Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah,nekem Dinhoval mindig ezt csinálja..a biciklicselt még 1x se láttam tőle.Amúgy énis billentyűzettel nyomom,mivel nincs gémpadomMorminho írta:nekem is védekezésben a q az emberváltás.
de támadásban a q-val biciklicselt csinál, és Ronaldinhoná pedig ha sokszor megnyomod a q-t akkor csinálja ezt
nekem is védekezésben a q az emberváltás.antiimperialista írta:Nálad mi a q? A special moves? Nekem a q az emberváltás.Morminho írta:nem,én bill-el csináltam...
ha Ronaldinhonal van a labda akkor nyomogasd a q-t és akkor csinálja ezt a cselt!
Nálad mi a q? A special moves? Nekem a q az emberváltás.Morminho írta:nem,én bill-el csináltam...
ha Ronaldinhonal van a labda akkor nyomogasd a q-t és akkor csinálja ezt a cselt!
nem,én bill-el csináltam...Enrique21 írta:De gondolom ezt csak gémpaddal lehet..
Hogy hagyod ki a ziccereket? Kapusba lövöd, esetleg mellé/fölé?retek írta:Gyerekek, valaki magyarázza már el hogy kell kapuralőni! 10 ziccerből néha még egyet se rugok be....
C.Ronaldoval meg a MasterLeague-ban a Realos Castoloval sikerültretek írta:Szerintem Ronaldoval is meg lehet csinálni!Raulito írta:1x nekemiss sikerült RonaldinhovalMorminho írta:
A CSEL!!!!!!
Na hol lehet ilyet a Fifában csinálni???nagyon bejön ez a game
Csaaak ő tudja ezt meG?
az ide is jöhetnekralo írta:Valaki esetleg egy jelszót a multiplayerhez?![]()
Parancsolj,remélem ez jóretek írta:Tud valaki kódot a PES 5 höz?
huuu..kralo írta:telepítésnél ki kell választani az összes nyelvet akkor talán lesz más kommentátor is, de nem vok benne biztos.
Optionsban lehet változtatni a nyelven + a kommentár nyelvén. nem tudom gépen hogy van, de a PES4-ben gépen csak angol kommentár volt. ps-en volt még francia, spanyol és németEnrique21 írta:Hülyeséget kérdeztem,vagy senki se tudja?Enrique21 írta:Mit kell tennem,h ne csak az angol kommentátor legyen "aktiv"?