Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.youtube.com/watch?v=tkjiCeM-6DYmessideco írta:A Lazionak hol az esze, épül a jó csapat, erre kölcsönadják a kapust. Végy egy jó kapust... rosszul csinálod...
A City-ben nagyon magas szinten játszott az elmúlt két szezonban, a válogatottban meg nevetséges.LG írta:Hát nem tudom. Én Teveztől nem vagyok elájulva annyira, mint itt sokan. Rivaldo11 egy másik topicban nagyon helyesen megjegyezte, h magasan túlértékelt játékos. Persze tud hozni egy elég jó szintet, de azért nem világklasszis szintet. Viszont nagyon megbízhatatlan, hisz ugye már arról is volt hír, h a visszavonulását fontolhatja. Szóval ha épp átkattan neki, akkor nem igazán van/lesz kedve játszani.
agüeromatador írta:Rohadt nehéz dolog lenne a pótlása, szerintem Tévez nélkül abszolút meg lenne lőve a City, jöhetne oda akárki.Game90 írta:Tévez már kezd egy kicsit unalmas lenni. Már több éve mondja, hogy hiányzik neki a családja, de akkor miért nem költözteti őket Angliába? Abból a heti 200k-s fizetésből csak futná rá.
Corinthians tuti, hogy nem tudna adni 50 milliót Tévezért, szóval ebben a bizniszben biztos, hogy benne van Kia Joorabchian keze is.
ManCity-t pedig megértem, hiába a legjobb játékosuk, ilyen depressziós ember nem hiányzik a csapatba. CT helyére meg majd simán megveszik Agüerot.
Tévez ugyanis egyértelmű vezére, toronymagasan legjobb játékosa ennek a nyamvadt City-nek, és főleg az első megjegyzésen van a hangsúly. Hiába vennének egy klasszist a helyére, az nem valószínű, hogy át tudná venni Carlos helyét, ugyanúgy a csapat élére állni, kihúzni a szarból a csapatot lényegében minden második meccsen.
Rohadt nehéz dolog lenne a pótlása, szerintem Tévez nélkül abszolút meg lenne lőve a City, jöhetne oda akárki.Game90 írta:Tévez már kezd egy kicsit unalmas lenni. Már több éve mondja, hogy hiányzik neki a családja, de akkor miért nem költözteti őket Angliába? Abból a heti 200k-s fizetésből csak futná rá.
Corinthians tuti, hogy nem tudna adni 50 milliót Tévezért, szóval ebben a bizniszben biztos, hogy benne van Kia Joorabchian keze is.
ManCity-t pedig megértem, hiába a legjobb játékosuk, ilyen depressziós ember nem hiányzik a csapatba. CT helyére meg majd simán megveszik Agüerot.
A juve rendesen bevásárol! Rossi után Vidal is megy...Rikinho20 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ju ... ir-2086835
Rossi 25 milkáért a Juvé-é lehet...
A Corinthians Paulista Brazília leggazdagabb klubjai között van. Hatalmas a szurkolótáboruk, tán csak a Flamengóé nagyobb szambaföldön.Barcaman14 írta:És a Corinthiansnak honna van ennyi pénze?!Csak így lazán 50 millát kiadnak Tevezért. Időközben az arabok betörtek Brazíiliába is, vagy én lennék lemaradva és hirtelen ennyi pénz termett a brazil fociban?!
Mindenesetre nem normális ez az összeg érte. A City jól jár.
Azzal indokolta hogy ő és a családja sem érzi jól magát Angliában. Kár volt távozni a MU-ból, mert ott ment neki a játék, és szerették is. Bár mondjuk az is Anglia volt.Game90 írta:Tévez már kezd egy kicsit unalmas lenni. Már több éve mondja, hogy hiányzik neki a családja, de akkor miért nem költözteti őket Angliába? Abból a heti 200k-s fizetésből csak futná rá.
rasszistaalbicelesteX írta:Ez már legyen a Liverpool baja.Remélem nem valami hasonló kutyaütőt igazolunk helyette.Kameni nagyon nem tetszik...
Heh. A pénz nagy úr, hiába lőtt annyi gólt Tévez.daffy írta:azt olvastam,hogy el is fogadták a citysek. a helyére aguero-t szeretnék és az atm is inkább nekik adná el,mintsem a realnak.Fecooo írta:állítólag a Corinthians 50 millió fontot![]()
![]()
ad Tevezért a mancicinek... (forrás: nso)
Besenyő Pista bácsi után szabadon: nóóóóóómális????
A hír valóban meglepő, de ez is mutatja bizony Braziliában is ölik bele rendesen a pénzeket a csapatokba, s a fociba!Ezért is van az véleményem szerint, hogy nem "szotyiért" hajlandóak lemondani a játékosaikról, s rendesen megkérik az árukat, akár egy Gansonak vagy Neymarnak!Barcaman14 írta:És a Corinthiansnak honna van ennyi pénze?!Csak így lazán 50 millát kiadnak Tevezért. Időközben az arabok betörtek Brazíiliába is, vagy én lennék lemaradva és hirtelen ennyi pénz termett a brazil fociban?!
Mindenesetre nem normális ez az összeg érte. A City jól jár.