én is dobok egy rövid, tömör bemutatkozást magamról.
a nevem Gera Dávid, 1991.10.18-as évjáratú vagyok, Újkígyóson (Békéscsaba melletti város) élek.
suliról annyit, hogy sosem vettem komolyan, érettségim fele megvan (előrehozottan) a többit most esti tagozaton pótolom, amúgy ECDL vizsgám és középfokú BME angol nyelvvizsgám van egyelőre.
jómagam is űzöm ezt a remek sportot, igaz, csak heti 2-3x kispályán, és kapusposzton.
elég sokat függök különböző fórumokon (aki jártas a túloldalban, az tudja, hogy ott például megosztó személyiség vagyok, elég sok "pihenővel")...azért gondoltam, hogy regelek ide, hogy még jobban naprakész lehessek a kedvenc csapatommal kapcsolatban, illetve azért is, hogy leírhassam a véleményem a hazai pályán is az aktuális dolgokról.
illetve a kiváncsiság is hajtott, mert bennem van az, hogy "az elfogultság szigete, tele idiótákkal"...de ez pozitív csalódás lesz remélem.
a focit a 98-as vb óta követem, amit nagyapámmal néztem végig, és már akkor, 7 évesen vezettem a vb füzetet
a barcát pontosan nem tudom beazonosítani, mióta szeretem, igazából ronaldinho focijára figyeltem fel a csapatban, onnantól kezdtem el rendszeresen követni a csapatot, és egy 2-3 éves folyamatként tudható be a dolog...mármint a csapat megkedvelése, most már szerelmemként titulálása...
amiben biztos vagyok, hogy a 2006-os bl menetelés idején már teljes értékű szurkoló voltam, beletti góljától ma is vérig ráz a hideg.
de körül belül 2004-2005 környékétől szurkolok a csapatnak, és onnantól kezdve alakult ki bennem fokozatosan a "szurkoló"
ma már olyan szinten vagyok, hogy képes vagyok összeveszni akárkivel is mondjuk facebookon, de az öltözőben is, ha nem egyezik a véleményünk valami barcás szituban.
röviden-tömören ennyi, itt a fb profilom :
www.facebook.com/profile.php?id=100001329752933