Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Menez hivatalosan PSG játékosa Vucinic meg nagyon úgy néz ki Man U.Nem akar maradni,jobb is,ha megy.Bojan-Boriello-Totti lesz eddig úgy néz ki,de szerintem,ha folyik be pénz lesz még véve játékos.Tocy írta:támadóból van...Totti, Borriello, Menez, Vucsinics, Bojan jelenleg, persze még lehet távozó...
védő szerintem is kellene.
támadóból van...Totti, Borriello, Menez, Vucsinics, Bojan jelenleg, persze még lehet távozó...noname írta:Igen. Le akartuk igazolni, pont akkortájt, amikor Messi kezdett befutni, ha jól emlékszem, de Lamela még nem akart eljönni Dél-Amerikából, ezért nem jött össze.LG írta:Amúgy ezt a Lamelát anno majdnem leigazoltuk 12 évesen, nem? Legalább is volt itt fent vmi ilyesmi.
Remélem sikeres lesz a Romával. A keret alakul. Ha Stekelenburg is jön, akkor megint erősödnek, mindamellett kell még 1 támadó és egy védő véleményem szerint.
Akkor jól emlékszem. Kíváncsi leszek rá ezek után, biztos nem tehetségtelen, ha anno még mi is akartuk. Van egy olyan érzésem, h Luis Enrique nagyot fog robbantani a Rómával.noname írta:Igen. Le akartuk igazolni, pont akkortájt, amikor Messi kezdett befutni, ha jól emlékszem, de Lamela még nem akart eljönni Dél-Amerikából, ezért nem jött össze.LG írta:Amúgy ezt a Lamelát anno majdnem leigazoltuk 12 évesen, nem? Legalább is volt itt fent vmi ilyesmi.
Remélem sikeres lesz a Romával. A keret alakul. Ha Stekelenburg is jön, akkor megint erősödnek, mindamellett kell még 1 támadó és egy védő véleményem szerint.
Hát nem kicsit...A középpálya egyik szélén Joaquin,a másikon Cazorla,középen Toulalan védekezik,már csak egy osztogató kéne oda szerintem,és jók is lennének.A védelemben mondjuk Demichelis nem egy életbiztosítás,annak ellenére hogy a Bayernben is tolta,még Középre vehetnének vkit,de már így is bombaerős a keretük.kudu írta:Jól olvastam, hogy Cazorla is a Malagába igazolt?![]()
Elég ütős csapat lesz ott.
Igen. Le akartuk igazolni, pont akkortájt, amikor Messi kezdett befutni, ha jól emlékszem, de Lamela még nem akart eljönni Dél-Amerikából, ezért nem jött össze.LG írta:Amúgy ezt a Lamelát anno majdnem leigazoltuk 12 évesen, nem? Legalább is volt itt fent vmi ilyesmi.
Jaja, én is emlékszek a nevére. De mivel nálunk nem fér el, ezért a 2. csapatomhoz igazoltLG írta:Amúgy ezt a Lamelát anno majdnem leigazoltuk 12 évesen, nem? Legalább is volt itt fent vmi ilyesmi.
Lehet nincs igazam, de összeolvasott tapasztalataim szerint a kisebb csapatok játékosainak szerződései reálisabb összegeket tartalmaznak, gondolom mert kevésbé vannak előnyös alkupozícióban a játékossal szemben, mint egy Real Madrid, vagy Barcelona.LG írta:Csak 45 millió a kivásárlási ára? Ha igaz, akkor eléggé meglepő számomra, mert azért jóval nagyobb szokott lenni a kivásárlási ár a reális, értéknél, akár többszöröse is. 45 millió sztem a mai árak mellett nem is olyan vészes Agüero-ért.
Ha jól emlékszem (aztán lehet keverem valakivel), anno úgy hosszabbított, hogy a kivásárlási ára csökkent. Ezért csak 45.LG írta:Csak 45 millió a kivásárlási ára? Ha igaz, akkor eléggé meglepő számomra, mert azért jóval nagyobb szokott lenni a kivásárlási ár a reális, értéknél, akár többszöröse is. 45 millió sztem a mai árak mellett nem is olyan vészes Agüero-ért.Blaugranafan írta:A MundoDeportivo szerint a Manchester City kifizeti Agüero kivásárlási árát (45 millió euró), és órákon belül bejelenthetik a transzfer létrejöttét.
A VB-n a hollandok és a németek ellen is volt gólt eredményező hibája, sokan megtalálták érte. Nem rossz kapus, de a baki mindig benne van. Ha idővel kinövi, tényleg jó kapus lehet belőle.d írta:VB-n is jó volt, de év közben nem volt annyira stabil. Úgy látszik az a fajta kapus, aki a kupákra fel tudja szívni magát. Arra azért nem számítottam, hogy Törökországig jut, bár manapság fociszempontból már az sem a világ vége.
Igazából még baromi fiatal, lehet megfelelő rutin után, pár év elteltével visszatér valamelyik nagy bajnokságba és csak pislogunk.
Csak 45 millió a kivásárlási ára? Ha igaz, akkor eléggé meglepő számomra, mert azért jóval nagyobb szokott lenni a kivásárlási ár a reális, értéknél, akár többszöröse is. 45 millió sztem a mai árak mellett nem is olyan vészes Agüero-ért.Blaugranafan írta:A MundoDeportivo szerint a Manchester City kifizeti Agüero kivásárlási árát (45 millió euró), és órákon belül bejelenthetik a transzfer létrejöttét.
Ettől függetlenül szerintem is jó kapus.L.Messi 10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=tkjiCeM-6DYmessideco írta:A Lazionak hol az esze, épül a jó csapat, erre kölcsönadják a kapust. Végy egy jó kapust... rosszul csinálod...
Valószínüleg nem a Lazio győzelmére fogadott.L.Messi 10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=tkjiCeM-6DYmessideco írta:A Lazionak hol az esze, épül a jó csapat, erre kölcsönadják a kapust. Végy egy jó kapust... rosszul csinálod...
http://www.youtube.com/watch?v=tkjiCeM-6DYmessideco írta:A Lazionak hol az esze, épül a jó csapat, erre kölcsönadják a kapust. Végy egy jó kapust... rosszul csinálod...