Portrék...

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.08.03. 15:49:27

ahogy látom, ne te terheled le a facebook szerverét :lol:
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.08.03. 15:40:40

Viszonylag kerek hsz számhoz érkeztem, eredetileg 3000-nél terveztem, de itt az ideje a bemutatkozásnak! :)

Mint az látható Debrecenben élek, de Szatmárnémetiben (Románia) születtem, 3 éves koromban költöztünk Magyarországra. Katolikus óvodába, ált. iskolába, és gimnáziumba jártam, illetve járok, ami jelenleg a Szent József Gimnázium! Bő 1 hónapja töltöttem be a 18-at.. Utolsó évemet kezdem, aztán jó lenne megcélozni az egyetemet. :) Természettudomány, földtudományi kar a cél, remélem összejön!
A focinál kevés dolgot szeretek jobban, kiskorom óta focizom, több évig kisebb nagyobb kihagyásokkal komolyan, de 2 éve már csak hobbi szinten haverokkal és ez már így is marad!
És a Barcánál is kevés dolgot szeretek jobban. :) Velem egyértelműen Ronaldinho szerettette meg a klubot, így mindig is ő lesz az örök kedvenc. De onnantól kezdve hogy általa jobban megismertem a Barcát, nem létezik más csapat!
Itthon természetesen a Loki, de nem vagyok fanatikus Loki drukker, csupán mivel itt élek, nyilvánvaló volt.
A fórumon kicsivel több mint 3 éve vagyok jelen, de már korábban is olvasgattam. Jó dolognak tartom, olvasgatni és írogatni egyaránt!

És hogy ne legyek teljesen arctalan, a facebook-on megtaláltok (Kasza Gergő), be is lehet jelölni. :wink: :) Röviden ennyi. :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
shutterisland
Director del Fútbol

2011.08.02. 20:25:36

messideco írta:shutterisland: látom megcsináltad a Dani-idézetes tetkót :)
jaja, ilyen minimalista, kézzel firkantott idézet formájában helyet kapott 8)
messideco
Presidente del Barça

2011.08.02. 20:11:55

shutterisland: látom megcsináltad a Dani-idézetes tetkót :)
Kép
"And my heart will leave you never."
shutterisland
Director del Fútbol

2011.08.02. 19:55:32

csababarca írta:
socio66 írta:a tetoválásaidról vannak képek?
kíváncsi lennék.
:)
az engem is érdekelne.
meg ha nem magyarul vannak a feliratok,akkor a jelentésük is :)
belinkeltem ide az fb oldalam pár oldallal visszább, ott van minden :)

de nem vagyok büszke, mivel a hülye láma tattoo-s vágott egy ékezetett a mes que un club-on az u-ra az e helyett, mikor elpofáztam, hogy az e-re kell az ékezet...én meg csukott szemmel dőltem a székben, és csak aztán láttam...bár nem akkora fail, mivel senki nem érti, miről szól :lol:
de el kéne tűntetni azt onnan
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.08.02. 19:17:16

socio66 írta:a tetoválásaidról vannak képek?
kíváncsi lennék.
az engem is érdekelne.
meg ha nem magyarul vannak a feliratok,akkor a jelentésük is :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
socio66

2011.08.02. 19:14:08

a tetoválásaidról vannak képek?
kíváncsi lennék.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.08.02. 19:09:19

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 5706_n.jpg

kedvenc képem magamról :lol:
a hölgyike nem a barátnőm, csak a labdára jött :)
gordi.
Barça B

2011.07.28. 17:16:35

Fecooo!
Nem, egyikük se! gondolom ők bjg-s tanárok, nem? :D Szentesre a Hmg-be jártam, és Sipi(Sipos Bea :D ) volt az of-öm.. de nem szerettük egymást...

tomabence! küldtem PÜ-t, nem tudom megkaptad-e, mert én a kimenő üzik között nem látom.. :oops:
rufolde
Barça B

2011.07.28. 14:53:28

Sziasztok

Rufolde vagyok.

25 éves IT informatikus rettentően vicces bohókás ember.:)
Amióta az eszem tudom,Barca drukker vagyok és soha nem is szeretnék ezen változtatni,talán nem is tudnék.

Az első élményem Barca ügyben:Hristo Stoichkov féle csapat volt,már akkor látszott hogy ez a csapat más.Ma is őrzök néhány meccset vhs:)

pl:http://www.youtube.com/watch?v=5hp9PxrnQE0

Nagyon szeretem a viccet,a poénokat és imádok beszélgetni,néha túlságosan is...Ezért elnézésetek kérem:)
Nem szeretem a direct balfácánokat akik csak azért okoskodnak mert nem volt gyermekszobájuk..
Nekik üzenem:sorry ne idegesítsetek feleslegesen:)

Megpróbálok okos dolgokat írni,ha ez nem jő össze majd offolnak az illetékesek:)

Nagyjából ennyi.

Sok jó hozzászólást mindenkinek.
Hajrá Barcelona
tomabence
Jugador d'estrella

2011.07.28. 14:50:37

Fecooo írta:
gordi. írta:Sziasztok!

