Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megdöbbentő
MessiFan írta:Szerintetek mennyi bajom lehet egy tegnap este megevett csomag maggi nem csirkeakármi öntetes tésztától, ami 2 éve lejárt?
Miközben ettem, nem volt gond vele
Pont kérdezni akartam, hogy használja-e még innen valaki.Game90 írta:https://plus.google.com/
105 (2008/09)chonggy írta:Nem tudja valaki,mennyi a legtöbb gól amit egy bajnokság alatt szerzett a Barca?
Fecooo írta:egy rövid sztori tegnapról...
"sajnos" olyan vagyok, aki szokott néha adni a kéregetőnek, ha hihető a történet, de legutóbb megbántam...
állok az 1-es villamos megállójában, odajön hozzám egy 30 körüli srác, h 100 ft-ot adjak már neki, hadd vegyen ásványvizet, mert kisírta már a szemét, annyira szomjas. odaadom neki a 100-ast, erre előbukkant a markából a füvescigi...
(ééérted, még meg is mutatja a rohadék!!!![]()
![]()
)
így legyen jószándékú az ember...
(ritkán járok Pesten, Szegeden nem találkoztam ennyire pofátlan kéregetővel)
Pontosan nem tudom elmagyarázni, de a környékén van egy templom. Nekimész az stadionnak, és előtte jobbra le kell fordulni, aztán balra lesz egy templom. Mi mindig ott parkolunk, biztonságos, kb. 3-4 perc séta a stadionig.Koeman írta:Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Hol tudok (hol érdemes) parkolni a Fradi stadion körül Pesten?
Előre is köszi a választ!
Üdv!
Koeman írta:Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Hol tudok (hol érdemes) parkolni a Fradi stadion körül Pesten?
Előre is köszi a választ!
Üdv!
casillas-cafu,puyol,nesta,rc-makelele,zidane,ronaldinho,redondo-ronaldo,bergkampMessithebest írta: Ezt én is leírnám:
Kapusok: Casillas, Barthez, Van Der Sar
Védők: Puyol, Roberto Carlos, Cafú, Maldini, Nesta, Stam, Ferdinand, Terry
Középpályások: Zidane, Ronaldinho, Giggs, Rivaldo, Seedorf, Pirlo, Lampard, Gerrard, Kaká
Támadók: Bergkamp, Henry, Kluivert, Ronaldo(nem Cé), Messi, Van Nistelrooy.
Igyekeztem elfogulatlan maradni, így 7 olyan játékos jött ki, aki valaha megfordult a Barcában, vagy még most is ott van(Puyol, Ronaldinho, Rivaldo, Henry, Kluivert, Ronaldo, Messi)
Ezt én is leírnám:messideco írta:Akkor ide én is leírom a top 2000-2010 csapatomat
....