Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
Sssantiago
Barça B

2011.07.24. 21:18:36

Suarez hihetetlen, most is mit művelt a gól előtt, remek igazolás volt a Poolnak, pedig szivesen láttam volna a mi mezünkben is, egyszer pedig olvastam valahol, hogy Suarez legszivesebben a Barcaban futballozna,
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.24. 21:11:36

Nagyon pörög a meccs, sok területet adnak a Paraguayiak!De köszönhetően a bírónak még 0:0 :lol: Vagyis nem tudni, hogy belőtték volna, de a mészpontra kellett volna mutatni.
Szerk. Igen Suarez vezetést szerzett, nagyon jó játékos, őt kellett volna anno elhozni, s nem lett volna ilyen Sanchez saga, de ez mellékes!:lol:
Uruguay remélem innen behúzza, s végérvényesen bebizonyítja, Dél-Amerika legerősebb, legjobb csapat jelenleg Uruguay!
Kép
Kép
Kép
kas7as
Jugador del Barça

2011.07.24. 21:09:07

socio66 írta:
kas7as írta:Valaki egy jominosegu, jolnezheto linket tud?

rojadirecta-n van csak elegge szaggatos :(
http://www.youtube.com/copaamerica
Kosz szepen!
"Szabadidejében gombát szed - és aki gombát szed, rossz ember nem lehet."
Guardiola állítása Xaviról.
socio66

2011.07.24. 21:06:57

kas7as írta:Valaki egy jominosegu, jolnezheto linket tud?

http://www.youtube.com/copaamerica
kas7as
Jugador del Barça

2011.07.24. 21:04:54

Valaki egy jominosegu, jolnezheto linket tud?

"Szabadidejében gombát szed - és aki gombát szed, rossz ember nem lehet."
Guardiola állítása Xaviról.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.24. 20:35:24

Bob_Marley írta:Megállt a topik Copa ügyben :lol:
Tegnap azért Peru már a hite hagyott Venezuelát szépen elintézte viszont ma jön a döntő :lol: Uruguay talán esélyesebb, de Paraguay valószínű sporttörténelmet írhat ha sikerülne 11esekkel nyerni :lol: Ez még az olaszoknak se jött össze, hogy győzelem nélkül hozzanak egy tornát!
Mindenesetre remek hangulat lesz, s remélem okos, taktikus jó iramú meccs lesz!
Elég Paraguay-nak a hosszabitásban nyernie ehhez, de tényleg 11-el lenne az igazi. Mivel eddig egyik csapat sem mutatott komoly támadó játékot, és nem is szereztek sok gólt, sztem leginkább a 0-0, 1-1, 1-0 van benne a levegőben.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.24. 20:13:41

Megállt a topik Copa ügyben :lol:
Tegnap azért Peru már a hite hagyott Venezuelát szépen elintézte viszont ma jön a döntő :lol: Uruguay talán esélyesebb, de Paraguay valószínű sporttörténelmet írhat ha sikerülne 11esekkel nyerni :lol: Ez még az olaszoknak se jött össze, hogy győzelem nélkül hozzanak egy tornát!
Mindenesetre remek hangulat lesz, s remélem okos, taktikus jó iramú meccs lesz!
Kép
Kép
Kép
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.07.24. 09:53:05

A brazilok problémáit már egy pár oldallal ezelőtt boncolgattuk (csak, ha valakit esetleg érdekel). Egyébként a fiatalok behozatala Európába tipikus példája a mai csodálatos sztárgyárnak. Nem hagynak időt a kifejlődésre, így mi ne is várjunk csodát.

Lehet elkiabálom, de 90%-ot adok rá, hogy ebből a Neymar gyerekből nem lesz senki. Ránézek és azt látom pont, mint az ilyen Majomtelli meg hasonlók szemében, nem tisztelnek ezek sem Istent sem embert, azt látják, hogy mennyi pénzük lehet majd, de semmi őszinte mosoly a csapattársak felé a lelkesedésük is kb. a 0-val egál nálam. Itt nem az akarásról beszélek, hanem arról hogy nem látni rajtuk a foci szeretetét.

Mondjuk őszintén nem is csodálkozom annyira, ha megnézem kivel/kikkel játszanak/játszottak együtt. Tokmányorr Ibrahimovich akitől évek óta csak vagdalózást látni, ott van egy "ünnepien telt" brazil csokinyuszink, aki bár néha napján villant valamit (a bolygó másik felén), de nagy ívről tesz az egészre, van egy tehetséges C.Ronaldo, aki bár remek játékos, mégis azt üzeni a világnak, hogy csak én én én, a csapattársakra tesz egy nagy adaggal. És persze van egy Leo Messi-nk aki az igazi, de ő még rendkívül fiatal példaképnek, személyiségéről keveset tudni, igazi csapatjátékosként is tud alkotni, egyéni teljesítménye és hozzáállása megkérdőjelezhetetlen és megsüvegelendő. Így nem maradt senki a kalapban, tehát lehet mégsem annyira meglepő, hogy nincsen több NAGY játékos.

