Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért vannak kivételek, pl énTocy írta:a mostani 14 évesek meg ugatnak mindenkinek, ülnek a gép előtt, egy virtuális világban élnek...
Persze, hogy rosszabb lesz a helyesírásuk, mert nem olvasnak, csak ilyen elég kevés szóval dolgozó internetes oldalakat....Bob_Marley írta:Megdöbbentő![]()
Hihetetlen módon változnak meg körülöttünk a dolgok!Én azt tapasztalom, hogy a helyesírás is romlik a fiatalabbaknál!
Az a baj, hogy annyira modernizálódik a világ, s midnent úgy terveznek, hogy könnyebb legyen, s véleményem szerint ezért"butábbak" lesznek az emberek, s nem annyira kitartóak!
1 példa erre, kolléganőm 32 éves, s nem tud főzni, nála annyi berakja a mirelit izét a mikróba, s kész!Persze, mert egyszerűbb, de ha mindent úgy csinálunk, hogy egyszerűbb legyen besorvad az agyunk![]()
Illetve nem rég pont volt egy beszélgetés reggel a rádióban, hogy csak az elmúlt 20-30 évben mennyire változott a teknika, s eltűntek dolgok, tárgyak!
VHS kazetta, vagy a jó öreg klasszikus kazettás magnó, ehhez kapcsolódóan "ceruzázás", kávédaráló, s a jellegzetes hangja a közértben!Turbó rágókosaras kártya, stb stb!Ezek mind élmények voltak, s értékek!
Na de elkalandoztam
Az igen
Néhány fiatal szerintem már azt se tudja, hogy mi az a VHS, magnó vagy vezetékes telefon... Én meg emlékszem arra az időre, amikor VHS-en néztem a Kacsameséket meg a Gumimacikat vagy magnón nyomattam az Eminem meg a Ganxsta Zolee kazettákatBob_Marley írta: Illetve nem rég pont volt egy beszélgetés reggel a rádióban, hogy csak az elmúlt 20-30 évben mennyire változott a teknika, s eltűntek dolgok, tárgyak!
VHS kazetta, vagy a jó öreg klasszikus kazettás magnó, ehhez kapcsolódóan "ceruzázás", kávédaráló, s a jellegzetes hangja a közértben!Turbó rágókosaras kártya, stb stb!Ezek mind élmények voltak, s értékek!
Na de elkalandoztam
Megdöbbentő
MessiFan írta:Szerintetek mennyi bajom lehet egy tegnap este megevett csomag maggi nem csirkeakármi öntetes tésztától, ami 2 éve lejárt?
Miközben ettem, nem volt gond vele
Pont kérdezni akartam, hogy használja-e még innen valaki.Game90 írta:https://plus.google.com/
105 (2008/09)chonggy írta:Nem tudja valaki,mennyi a legtöbb gól amit egy bajnokság alatt szerzett a Barca?
Fecooo írta:egy rövid sztori tegnapról...
"sajnos" olyan vagyok, aki szokott néha adni a kéregetőnek, ha hihető a történet, de legutóbb megbántam...
állok az 1-es villamos megállójában, odajön hozzám egy 30 körüli srác, h 100 ft-ot adjak már neki, hadd vegyen ásványvizet, mert kisírta már a szemét, annyira szomjas. odaadom neki a 100-ast, erre előbukkant a markából a füvescigi...
(ééérted, még meg is mutatja a rohadék!!!![]()
![]()
)
így legyen jószándékú az ember...
(ritkán járok Pesten, Szegeden nem találkoztam ennyire pofátlan kéregetővel)
Pontosan nem tudom elmagyarázni, de a környékén van egy templom. Nekimész az stadionnak, és előtte jobbra le kell fordulni, aztán balra lesz egy templom. Mi mindig ott parkolunk, biztonságos, kb. 3-4 perc séta a stadionig.Koeman írta:Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Hol tudok (hol érdemes) parkolni a Fradi stadion körül Pesten?
Előre is köszi a választ!
Üdv!
Koeman írta:Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Hol tudok (hol érdemes) parkolni a Fradi stadion körül Pesten?
Előre is köszi a választ!
Üdv!