Ne támadjatok le !!! csak gondolkoztam kicsit, hogy mégis hogy lehetne legalább a kivitelezhetőség közelébe vinni ezt a gyémánt-alakzatot. Csak úgy tudnám elképzelni, hogy :
-----Piqué-------Busquets----Puyol/Abidal-----
---------------------Xavi--------------------------
------Alves---------------------Iniesta----------
------------------Cesc---------------------------
-------Pedro-----------Messi--------Villa--------
Anno a Milanban is Pirlo volt a gyémánt alján, pedig az ő stílusa nagyon hasonlít Xaviéra, így gondolom ez még megoldható lenne. Csak ott ugye 2 csatár volt, itt meg 3...Messit így picit lehetne tehermentesíteni, és nem visszahozni félpályáig labdáért. Ami baj, hogy ez így gyakorlatilag 7 támadó felfogású játékos, hosszútávon nem igazán kivitelezhető. Busquets nyilván nem pont középhátvéd, inkább a védelem vezére, az ő játékintelligenciája elengedhetetlen. Piqué-Puyol eddig is ki szokott lépni a szélekre, vagy a Kapitány helyett lehet többet játszatni Abidalt is, és akkor Puyol Piqué helyén is szerepelhet...Alves ugye mindenképp visszazár, az ő szerepe lényegében nem változik semmit. A jelenlegi taktikánkhoz képest egy balhátvéd helyére került be Cesc, és kérdés, ezt elbírná-e a gépezet. Ininek jóval többet kéne hátrazárni, esetleg még úgy lehetne, hogy Pedrot át a bal oldalra, ő többet fut hátra mint Villa, és akkor a jobboson játszhat Sanchez. Tehát védekezéskor mondjuk :
----Alves----Piqué---Abidal/Puyol----
-------------Busquets-Xavi--Iniesta--
Na mind1, ez legyen Pep gondja

Az a lényeg, hogy szerintem marad a szokásos taktika és felállás, csak agyaltam picit, hogy ez a gyémánt nem is lenne akkora orbitális baromság, és nem térne el annyira a jelenlegi játékrendszerünktől. Peace !