Ramires is nagy kérdés nálam. Viszonylag gyakran találkozom a nevével, a kommentátor is általában úgy említi, mint akitől mindjárt láthatunk valamit. Hát az egyetlen ami idáig tőle láttam, mind a válogatottban, mind a Kelszi-ben, az hogy hogyan kell esni. Egy rendkívül gyenge emberke, akit beraktak egy ANGOL bajnokság középpályájára. Gratula nekik.
Mikaos
Director del Fútbol

2011.07.23. 13:28:03

A Copa kapcsán én azon csodálkozom, hogy ennyi falábút áthoztak ide Európába.
Azt hiszem, már csak a megszokás miatt vesznek dél-amerikai játékosokat, mert az utóbbi 5-10 évben főleg egy rakás szerencsétlenség jött csak át a kontinensünkre.
Nemrég olyan player-ek voltak, mint Ronaldo (az igazi, az egyetlen), Rivaldo, Dinho, Roberto Carlos, Batistuta, de a második vonal is elég erősnek volt mondható. Most örülök, ha ilyen második vonalas fazonokat látok csapatonként, a fiatalok között. Mert a Zanetti - Dani Alves korosztály még ott van a szeren, de utána már csak hellyel-közzel vannak tehetségek, és ez egyre rosszabbnak mutatkozik.
Remélem, valamit kitalálnak, mert Európának szüksége van az igazi dél-amerikai művészekre, de nem az olyan felfújt, agyatlan labdazsonglőrökre, mint mondjuk Robinho.
d
Entrenador del Barça

2011.07.23. 11:35:34

Nem igazán szól ez másról, mint hogy mindenki a két nagytól várta a szép focit, a többi meccs meg lecsúszott volna köztük pár sörrel. A kicsit produkáltak olykor kifejezetten jó meccset is, most kevésbé sikerült. Csak a fő attrakció hiányzott nagyon.

Egyébként én azt az ötletet támogatom, legyen bármily nagy eretnekség is, hogy össze kellene vonni már a Copát az Arany kupával, selejtezőkkel megdobva. Mexikó és az Egyesült Államok a kontinens két másik nagy neve és semmi értelmét nem látom, hogy ott bohóckodjanak a nevenincs közép-amerikai válogatottak ellen. A Copa amúgy is mindig ilyen kis mostohagyerek volt a nemzetközi kupák közt, ettől már nem válna komolytalanabbá, sőt!
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.23. 09:12:34

Piqué írta:Tavaly örömmel keltem fel mindig hajnalban,hogy megnézzem a meccseket,és meg is érte most mikor megnéztem a nyitómeccset már ott elment tőle a kedvem olyan gyenge volt a játék,a sok európában focizó játékos hazavitte a bunkerfocit.... :( :(
Tavaly is volt Copa? Én nem hiszem. :roll:
A másik dolog, h sztem egyáltalán nem arról van szó, h az Európában játszó játékosok vinnék haza a bunkerfocit. Pl. a braziloknál és az argentinoknál nem is bunkerfoci volt. Ők próbáltak támadójátékot játszani, csak szervezetlenek voltak, és töketlenek. De ha nincsenek az Európában játszó játékosok, akkor még inkább szervezetlenek, és töketlenek lettek volna.

Sztem hagyjuk el azt a hülye közhelyet, h Európában csúnya bunker foci van, a Dél-Amerikai bajnokságokban, főleg a BRA-ban, és ARG-ban, meg szép játék, Joga Bonito. Egyik dolog, h ez messze nem igaz, a másik, h az európai foci egy szinttel magasabb szintű. Ezért van az, h ott vki nagyon nagy király, azt átjön ide, itt meg kb. semmire nem jó tudásuk, max top ligák kis, jobb esetben középcsapataiba.
matador
Jugador d'estrella

2011.07.22. 20:06:46

Piqué írta:Tavaly örömmel keltem fel mindig hajnalban,hogy megnézzem a meccseket,és meg is érte most mikor megnéztem a nyitómeccset már ott elment tőle a kedvem olyan gyenge volt a játék,a sok európában focizó játékos hazavitte a bunkerfocit.... :( :(
Isten hozott a valóságban.

