Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jaja, ilyen minimalista, kézzel firkantott idézet formájában helyet kapottmessideco írta:shutterisland: látom megcsináltad a Dani-idézetes tetkót
belinkeltem ide az fb oldalam pár oldallal visszább, ott van mindencsababarca írta:az engem is érdekelne.socio66 írta:a tetoválásaidról vannak képek?
kíváncsi lennék.
meg ha nem magyarul vannak a feliratok,akkor a jelentésük is
az engem is érdekelne.socio66 írta:a tetoválásaidról vannak képek?
kíváncsi lennék.
Fecooo írta:osztályfőnök ki volt?gordi. írta:Sziasztok!
Hol is kezdjem a mondókámat? Az egyszerűség kedvéért kezdjük az elején
Csongrád városában élek szüleimmel, már lassan 22. éve, de Szegeden vagyok egyetemista.. Most kellet volna geográfus diplomámat megszereznem, de egyéb okok miatt ez majd csak januárban fog bekövetkezni![]()
Hogy mióta szurkolok a Barcának? Nos kezdjük onnan, hogy a 98'-as VB óta követem a focit, és különösebben nem volt kedvenc csapatom.. Na jó, mindig a legjobbnak szurkoltam, de ezt a fiatalságom számlájára írhatjuk
Utána jött 2001, egy bizonyos Barcelona-Valencia meccs ahol Rivaldo ollójával nyertünk 3-2re, és a Bl-selejtezőt érő 4. helyet elértük. Na az a meccs akkora hatással volt rám, hogy akkor tájt kezdtem érdeklődni a Barca iránt! Igaz még akkor nem annyira folytam bele a dolgokba, de sportújságokból néha-néha tájékozódtam. Az igazi áttörést, mint sok embernél is olvastam a Ronaldinho féle csapat okoztaA Barcán kívül igazság szerint nem tudok szurkolni más csapatnak, kivétel a Magyar válogatott, illetve magyar csapat nemzetközi porondon..
Hirtelen nem is tudom mit mondhatnék még el? Ja, igen megvan.. A fórumot, az oldalt, már régóta(talán 7 éve) követem, de a mai napig nem éreztem rá késztetést, hogy írjak is valamit, pedig van accountom, csak a jelszót nem tudomAzt hiszem a szabályokkal, fórumban való viselkedéssel tisztába vagyok, de biztos tanulok újjat.( régen Cod2-ztem még gimis éveimben-valamivel du. el kellet ütni az időt- és akkor volt fórumunk, admin voltam, na de ez annyira itt nem lényeg szerintem
)
Probálok keveset, de okosakat írni, reméljük menni fog
hattayer, szabó vagy posta?
osztályfőnök ki volt?gordi. írta:Sziasztok!
Hol is kezdjem a mondókámat? Az egyszerűség kedvéért kezdjük az elején
Csongrád városában élek szüleimmel, már lassan 22. éve, de Szegeden vagyok egyetemista.. Most kellet volna geográfus diplomámat megszereznem, de egyéb okok miatt ez majd csak januárban fog bekövetkezni![]()
Hogy mióta szurkolok a Barcának? Nos kezdjük onnan, hogy a 98'-as VB óta követem a focit, és különösebben nem volt kedvenc csapatom.. Na jó, mindig a legjobbnak szurkoltam, de ezt a fiatalságom számlájára írhatjuk
Utána jött 2001, egy bizonyos Barcelona-Valencia meccs ahol Rivaldo ollójával nyertünk 3-2re, és a Bl-selejtezőt érő 4. helyet elértük. Na az a meccs akkora hatással volt rám, hogy akkor tájt kezdtem érdeklődni a Barca iránt! Igaz még akkor nem annyira folytam bele a dolgokba, de sportújságokból néha-néha tájékozódtam. Az igazi áttörést, mint sok embernél is olvastam a Ronaldinho féle csapat okoztaA Barcán kívül igazság szerint nem tudok szurkolni más csapatnak, kivétel a Magyar válogatott, illetve magyar csapat nemzetközi porondon..
Hirtelen nem is tudom mit mondhatnék még el? Ja, igen megvan.. A fórumot, az oldalt, már régóta(talán 7 éve) követem, de a mai napig nem éreztem rá késztetést, hogy írjak is valamit, pedig van accountom, csak a jelszót nem tudomAzt hiszem a szabályokkal, fórumban való viselkedéssel tisztába vagyok, de biztos tanulok újjat.( régen Cod2-ztem még gimis éveimben-valamivel du. el kellet ütni az időt- és akkor volt fórumunk, admin voltam, na de ez annyira itt nem lényeg szerintem
)
Probálok keveset, de okosakat írni, reméljük menni fog
Initom írta:Borsos Bencetéged meg ismerlek
mik nem derülnek ki
kicsi a világ....
Hát az a helyzet,hogy ajándékba kaptamBarca_10 írta:Úgy látom a tegnap esti beszélgetés kisebbfajta lavinát indított el
Initom honnan van olyan nyakláncod? Venni akartam már, cask nem találtam még eddig sehol..
És legalább az ősz hajszálak hullanak ki?Fecooo írta: az még hagyján, ha 25-26 évesen mikiegeresedünk, vagy őszülünk, a legrosszabb azonban ennek a kombója
(igen, egyszerre őszülés és hajfogyás)
nekem ez van
az még hagyján, ha 25-26 évesen mikiegeresedünk, vagy őszülünk, a legrosszabb azonban ennek a kombójaP.U.Y.O.L. írta:
Úgy látszik a mi korosztályunk kopaszodik. (rossz évjárat)
Nálam is már évek óta tart a mikiegeresedés.
Szerk.: de nem ezért Puyol a kedvencem!![]()
Borsos Bencefcbarcelona10 írta:Ha már ennyire beindultatok én is rakok magamról képet.
EZ a legfrissebb kép amit találtam most.(Én feszítek a citrom csukába xD)
Úgy látszik a mi korosztályunk kopaszodik. (rossz évjáratFecooo írta:nah megnyugodtam, aszittem csak én kopaszodom csernobil miatt(legalább van mire fogni
)
egyébként én augusztusi vagyok
Meccsre, milyen meccsre?Fradi idegenben játszik vasárnapMessiFan írta:Balázs, ez a kép a személyiségedet tükröziJössz vasárnap meccsre?:D
Egyébként meg mi folyik itt gyöngyösön?!
3 oldalt kellett visszaolvasnom!
Én azért sem mutatkozom be sokadjára
Matyi, elvinnélek a hónom alattde egyébként ha megnősz, és ilyen focista hajad lesz, akkor egész jóképű leszel
Hiába olvastam vissza 3 oldalt, szrt se tudok írni
Nekem ilyenről a legjobb sztorim amikor 9.es voltam és mentünk osztálykirándulásra.Megbeszéltük többiekkel h akk elmegyünk piát venni,mivel én néztem ki a legidősebbnek ezért a Tescoban én álltam a kasszához a 2 üveg tequilával,az 1 absinthal 1 bacardi(fehér rum) és 1 martinivel.A kasszában lévő nő 1 szót nem kérdezett hanem adta ki a piát,ekkor 14 éves voltam.blaugrana!? írta:nekem is van ijen auchanba kiadják a piát csak ugy lazán meg volánon nem hitték el hogy 15 vagyok meg sokan idősebnek néznek mint unokatesómat aki 19 éves xd