2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ne legyünk már elvakultak. Te azt csinálnád a helyében? Összevesznél mindenkivel, aki 16 éves korod óta tesz érted, csak hogy visszajöhess oda, ahol kölyök voltál? Őszintén...nem akarta megbántani sem Wengert, sem az Arsenal szurkolóit, sem senkit. Az pedig nem tekinthető komoly érdeklődésnek, hogy "20at se adunk érted"...ezt én nem tudnám a helyében úgy felfogni, hogy engem szeretne a Barca, és most tegyek meg mindent, hogy odamehessek. Nem. De itt ezeket sosem fogják belátni jópáran, mert csak az elvakultság van, meg hogy saját nevelés, áruló, miért ment el, miért hosszabbított, drága. Gondolkozni kéne...mindorokke_barca írta:Ha ez az álmai klubja akkor igen, van. Van értelme arra várni, hogy lejebb megy az ára, ahogy közeledik a szerződés vége. Ki mit tesz meg a vágyaiértDe ha azt mondja, hogy 20at sem ad saját nevelésért, akkor van értelme arra várni, hogy majd kifizetjük érte azt, amit Wenger kér?![]()
Nekem az a véleményem, hogy Cesc elég magasról tett arra hogy idejöjjön. Pontosabban fogalmazma, nem hozta különösebben lázba. Kiskirály volt Londonban, imádták, csapatkatipány volt ellenben látta, hogy nálunk Iniesta és Xavi várja a középpályán tehát nagy valószinüséggel épp annyi lehetőséget kapna mint a válogatottban. ilyen 20-30 perceket.
Ha meghallja az első érdeklődő hangokat és netalán még jönni is szeretne, akkor k.ra nem hosszabbít többet a saját klubjánál.
Ha az az álmod, hogy a Barcába kerülj, de nem adnak érted sokat, mert saját nevelés voltál akkor az a megoldás, hogy állandóan hosszabbítasz, vagy esetleg megvárod míg lejár a szerződésed?![]()
Azért nem mindegy, hogy 10 misiért fürdik be vagy 1-ért. Amúgy én is osztom, hogy a masian kéne inkább keresgélni...Robcsyy írta: Kerrison gyerekkel is befürödtünk, szerencsétlen egy percet nem kapott Barca mezben, de már hozzuk a következő zsákbamacskát. nem tudom megéri-e ilyen jövőbeli "tehetségeket" igazolnunk...
Kerrison gyerekkel is befürödtünk, szerencsétlen egy percet nem kapott Barca mezben, de már hozzuk a következő zsákbamacskát. nem tudom megéri-e ilyen jövőbeli "tehetségeket" igazolnunk...kakasugynok007 írta:Ki ez a Sergio Araujo?Csak mert Barcelónába tart.
79% Vortag:Sergio Araujo (MW: 1.000.000 €)
http://www.transfermarkt.de/de/fc-barce ... n_131.html
Ha ez az álmai klubja akkor igen, van. Van értelme arra várni, hogy lejebb megy az ára, ahogy közeledik a szerződés vége. Ki mit tesz meg a vágyaiértDe ha azt mondja, hogy 20at sem ad saját nevelésért, akkor van értelme arra várni, hogy majd kifizetjük érte azt, amit Wenger kér?
Nincs itt semmi értetlenkedés, az indoklás helytelen.Zozzy 5 írta:komolyan hihetetlen az az értetlenkedés amit egyesek le tudnak művelni még azok után is, hogy világosan le lett írva, miért hosszabbított annoZbacsi írta: Ha nem írt volna alá, akkor nem Wenger diktálna.
Te pedig, ha elolvasnád, amit írok és meg is tudnád érteni, nem írnál baromságokat...Zbacsi írta:Ha nem írt volna alá, akkor nem Wenger diktálna.Tocy írta: De ha azt mondja, hogy 20at sem ad saját nevelésért, akkor van értelme arra várni, hogy majd kifizetjük érte azt, amit Wenger kér?
komolyan hihetetlen az az értetlenkedés amit egyesek le tudnak művelni még azok után is, hogy világosan le lett írva, miért hosszabbított annoZbacsi írta: Ha nem írt volna alá, akkor nem Wenger diktálna.
Boca játékosa, akik ma vagy holnap fognak játszani az Espanyol ellen. Én úgy tudom, hogy úgy érkezNE, ahogy Kiko. Kezdetbe B csapat, de ha fejlődik és jó teljesítményt nyújt, akkor a nagy csapatnál is kapna valamilyen szerepet. Sport már régóta cikkez róla, hogy figyelemmel kíséri a klubvezetés. A másik ilyen kiszemeltünk, pedig ma pont ellenünk fog pályára lépni, Leandro Damiao, az Internacional csatár tehetsége.kakasugynok007 írta:Ki ez a Sergio Araujo?Csak mert Barcelónába tart.