Ha van még olyan marha, aki azt hiszi, hogy magasabb szinte akárhol is láthat majd "joga bonitot", annak ideje felkelni. A szép játékot megölte a modern labdarúgás, a taktika, a fizikai küzdelem. Nincs ezzel feltétlen baj, egyre inkább sport, férfiak küzdelme a labdarúgás.

A mai fociban a Barca-féle tiki-taka a maximum, amit szép foci címen elő lehet hozni.
Piqué
Jugador d'estrella

2011.07.22. 14:48:54

Tavaly örömmel keltem fel mindig hajnalban,hogy megnézzem a meccseket,és meg is érte most mikor megnéztem a nyitómeccset már ott elment tőle a kedvem olyan gyenge volt a játék,a sok európában focizó játékos hazavitte a bunkerfocit.... :( :(
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.22. 14:46:04

bali 15 írta:
Akik nem értik ,miért tartjuk páran viccnek ezt a Copát,remélem nézik a Zuhanyhíradót. Hegyi és a többiek szerint is a leggyengébb Copa az idei.

Paraguay úgy döntős,h minden meccsén x-elt, mindenhol kb hosszabbítás, semmi finesz sehol. Két nagyágyú nem bír gólokat lőni,stb,stb,stb.
Néztem, én is. Paraguay hihetetlen, OK hogy nem lőttek egy gólt sem, de szerinted ez az ő szurkolóikat érdekli?
És most erről volt szó? hogy érdekli e a szurkolóikat? Nem.

Arról volt szó,h milyen a megítélése a 2011es Copának, már láttam párat én is, a stúdióban ülők jóval többet, és szinte mindenki szerint a leggyengébb volt az idei. Két nagy csapat miatt is,igen LG, de a többi csapat sem tündökölt,és még gyengébb képességű csapatok ellen is antifocizott a legtöbb.

Nah ezek miatt volt gáz az egész, persze majd a győztes szurkolóit nem fogja érdekelni, ettől én még itt Magyarországon leírhatom,h mint focit szerető embert, kiábrándított ez a Copa. Meg még sokan vannak így ezzel.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
bali 15
Director del Fútbol

2011.07.22. 09:52:37

Akik nem értik ,miért tartjuk páran viccnek ezt a Copát,remélem nézik a Zuhanyhíradót. Hegyi és a többiek szerint is a leggyengébb Copa az idei.

Paraguay úgy döntős,h minden meccsén x-elt, mindenhol kb hosszabbítás, semmi finesz sehol. Két nagyágyú nem bír gólokat lőni,stb,stb,stb.
Néztem, én is. Paraguay hihetetlen, OK hogy nem lőttek egy gólt sem, de szerinted ez az ő szurkolóikat érdekli?
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.22. 09:28:55

ozsimiki írta:Akik nem értik ,miért tartjuk páran viccnek ezt a Copát,remélem nézik a Zuhanyhíradót. Hegyi és a többiek szerint is a leggyengébb Copa az idei.

Az egész úgy volt gáz ahogy.

Venezuellának pedig grt, kár,h kiestek ez ellen a [auto_cenzúra] antifoci ellen.
Csak sztem elsősorban a két nagy csapat a legnagyobb vicc, és ő miattuk lett olyan ez Copa, mint amilyen. Bár én ennek csak örülök. Láttam, volt aki megpróbálta azzal magyarázni, h a két nagy nem vette komolyan. Én nem hinném, h ez lenne a helyzet, sokkal inkább ennyit tudnak, fölöslegesen áltatják magukat a két ország szurkolói.. Alapból a brazilokkal szimpatizálok a régióból inkább, na de ez milyen szedett-vetett szánalmas banda már? Amióta élek ennyire gyenge brazil válogatottat nem láttam még, de még hasonlót sem. Amibe még ezek gyerekek is profik, az a színészkedés, és a nagyképűség. De a futball csöppet rosszabbul megy, mint az elődöknek. Lehet magyarázni, h fiatalok, de én ennél sokkal többet nem várok tőlük, sőt! Sztem ha átjönnek Európába jól beégni, aztán már annyit se tudnak nyújtani, mint eddig.
Argentínát sosem szerettem, de nekik legalább van pár épkézláb játékosuk. Persze náluk is néhány poszton igen nagy hiányosságok vannak, illetve szervezettségben.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.07.21. 20:18:22

messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/er ... ek-2086959

Gyerekek, ez nagyon jó hír. Koeman szerintem képes arra, hogy erős középcsapatot csináljon a rotterdami fiatalokból. Szégyen, hogy egy ilyen nagy múltú klub a kiesés ellen kell harcoljon.
Én is örülök neki, ráadásul Gio lesz a segítője. Patinás klub, az Ajax és a PSV után a harmadik zászlóshajó, de már rég volt azon a szinten, ami igazán megilleti őket. Ha valaki, akkor Gio vezetésével összeszedettebb lehet a Feyenoord, bár kérdés, hogy a pénzhiány mennyire nyomja rá a bélyegét a csapat szereplésére.
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.21. 20:10:22

Az egész úgy volt gáz ahogy.

