barca 1986 írta:
TECHNIKA NEM TEKNIKA, nem rég, hanem nemrég
Változik a világ, ezt el kell fogadni, nem kardba dőlni. Mindenki szeresse a maga világát, mással szerintem nem kell törődni. (Nem is érdemes)
Milyen jó volt MINDEN régen!!!! Lófasst! ----> Esélyem nem volt Barca meccsre menni, meg interneten 1 perc alatt megtudni mindent. Nem a mai világot védem, hanem minden kornak a maga szépségét.
Jah, 1975-ben születtem. ha nosztalgia: 90es évek forevör.

De csak abban a 10 évben, most már más időpont van.
Kis csapongás: a 32 éves nőt nem venném el, ha nem tud főzni, csak ....nám.
Összegzés

régen jó volt x %, rossz volt 100 %-x%, most jó: y %, rossz 100 %-y%.
E van.
Mea culpa!"Papolok", s én se tudok helyesen írni
Nagyon pörgött a topik, ej pedig nosztalgiázni nagyon jó!Valaki írta japán mese, fociznak stb stb, de nem olvastam, hogy valaki írta volna, hát az a PÁLYA ÖRDÖGEI
Úristen mekkora sorozat volt, saslövés, meg állandóan szerelmes volt a főszereplő
Egyébként az valóban igaz, hogy az információ "túltengés" van, s ez jó is meg nem is!Persze nem olyan naprakészebb az ember, de talán emiatt nyugodtabb volt az élet!
Mert6 tudtad, hogy Pénteken DSF-n van NBA, s akkor úgy csináltad a napodat!Manapság meg letöltöd, van 300 stream minden meccshez, ami szintén azt szolgálja, hogy körülöttünk minden egyszerűbb legyen!
Ez szerintem kettős, mert pont így elvesződik a küzdés valamiért!
Megvolt ennek a feelingje, rá csodálkoztunk a világra gyerekként, manapság meg minden extra modern!És ezért értékek elvesznek, nem tudsz úgy értékelni pl egy játékot, vagy egy kazettát a kedvenc együttesedtől!
Múltkor a Metron egy kb 8 éves úgy nyomogatta az Iphone-t mellettem, hogy már az én szemem fájt, annyira nem bírtam követni
Nekünk meg ha a suliban volt valakinek telefonja gyakorlatilag Isten volt!

Nokia 3310 szerintem a velem hasonló korú embereknek (Fecooo, ozsi stb....) mind megvolt!Szóva lehetne órákig vissza "sírni" a múltat, az biztos más világ volt, most is élünk, akkor is éltünk
Telefonkártya biznisz még eszembe jutott

Mentünk a PECSAhoz seftelni hétvégenként, hogy legyen zsebpénz, kazira, SEGA játékra midnenre