Egy 19 éves argentin csatár, a Boca Juniorsban focizik, és minden álma, hogy a Barcában játsszon. Ennyi ...kakasugynok007 írta:Ki ez a Sergio Araujo?Csak mert Barcelónába tart.
Ha nem írt volna alá, akkor nem Wenger diktálna.Tocy írta: De ha azt mondja, hogy 20at sem ad saját nevelésért, akkor van értelme arra várni, hogy majd kifizetjük érte azt, amit Wenger kér?
De ha azt mondja, hogy 20at sem ad saját nevelésért, akkor van értelme arra várni, hogy majd kifizetjük érte azt, amit Wenger kér?LG írta:Ő, abban igazad van, h Txiki volt a technikai igazgató, viszont már ha jól emlékszem akkoriban is szerettük volna leigazolni.B. Tamás írta:Fabregas szerződéshosszabbításáról annyit, hogy ezt még akkor hosszabbította meg, amikor Txiki volt a technikai igazgató, aki kijelentette, hogy nemhogy 40 milliót, de még 20-at sem fog kiadni érte. Na most, ilyen kilátásokkal mért ne hosszabbítsa meg? Az már az ő pechje, hogy ezután egy olyan menedzsment jött, és egy olyan edző, mely benne látja a tökéletes embert a középpályára, s mely áldozni is hajlandó komolyabban rá.
Persze, ezek után is lehet utálni, csak azért a történések mögött mindig vannak komolyabb okok.
Ő, abban igazad van, h Txiki volt a technikai igazgató, viszont már ha jól emlékszem akkoriban is szerettük volna leigazolni.B. Tamás írta:Fabregas szerződéshosszabbításáról annyit, hogy ezt még akkor hosszabbította meg, amikor Txiki volt a technikai igazgató, aki kijelentette, hogy nemhogy 40 milliót, de még 20-at sem fog kiadni érte. Na most, ilyen kilátásokkal mért ne hosszabbítsa meg? Az már az ő pechje, hogy ezután egy olyan menedzsment jött, és egy olyan edző, mely benne látja a tökéletes embert a középpályára, s mely áldozni is hajlandó komolyabban rá.
Persze, ezek után is lehet utálni, csak azért a történések mögött mindig vannak komolyabb okok.
Az igazság az h ezen már én is gondolkodtam. Amikor ilyen olcsón le lehet csapni egy ennyire rutinos játékosra, akkor érdemes lehet megtenni. Tulajdonképpen ő lehetne a méltó Larsson-utód. Más szempontból jelenleg úgy néz ki h vagyunk elegen elől, így ha jönne Forlan, az jelenthetne felesleges bonyodalmakat. A Villa-Messi-Pedro-Sanchez 4est lehet rotálni, így velük nem lesz gond, sőt, kemény meccseken Messi visszajöhet egy vonalat, ott is hasznos lenne és akkor mind a 4en pályán lehetnek.tiva írta:en meg ugy erzem hogy igazi közepcsatarunk nincs. Villa nem igazan hasitott ebben a szerepkörben, a többiek pedig inkabb szelsök.
Forlant nagyon dijaznam, szenzacios csatar. es mindig a tetmeccseken hozza magat! 10 millat siman megerne!
Nem igazán játszunk középcsatárral!Univerzális játékosok kellenek, akik szélen, középen is tudnak játszani!Csatár már felesleges!Így is van a kezdő 3as+Sanchez, Afellay, s Iniesta is tud előrébb játszani!tiva írta:en meg ugy erzem hogy igazi közepcsatarunk nincs. Villa nem igazan hasitott ebben a szerepkörben, a többiek pedig inkabb szelsök.
Forlant nagyon dijaznam, szenzacios csatar. es mindig a tetmeccseken hozza magat! 10 millat siman megerne!
Guardiola igazolásokról beszélt az eggyik sajtótájékozrarón. Szőval több embert sejtet. Majd eldől.Leomessi14 írta:Szoval aa Barca csak Fabregas leigazolasat tervezi,de remelem nem lesz tobb igazolas foleg nem Fabregas es ilyen Sakho-k.
Rossz a megérzésed, én is díjaznám a transzfert!petomi írta: Nemtom miert erzem ugy hogy az egesz "eurobarca"-n csak en orulnek ha leigazolnank, de nyugi en orulok mindenki helyett =D
Ezt kitől tudod ilyen biztosan?:DLeomessi14 írta:Szoval aa Barca csak Fabregas leigazolasat tervezi...
Mi a baj Sakho őt énis ide hoznám hatalmas játékos válhat belőleLeomessi14 írta:Szoval aa Barca csak Fabregas leigazolasat tervezi,de remelem nem lesz tobb igazolas foleg nem Fabregas es ilyen Sakho-k.Zibra16 írta:szóval a barca most nyáron úgy 3-4 igazolást tervez?
Szoval aa Barca csak Fabregas leigazolasat tervezi,de remelem nem lesz tobb igazolas foleg nem Fabregas es ilyen Sakho-k.Zibra16 írta:szóval a barca most nyáron úgy 3-4 igazolást tervez?