Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Terep?Fecooo írta:hsz-em zárásaként említést teszek minden idők egyik leghangulatosabb autós játékáról, értelme nem volt, menni kellett a dombokon-hegyeken és ennyi... mégis órákat el lehetett tölteni vele, mert az autók fizikája lenyűgöző volt![]()
Fecooo írta:a dragon ball hétköznap voltszajko írta:
Alig vártam minden szombat és varásnap reggelt,hogy nézhessem a Dragon Ball-t:D
egyébként a kutyás rajzfilm az simán Kutyavilág volt![]()
sokszor visszagondolok, h a maiak el sem tudják képzelni, milyen volt, amikor a német rtl, rtl2, sat1 és pro7 volt csak a "meseforrás", nem értettük mit mondanak, de azt néztük éjjel-nappal
aztán bejött a cartoon network, az meg angolul ment, utána jött a retek klub és a kedvenc sorozataim a dragon ball-lal az élen
volt még a cicabogarak néven futott sorozat (oggy és a svábbogarak)
a Johnny Quest azzal a technológiával abban az időben szinte egyedülálló volt...
a telefonokról annyit, h 2001-ben kaptam az első telómat, a jó öreg Siemens C35-öt. (ha sikerült kikönyörögnöm, h vihessem suliba, ott mutogattam egész nap, ennyire volt nagy dolog a saját mobil!)
a legendás nokiákból (ma már a nokia hírneve semmi ahhoz képest, amilyen volt...)nekem nem volt soha, viszont tudom, h a 3210 és 3310 milyen menő mobilok voltak
számítógépekről meg annyit, h nekünk a számtech órán még csak comenius logót tanítottak, minden mást egyedül kellett elsajátítanunk...
hsz-em zárásaként említést teszek minden idők egyik leghangulatosabb autós játékáról, értelme nem volt, menni kellett a dombokon-hegyeken és ennyi... mégis órákat el lehetett tölteni vele, mert az autók fizikája lenyűgöző volt![]()
remélem nem kell sokat várnom, míg a kortársaim rávágják, miről beszélek
jah és még 1 utolsó dolog: az első VALÓDI multis (lan) játék címét kérem( űrhajó háborús játék volt )
Nem-nem... volt egy olyan időszak mikor hétvégén adták,mert nagyon lassan szinkronizálták le,így hétvégén adták csak.Fecooo írta:a dragon ball hétköznap voltszajko írta:
![]()
első tipp természetesen helyes (van videó a jutyúbon rólaBob_Marley írta:fecooo
Terep 2???![]()
Lan játék:
Talán Imperium Galactica, vagy starcraft
a dragon ball hétköznap voltszajko írta:
Alig vártam minden szombat és varásnap reggelt,hogy nézhessem a Dragon Ball-tAndrésGerardHernandez írta:Hétvégi kölyök klub, Pap Ritával, kalóznak öltözve papagájjal? Uhh!
A pálya ördögei!!! Tényleg! Agyatlanság a köbön.
Én is ugyan úgy megértem, hogy miről szól, csak egyszerűen nem szeretem. Értem én, hogy kiparodizálják, de amikor látom haveroméknál hogy a 7 éves srác ezt nézi is ugyan úgy káromkodik...Fecooo írta:
amikor annyi idős voltam, mint te, konkrétan nem értettem, miért nagy szám a South Park
ezek nem retardált mesék, csak kell hozzá egy bizonyos szintű érettség
az amerikai életet parodizálják, ugyanúgy mint a Simpson család is, nem véletlenül kedvelik világszerte
a south parkban pl pont azok a legjobb részek, ahol vmit (arckönyv), vagy vkit (obamaaa) figuráznak ki
el is felejtettem, h pl a hájszkúlmjuziköl és a tvájlájt paródia is mennyire jó volt
Jóhogy!sjay írta:http://www.youtube.com/watch?v=nr_CJL1Y ... re=related
Erre emlékszik még valaki ?:D
Mea culpa!"Papolok", s én se tudok helyesen írnibarca 1986 írta:
TECHNIKA NEM TEKNIKA, nem rég, hanem nemrég
Változik a világ, ezt el kell fogadni, nem kardba dőlni. Mindenki szeresse a maga világát, mással szerintem nem kell törődni. (Nem is érdemes)
Milyen jó volt MINDEN régen!!!! Lófasst! ----> Esélyem nem volt Barca meccsre menni, meg interneten 1 perc alatt megtudni mindent. Nem a mai világot védem, hanem minden kornak a maga szépségét.
