Pro Evolution Soccer
-
- Director del Fútbol
Kipróbáltam a cselt, és bejött! Amikor Ronaldinhonál volt a labda, sokszor megpróbáltam, elég sokszor be is jött, a csúcs az volt, amikor tizenegyest csináltam belőle.
-
- Director del Fútbol
Jó ezt tudni. Ennyi játék után eddig nem jöttem rá
. Kösz az infót!

Jah,nekem Dinhoval mindig ezt csinálja..a biciklicselt még 1x se láttam tőle.Amúgy énis billentyűzettel nyomom,mivel nincs gémpadomMorminho írta:nekem is védekezésben a q az emberváltás.
de támadásban a q-val biciklicselt csinál, és Ronaldinhoná pedig ha sokszor megnyomod a q-t akkor csinálja ezt

nekem is védekezésben a q az emberváltás.antiimperialista írta:Nálad mi a q? A special moves? Nekem a q az emberváltás.Morminho írta:nem,én bill-el csináltam...
ha Ronaldinhonal van a labda akkor nyomogasd a q-t és akkor csinálja ezt a cselt!
de támadásban a q-val biciklicselt csinál, és Ronaldinhoná pedig ha sokszor megnyomod a q-t akkor csinálja ezt
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Director del Fútbol
Nálad mi a q? A special moves? Nekem a q az emberváltás.Morminho írta:nem,én bill-el csináltam...
ha Ronaldinhonal van a labda akkor nyomogasd a q-t és akkor csinálja ezt a cselt!
nem,én bill-el csináltam...Enrique21 írta:De gondolom ezt csak gémpaddal lehet..
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows 98SE/ME/2000/XP
Intel Pentium III 800MHz or equivalent processor (Athlon/Duron/Celeron)
128 MB RAM
4X DVD-ROM Drive
NVIDIA GeForce 3 or ATI Radeon 8500 video card
DirectX 8.1 compatible sound card
DirectX 8.1 or higher (included on Disc 1)
*Network(TCP/IP 128 kbps or higher)
800MB free hard disk space
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows 2000/XP
Intel Pentium IV 1.4GHz processor
256 MB RAM
8X DVD-ROM Drive
NVIDIA GeForce 4 Ti, ATI Radeon 9600, or higher
*Network(TCP/IP 1.5Mbps or higher)
3GB free hard disk space
SUPPORTED CHIPSETS:
NVIDIA - GeForce 6800, GeForce FX (5950, 5900, 5800, 5600, 5200), GeForce4 Ti, GeForce3
ATI - Radeon x800, 9800, 9700, 9600, 9500, 9200, 9000, 8500
Windows 98SE/ME/2000/XP
Intel Pentium III 800MHz or equivalent processor (Athlon/Duron/Celeron)
128 MB RAM
4X DVD-ROM Drive
NVIDIA GeForce 3 or ATI Radeon 8500 video card
*Network(TCP/IP 128 kbps or higher)
800MB free hard disk space
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows 2000/XP
Intel Pentium IV 1.4GHz processor
256 MB RAM
8X DVD-ROM Drive
NVIDIA GeForce 4 Ti, ATI Radeon 9600, or higher
*Network(TCP/IP 1.5Mbps or higher)
3GB free hard disk space
SUPPORTED CHIPSETS:
NVIDIA - GeForce 6800, GeForce FX (5950, 5900, 5800, 5600, 5200), GeForce4 Ti, GeForce3
ATI - Radeon x800, 9800, 9700, 9600, 9500, 9200, 9000, 8500
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
Huh én elég Fifa-s vagyok és még sosem játszottam PES-sel, csak mindíg olvastam róla. De most ez nagyon megtetszett. Milyenek a gépigényei?
Forca Barca!
-
- Director del Fútbol
Hogy hagyod ki a ziccereket? Kapusba lövöd, esetleg mellé/fölé?retek írta:Gyerekek, valaki magyarázza már el hogy kell kapuralőni! 10 ziccerből néha még egyet se rugok be....
Ha a második, akkor rövidebb ideig nyomd le a lövés gombot, vagy ne nyomkodd el az irányt lövés közben.
Ha az első, akkor próbáld meg lendületből eltolni a labdát valamelyik irányba (ha kimozdul a játékosodra), ha jól sikerül, nem fog tudni követni, és üres kapura kell csak begurítanod. Vagy lehet úgy is, hogy lenyomod azt a gombot, amivel védekezésnél embert váltasz plusz a lövést rövid ideig, és átemeli a kapus fölött.
C.Ronaldoval meg a MasterLeague-ban a Realos Castoloval sikerültretek írta:Szerintem Ronaldoval is meg lehet csinálni!Raulito írta:1x nekemiss sikerült RonaldinhovalMorminho írta:
A CSEL!!!!!!
Na hol lehet ilyet a Fifában csinálni???nagyon bejön ez a game
Csaaak ő tudja ezt meG?

az ide is jöhetnekralo írta:Valaki esetleg egy jelszót a multiplayerhez?![]()

- Barcaboy!!!
- Jugador d'estrella
VISCA EL BARCA!!!HAJRÁ THAC!!!Póker közvetítések a Sport csatornán KORDA GYÖRGGYEL!!!
Valaki esetleg egy jelszót a multiplayerhez?

- Barcaboy!!!
- Jugador d'estrella
Parancsolj,remélem ez jóretek írta:Tud valaki kódot a PES 5 höz?
nxud-pacv-em2x-kpc9-6ayu

VISCA EL BARCA!!!HAJRÁ THAC!!!Póker közvetítések a Sport csatornán KORDA GYÖRGGYEL!!!
- Enrique21
- Capitá del Barça
huuu..kralo írta:telepítésnél ki kell választani az összes nyelvet akkor talán lesz más kommentátor is, de nem vok benne biztos.
Lehet igazad van!Bár most hogy 2. vagyok a real mögött

telepítésnél ki kell választani az összes nyelvet akkor talán lesz más kommentátor is, de nem vok benne biztos.
Optionsban lehet változtatni a nyelven + a kommentár nyelvén. nem tudom gépen hogy van, de a PES4-ben gépen csak angol kommentár volt. ps-en volt még francia, spanyol és németEnrique21 írta:Hülyeséget kérdeztem,vagy senki se tudja?Enrique21 írta:Mit kell tennem,h ne csak az angol kommentátor legyen "aktiv"?
Master Leageban lehet pénzért igazolni, az Edit módban meg azt raksz át egyik csapatból a másikba, akit csak akarsz. (jó cucc pl téli átigazolási időszak után.) De ugyanitt csinálhatsz saját játkosokat, pl magadat is (nagyon részletes, szóval tényleg hasonlít) és azt is berakhatod bármelyik csapatba