:Vagy még idénTdavid írta:
Majd akkor jövőre...???![]()
![]()
A SPORT szerint Cesc nem edzett ma az Arsenalban, csak elválasztva
Ha meg nem nyújt jó teljesítményt az lesz a baj.Messidona10 írta: Sánchezre inkább lenne, annak meg előre látom a végét: Copa után úgy felmegy az ára, hogy lehetetlen lesz megvenni...
Legyen igazadkakasugynok007 írta: Szerintem meg soha!
Vagy még idénTdavid írta:
![]()
Szerintem meg soha!Tdavid írta:LM10 írta:Asszem lezárult a Fabregas ügyA SPORT szerint nem adtuk meg érte a 40 millát, ezért visszatért, és edzésbe áll, az Arsenalnál.
Nagyon ideillő kép![]()
![]()
Egyetértek, nem kell ide senki, és nem is fogunk másért pénzt adni a kp-ra, ez biztos. Csatárt vegyünk már, ne húzzuk sokáig.palesz77 írta:Hát én MessiFannal értek ebbe egyet. Ha nem jön Cesc szerintem senki nem jön a középpályára. Aminek örülök is, majd idővel úgyis visszatér Cesc - biztos vagyok benne, hogy jövőre ugyanilyen hercehurca lesz érte - és akkor már tényleg sokan lennének a középpályán. Addig kibírjuk a Keita-Thiago cseresorral pluszba ott van Jonathan is. Úgyhogy nem örülnék Nasrinak, még szerencse hogy szóba se jött - ahogy más se...víscaelbarca!forever írta:
Ha bele gondolunk Nasri 2 poszton tud játszani, bevethető a széleken és irányítónak is így lehet Villa/Pedro helyén játszatni és Iniesta/Xavi helyén is.Így 1 igazolással 2 legyet ütünk 1 csapásra
és igen, mivel lejár a szerződése nem fájna 25-30ál többe.
Hát én MessiFannal értek ebbe egyet. Ha nem jön Cesc szerintem senki nem jön a középpályára. Aminek örülök is, majd idővel úgyis visszatér Cesc - biztos vagyok benne, hogy jövőre ugyanilyen hercehurca lesz érte - és akkor már tényleg sokan lennének a középpályán. Addig kibírjuk a Keita-Thiago cseresorral pluszba ott van Jonathan is. Úgyhogy nem örülnék Nasrinak, még szerencse hogy szóba se jött - ahogy más se...víscaelbarca!forever írta:
Ha bele gondolunk Nasri 2 poszton tud játszani, bevethető a széleken és irányítónak is így lehet Villa/Pedro helyén játszatni és Iniesta/Xavi helyén is.Így 1 igazolással 2 legyet ütünk 1 csapásra
és igen, mivel lejár a szerződése nem fájna 25-30ál többe.
Ha bele gondolunk Nasri 2 poszton tud játszani, bevethető a széleken és irányítónak is így lehet Villa/Pedro helyén játszatni és Iniesta/Xavi helyén is.Barcaman1993 írta:Az előbb említettem Nasrit és így belegondolva nem is olyan nagy hülyeség. Jövőre lejár a szerződése, a City elvileg 22 millát ajánlott érte. Sztem 25-ért el lehetne hozni, ráadásul az Arsenalban rendre kp-t, vagy szélsőt játszott. Vele akár a szélső kérdést is meg lehetne oldani.
Elvileg pár napon belül eldől az ügy. természetesen vagy jön, vagy marad. De ha nem jön lehet, hogy akkor is keresnek a vezetők 1 ember a kp-ra. Nem véletlenül akarják Cesct leigazolni. Ez esetben Nasrit elnézegetném.Barcaman14 írta:Remélem ez az utolsó Fabregassal kapcsolatos hír, és lezárhatjuk a témát végre. De egyelőre még várjuk ki a végét...![]()
Mindenesetre ha jövőre is hadjáratot indítunk ellene, az már elmondhatatlanul nevetséges.
Így is rajtunk röhög már fél Európa hogy mit el szenvedünk Fabregasért.Barcaman14 írta: Mindenesetre ha jövőre is hadjáratot indítunk ellene, az már elmondhatatlanul nevetséges.
Remélem ez az utolsó Fabregassal kapcsolatos hír, és lezárhatjuk a témát végre. De egyelőre még várjuk ki a végét...LM10 írta:Asszem lezárult a Fabregas ügyA SPORT szerint nem adtuk meg érte a 40 millát, ezért visszatért, és edzésbe áll, az Arsenalnál.