Jah, 1975-ben születtem. ha nosztalgia: 90es évek forevör.De csak abban a 10 évben, most már más időpont van.
Kis csapongás: a 32 éves nőt nem venném el, ha nem tud főzni, csak ....nám.
Összegzésrégen jó volt x %, rossz volt 100 %-x%, most jó: y %, rossz 100 %-y%.
E van.
Jaja, a korai SP évadokat primitív erőltetett humor jellemzi.
ezzel is egyetértek, a south park mára lett igazán érett sorozat, ha az első évadból adnak részeket a CC-on, az most sem tud lekötni...
ezzel is egyetértek, a south park mára lett igazán érett sorozat, ha az első évadból adnak részeket a CC-on, az most sem tud lekötni...bali 15 írta: A South Park a kezdetkor még nem volt valami nagy társadalomkritika.
Egy [auto_cenzúra] volt. De később egyre jobb lett. A Family Guy nagyon jó. A Simpsonokkal karöltve.
A South Park a kezdetkor még nem volt valami nagy társadalomkritika.A South Park, Simpson család, amerikai fater és hasonlók nem a kölköknek szólnak, hanem az érettebbeknek akik tudják mi az a társadalomkritika, irónia és helyzetkomikum. Kötve hiszem, hogy a gyerekek bármit is értenének belőle, max csúnyán beszélnek höhöhö, ezért is voltak ezezk eredetileg éjszakai mesék.
Úgy ahogy Fecoo írja. Kicsiként mikor láttam/ ha egyáltalán fent tudtam maradni/ egy south parkot én se igazán vágtam le, meg már későn is volt az agytekervényeimnek, ma viszont, ha megnézek akár egy Simpsons-t mindig röhögök.
amikor annyi idős voltam, mint te, konkrétan nem értettem, miért nagy szám a South ParkMessiFan írta:Engem az ilyen retardált mesék mint a South Park és a Family guy, Cleveland show, ritkán nevettet meg ezért nem is nézem annyira.
Initom, igen csak sajnos nincs bomerangom pedig azon adják azt a repülős postamadár kergetős akármit (elfelejtettem), és a flúgos futamot. CN pedig csak reggel jó.
Illetve még kimaradt egy: SOUTH PARK!!!!Messithebest írta:Kedvenc meséim voltak: Franklin(nagyon régen), Tom és Jerry, Dexter, Görcs ikrek, Galactic Football, Sámán király(nem tudtam megunni, 6odjára néztem végig és nem untam ahogy Yoh legyőzi Ziket) és Ed, Edd, Eddy. Ma már nem nézek, csak Ed, Edd és Eddy-t azon a 3 fazonon szakadni tudok
Főleg Ed a nagy arc.... Csúszik a szappan
(nem tudom ki emlékszik rá) Cukigumi
![]()
Bizony bizony.bali 15 írta:Ezt még nem láttam.És TV3-ról jut eszembe EZ a nem mindennapi időjárás jelentés. Very Happy Biztos sokan emlékeztek rá. Laughing![]()
De a TV3-ra emlkészem. Télen-nyáron. A Viasat elődje volt. Ezen kezdődött a rém rendes család.
Megvan a Dumb és Dumber videókazin amit innen vettünk fel. Olyan reklámok vannak rajta.
"Harley Davidson parfüm: a szabadság illata"![]()
Ezt nem csak neked, hanem többieknek is közkívánatraMessiFan írta:
A végtelenségig lehetne sorolni a régi meséket... Jó lenne egy olyan oldal ahol fent vannak magyar szinkronnal
Bomerang,cartoon network,ezen a 2 csatornan orba szajba jatszak ezeket.MessiFan írta:Scooby-Doo-ék meg sem lettek említve. Szégyen
Scooby-Dooby-Doo, Where Are You?
We got some work to do now.
Scooby-Dooby-Doo, Where Are You?
We need some help from you now.
A végtelenségig lehetne sorolni a régi meséket... Jó lenne egy olyan oldal ahol fent vannak magyar szinkronnal