1. Soriano sérülése szerintem nem változtatja azt a tényt, hogy ő el akar menni és a Barca is el akarja adni. 2 hónapos sérülés miatt nem hinném, hogy nem kéne senkinek a másodosztály gólkirálya. Maximum veszt az értékéből saccperkábe 1 misit. Így is el lehet adni még bőven 3-4 millióért szerintem.Meridiane írta:OFF: s az nyílván fel sem merül, hogy marad a B csapatban és rugdossa a gólokat...sura írta:Soriano a sérülése miatt itt fog ragadni. Ha meggyógyul, vele is számolni kell a támadók között, akkor is, ha télen eladjuk. Ha nem játszik, nem kel el.
ON: mindenki azzal jön, hogy nem kell a középpályára senki, pláne nem Cesc, én meg azt mondom, hogy kell, mert Xavi helyén ő lehet alternatíva, Ini helyén Thiago, vkp helyére meg vannak 3-an: Busi, Masch és Keita (aki hiába szidjátok sokan, engem mindig meggyőz, hogy fontos tag ő), akik közül bármelyik hátha is tud menni, ha ég a ház... vagyis pont Cesc hiányzik, senki más (esetleg jövőre lehet elgondolkodni a hátsó alakzaton: Puyol 33, Abidal 32... Viszont Pep nem véletlenül akarja Fontást és a kicsiket szoktatni a hátsó régióban)...
2. Keita szerintem 2 meccsen nem játszott védekező középpályást. Mindig Iniesta helyén játszott. Abban egyet értünk, hogy fontos tagja a csapatnak, de én azért remélem, hogy idén egy picit kevesebbet játszik majd Thiago miatt. Ellenben azzal, hogy kell ide Cesc nem értek egyet. Fölösleges. Lehet, hogy kell még valaki vagy idén vagy jövőre, de nem Cesc. 40 millió miatt sem játszatnám többet, mint Iniestat vagy Xavit esetleg Thiagot. Ennek a negyedéből el lehetne hozni erre a posztra egy játékost, vagy a feléért egy elég nagy nevet pl: Moutinhot. De most nem akarok nevekkel dobálódzni, nem az a célom, csak példának írtam. Szóval ebben az esetben marad vkp posztra Masc és Busquets. Xavi és Iniesta helyett pedig Thiago és Keita, és föl-föl játszhatna Jonathan is akár, jövőre pedig akár föl is jöhetne. Lehet, hogy rutintalan még, de én még nem csalódtam benne akárhányszor láttam. Magabiztos, jól lát és ami ritka ilyen kvalitásokkal: kőkemény.
Ez pedig már nem ide kapcsolódik:
Fontás csak engem nem győzött meg az előző 3 meccsen? Bakizik, lassú. Remélem összekapja magát. Lehet, hogy a B csapat királya volt, de ez egyenlőre kevés. Azért bele fog ő jönni, mert látszik rajta, hogy több van benne.