Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kosz szepen!socio66 írta:http://www.youtube.com/copaamericakas7as írta:Valaki egy jominosegu, jolnezheto linket tud?
rojadirecta-n van csak elegge szaggatos
http://www.youtube.com/copaamericakas7as írta:Valaki egy jominosegu, jolnezheto linket tud?
rojadirecta-n van csak elegge szaggatos
Elég Paraguay-nak a hosszabitásban nyernie ehhez, de tényleg 11-el lenne az igazi. Mivel eddig egyik csapat sem mutatott komoly támadó játékot, és nem is szereztek sok gólt, sztem leginkább a 0-0, 1-1, 1-0 van benne a levegőben.Bob_Marley írta:Megállt a topik Copa ügyben![]()
Tegnap azért Peru már a hite hagyott Venezuelát szépen elintézte viszont ma jön a döntőUruguay talán esélyesebb, de Paraguay valószínű sporttörténelmet írhat ha sikerülne 11esekkel nyerni
Ez még az olaszoknak se jött össze, hogy győzelem nélkül hozzanak egy tornát!
Mindenesetre remek hangulat lesz, s remélem okos, taktikus jó iramú meccs lesz!
Tavaly is volt Copa? Én nem hiszem.Piqué írta:Tavaly örömmel keltem fel mindig hajnalban,hogy megnézzem a meccseket,és meg is érte most mikor megnéztem a nyitómeccset már ott elment tőle a kedvem olyan gyenge volt a játék,a sok európában focizó játékos hazavitte a bunkerfocit....![]()
Isten hozott a valóságban.Piqué írta:Tavaly örömmel keltem fel mindig hajnalban,hogy megnézzem a meccseket,és meg is érte most mikor megnéztem a nyitómeccset már ott elment tőle a kedvem olyan gyenge volt a játék,a sok európában focizó játékos hazavitte a bunkerfocit....![]()
És most erről volt szó? hogy érdekli e a szurkolóikat? Nem.bali 15 írta:Néztem, én is. Paraguay hihetetlen, OK hogy nem lőttek egy gólt sem, de szerinted ez az ő szurkolóikat érdekli?Akik nem értik ,miért tartjuk páran viccnek ezt a Copát,remélem nézik a Zuhanyhíradót. Hegyi és a többiek szerint is a leggyengébb Copa az idei.
Paraguay úgy döntős,h minden meccsén x-elt, mindenhol kb hosszabbítás, semmi finesz sehol. Két nagyágyú nem bír gólokat lőni,stb,stb,stb.
Néztem, én is. Paraguay hihetetlen, OK hogy nem lőttek egy gólt sem, de szerinted ez az ő szurkolóikat érdekli?Akik nem értik ,miért tartjuk páran viccnek ezt a Copát,remélem nézik a Zuhanyhíradót. Hegyi és a többiek szerint is a leggyengébb Copa az idei.
Paraguay úgy döntős,h minden meccsén x-elt, mindenhol kb hosszabbítás, semmi finesz sehol. Két nagyágyú nem bír gólokat lőni,stb,stb,stb.
Csak sztem elsősorban a két nagy csapat a legnagyobb vicc, és ő miattuk lett olyan ez Copa, mint amilyen. Bár én ennek csak örülök. Láttam, volt aki megpróbálta azzal magyarázni, h a két nagy nem vette komolyan. Én nem hinném, h ez lenne a helyzet, sokkal inkább ennyit tudnak, fölöslegesen áltatják magukat a két ország szurkolói.. Alapból a brazilokkal szimpatizálok a régióból inkább, na de ez milyen szedett-vetett szánalmas banda már? Amióta élek ennyire gyenge brazil válogatottat nem láttam még, de még hasonlót sem. Amibe még ezek gyerekek is profik, az a színészkedés, és a nagyképűség. De a futball csöppet rosszabbul megy, mint az elődöknek. Lehet magyarázni, h fiatalok, de én ennél sokkal többet nem várok tőlük, sőt! Sztem ha átjönnek Európába jól beégni, aztán már annyit se tudnak nyújtani, mint eddig.ozsimiki írta:Akik nem értik ,miért tartjuk páran viccnek ezt a Copát,remélem nézik a Zuhanyhíradót. Hegyi és a többiek szerint is a leggyengébb Copa az idei.
Az egész úgy volt gáz ahogy.
Venezuellának pedig grt, kár,h kiestek ez ellen a [auto_cenzúra] antifoci ellen.
Én is örülök neki, ráadásul Gio lesz a segítője. Patinás klub, az Ajax és a PSV után a harmadik zászlóshajó, de már rég volt azon a szinten, ami igazán megilleti őket. Ha valaki, akkor Gio vezetésével összeszedettebb lehet a Feyenoord, bár kérdés, hogy a pénzhiány mennyire nyomja rá a bélyegét a csapat szereplésére.messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/er ... ek-2086959
Gyerekek, ez nagyon jó hír. Koeman szerintem képes arra, hogy erős középcsapatot csináljon a rotterdami fiatalokból. Szégyen, hogy egy ilyen nagy múltú klub a kiesés ellen kell harcoljon.
Ne haragudj, de ha figyelemmel követted a Copát nem értem miért mondod ezt. Venezuela legalább próbálkozott, nem is rosszul, de az antifoci győzött ismét... Ez már rég nem az a Paraguay amit 1998-ban megkedveltem. Csak Fortuna mentette meg őket újból...3 kapufa... Ilyen meccsek után Paraguaynak szurkolni... Elég szégyen, hogy nyeretlenül jutottak a döntőbe és akár nyeretlenül Copát nyerhetnek. Szívesebben néztem volna egy ki-ki meccset Uruguay és Venezuela között, mint a Brazil- és Venezuela-Paraguay "ismétést".ab1daL írta:Mit hittek? Hogy megnyerik az egészet? Rossz vicc..
Így van, egyetértek, Hajrá Venezuela!Bob_Marley írta:Na az első döntős Uruguay, örülök a kékeknek, nekik is nehezen ment a dolog, de Argentína ellen is megmutatták, hogy tudnak szervezett jó focit bemutatni!Perut meg rutinból lehozták!
Ma Paraguay-Venezuelán, kérdéses tart-e tovább a venezuelai csoda???Nagyon szimpatikusak a torna elejétől kezdve, s zavarba lehet hozni a paraguayi védelmet!Nagyon érdekes jó kis meccsre van kilátás, s lehet megint lesz egy 11es párbaj![]()
Paraguay az esélyes, de Venezuela ha tudja azt a nagyon jó kis 3szöges területvédekezést hozni, s abból megindulni támadásba, akkor elől a "magyar"gyerek, s Rondón tud okozni meglepetést!
Hajrá Venezuela