ozsimiki írta:Akik nem értik ,miért tartjuk páran viccnek ezt a Copát,remélem nézik a Zuhanyhíradót. Hegyi és a többiek szerint is a leggyengébb Copa az idei.
Paraguay úgy döntős,h minden meccsén x-elt, mindenhol kb hosszabbítás, semmi finesz sehol. Két nagyágyú nem bír gólokat lőni,stb,stb,stb.
Az egész úgy volt gáz ahogy.
Venezuellának pedig grt, kár,h kiestek ez ellen a [auto_cenzúra] antifoci ellen.
Csak sztem elsősorban a két nagy csapat a legnagyobb vicc, és ő miattuk lett olyan ez Copa, mint amilyen. Bár én ennek csak örülök. Láttam, volt aki megpróbálta azzal magyarázni, h a két nagy nem vette komolyan. Én nem hinném, h ez lenne a helyzet, sokkal inkább ennyit tudnak, fölöslegesen áltatják magukat a két ország szurkolói.. Alapból a brazilokkal szimpatizálok a régióból inkább, na de ez milyen szedett-vetett szánalmas banda már? Amióta élek ennyire gyenge brazil válogatottat nem láttam még, de még hasonlót sem. Amibe még ezek gyerekek is profik, az a színészkedés, és a nagyképűség. De a futball csöppet rosszabbul megy, mint az elődöknek. Lehet magyarázni, h fiatalok, de én ennél sokkal többet nem várok tőlük, sőt! Sztem ha átjönnek Európába jól beégni, aztán már annyit se tudnak nyújtani, mint eddig.
Argentínát sosem szerettem, de nekik legalább van pár épkézláb játékosuk. Persze náluk is néhány poszton igen nagy hiányosságok vannak, illetve szervezettségben.