Venezuellának pedig grt, kár,h kiestek ez ellen a [auto_cenzúra] antifoci ellen.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Xanthor
Capitá del Barça

2011.07.21. 14:51:25

ab1daL írta:Mit hittek? Hogy megnyerik az egészet? Rossz vicc..
Ne haragudj, de ha figyelemmel követted a Copát nem értem miért mondod ezt. Venezuela legalább próbálkozott, nem is rosszul, de az antifoci győzött ismét... Ez már rég nem az a Paraguay amit 1998-ban megkedveltem. Csak Fortuna mentette meg őket újból...3 kapufa... Ilyen meccsek után Paraguaynak szurkolni... Elég szégyen, hogy nyeretlenül jutottak a döntőbe és akár nyeretlenül Copát nyerhetnek. Szívesebben néztem volna egy ki-ki meccset Uruguay és Venezuela között, mint a Brazil- és Venezuela-Paraguay "ismétést".
ab1daL
Director del Fútbol

2011.07.21. 13:16:43

Na kiestek a venezuelaiak és ki is verték ahogy látom meccs után a balhét. :lol: Mit hittek? Hogy megnyerik az egészet? Rossz vicc.. A nagy Miku, akit az összes kommentátor vagy tizenhatszor meccsenként kiemelt, hogy a magyar fiú stb, is elmehetne boxolni: http://28.media.tumblr.com/tumblr_loo6r ... o1_400.jpg
Döntőben meg remélem Paraguay behúzza. (ott meg majd a vámpír Suárez kezd el harapdálni)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
messideco
Presidente del Barça

2011.07.21. 07:52:15

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/er ... ek-2086959

Gyerekek, ez nagyon jó hír. Koeman szerintem képes arra, hogy erős középcsapatot csináljon a rotterdami fiatalokból. Szégyen, hogy egy ilyen nagy múltú klub a kiesés ellen kell harcoljon.
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.21. 07:47:34

Kiesett Venezuela :cry: , de hogy???
3 kapufa...Megint nagyon jól ügyesen megszervezték a játékukat, s labdaszerzésből villámgyorsan megindultak, hiába volt mezőnyfölényben Paraguay!
De a 11esek megint Paraguaynak hoztak szerencsét!
Érdekesség, Paraguay 5 meccs/5 iksz, az egyenes kieséses szakaszban gólt még nem sikerült szerezni :lol: , de a döntős Paraguay!
Uru-Para klasszikus meccs, talán egy picit esélyesebbek a kékek, de ha jönnek a 11esek..... :lol:
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.07.20. 12:32:16

Uruguay - Venezuela döntőért szorítok én is, itt a győztes kiléte már mellékes nekem. Az volt a lényeg, ha az argentinok nem is tudják, de ne a brazilok nyerjék :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.07.20. 12:30:22

Bob_Marley írta:Na az első döntős Uruguay, örülök a kékeknek, nekik is nehezen ment a dolog, de Argentína ellen is megmutatták, hogy tudnak szervezett jó focit bemutatni!Perut meg rutinból lehozták!
Ma Paraguay-Venezuelán, kérdéses tart-e tovább a venezuelai csoda???Nagyon szimpatikusak a torna elejétől kezdve, s zavarba lehet hozni a paraguayi védelmet!Nagyon érdekes jó kis meccsre van kilátás, s lehet megint lesz egy 11es párbaj :lol:
Paraguay az esélyes, de Venezuela ha tudja azt a nagyon jó kis 3szöges területvédekezést hozni, s abból megindulni támadásba, akkor elől a "magyar"gyerek, s Rondón tud okozni meglepetést!
Hajrá Venezuela :lol:
Így van, egyetértek, Hajrá Venezuela! :) Valamiért nem bírom ezt a Paraguayt, míg Venezuela nekem is szimpatikus. Ha jól tudom, a legjobb Copás helyük eddig az 5. volt?! Ha már ennyire gyenge volt ez a torna, legalább szülessen meglepetés és nyerjék meg ők. :) Nagyot szólna!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
d
Entrenador del Barça

2011.07.20. 12:27:51

A meccset nem láttam, sajnos jött a papírforma úgy látom, az erőszakot és agyatlan hentelést footballhagyományai közé soroló Uruguay úgy néz ki most tartósan az elitbe tört, Copa győzelemre is egyértelműen esélyesek. Kár.
Válasz küldése