Hol is kezdjem a mondókámat? Az egyszerűség kedvéért kezdjük az elején :)
Csongrád városában élek szüleimmel, már lassan 22. éve, de Szegeden vagyok egyetemista.. Most kellet volna geográfus diplomámat megszereznem, de egyéb okok miatt ez majd csak januárban fog bekövetkezni :D

Hogy mióta szurkolok a Barcának? Nos kezdjük onnan, hogy a 98'-as VB óta követem a focit, és különösebben nem volt kedvenc csapatom.. Na jó, mindig a legjobbnak szurkoltam, de ezt a fiatalságom számlájára írhatjuk :)
Utána jött 2001, egy bizonyos Barcelona-Valencia meccs ahol Rivaldo ollójával nyertünk 3-2re, és a Bl-selejtezőt érő 4. helyet elértük. Na az a meccs akkora hatással volt rám, hogy akkor tájt kezdtem érdeklődni a Barca iránt! Igaz még akkor nem annyira folytam bele a dolgokba, de sportújságokból néha-néha tájékozódtam. Az igazi áttörést, mint sok embernél is olvastam a Ronaldinho féle csapat okozta :) A Barcán kívül igazság szerint nem tudok szurkolni más csapatnak, kivétel a Magyar válogatott, illetve magyar csapat nemzetközi porondon..

Hirtelen nem is tudom mit mondhatnék még el? Ja, igen megvan.. A fórumot, az oldalt, már régóta(talán 7 éve) követem, de a mai napig nem éreztem rá késztetést, hogy írjak is valamit, pedig van accountom, csak a jelszót nem tudom :D Azt hiszem a szabályokkal, fórumban való viselkedéssel tisztába vagyok, de biztos tanulok újjat.( régen Cod2-ztem még gimis éveimben-valamivel du. el kellet ütni az időt- és akkor volt fórumunk, admin voltam, na de ez annyira itt nem lényeg szerintem :) )

Probálok keveset, de okosakat írni, reméljük menni fog :wink:
osztályfőnök ki volt? :D

hattayer, szabó vagy posta? :D

Ti mindketten csongrádiak vagytok??? 8) :) - csak mert én is! Örülök, hogy más is van innen a fórumon. Bár én nem nagyon szogtam irogatni, inkább inkformációszerzésképpen olvasgatom. Ha nem gond, megkérdezhetném a neveteket srácok?? :) Hátha látásból is ismerlek titeket.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.07.28. 14:20:02

gordi. írta:Sziasztok!

Csongrád városában élek szüleimmel, már lassan 22. éve, de Szegeden vagyok egyetemista.. Most kellet volna geográfus diplomámat megszereznem, de egyéb okok miatt ez majd csak januárban fog bekövetkezni :D

Hogy mióta szurkolok a Barcának? Nos kezdjük onnan, hogy a 98'-as VB óta követem a focit, és különösebben nem volt kedvenc csapatom.. Na jó, mindig a legjobbnak szurkoltam, de ezt a fiatalságom számlájára írhatjuk :)
Utána jött 2001, egy bizonyos Barcelona-Valencia meccs ahol Rivaldo ollójával nyertünk 3-2re, és a Bl-selejtezőt érő 4. helyet elértük. Na az a meccs akkora hatással volt rám, hogy akkor tájt kezdtem érdeklődni a Barca iránt! Igaz még akkor nem annyira folytam bele a dolgokba, de sportújságokból néha-néha tájékozódtam. Az igazi áttörést, mint sok embernél is olvastam a Ronaldinho féle csapat okozta :) A Barcán kívül igazság szerint nem tudok szurkolni más csapatnak, kivétel a Magyar válogatott, illetve magyar csapat nemzetközi porondon..

Hirtelen nem is tudom mit mondhatnék még el? Ja, igen megvan.. A fórumot, az oldalt, már régóta(talán 7 éve) követem, de a mai napig nem éreztem rá késztetést, hogy írjak is valamit, pedig van accountom, csak a jelszót nem tudom :D Azt hiszem a szabályokkal, fórumban való viselkedéssel tisztába vagyok, de biztos tanulok újjat.( régen Cod2-ztem még gimis éveimben-valamivel du. el kellet ütni az időt- és akkor volt fórumunk, admin voltam, na de ez annyira itt nem lényeg szerintem :) )

osztályfőnök ki volt? :D

hattayer, szabó vagy posta? :D
gordi.
Barça B

2011.07.28. 14:17:28

Sziasztok!

fcbarcelona10
Jugador del Barça

2011.07.27. 15:12:05

Initom írta:Borsos Bence :D téged meg ismerlek :D mik nem derülnek ki :D kicsi a világ....

Hát látod...ez is kiderült. :D
Initom
Entrenador del Barça

2011.07.27. 13:58:17

Barca_10 írta:Úgy látom a tegnap esti beszélgetés kisebbfajta lavinát indított el :D

Initom honnan van olyan nyakláncod? Venni akartam már, cask nem találtam még eddig sehol..
Hát az a helyzet,hogy ajándékba kaptam :)
de nálunk egy Savaria karneválon annyi van,hogy belefulladnál :D
Abi & Tito
Barca_10
Entrenador del Barça

2011.07.27. 13:53:43

Úgy látom a tegnap esti beszélgetés kisebbfajta lavinát indított el :D

Initom honnan van olyan nyakláncod? Venni akartam már, cask nem találtam még eddig sehol..
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.07.27. 12:36:06

Fecooo írta: az még hagyján, ha 25-26 évesen mikiegeresedünk, vagy őszülünk, a legrosszabb azonban ennek a kombója :D

(igen, egyszerre őszülés és hajfogyás :D ) :arrow: nekem ez van :lol:
És legalább az ősz hajszálak hullanak ki? :lol:

(bocs, de nem lehetett kihagyni...)
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.07.27. 12:23:49

P.U.Y.O.L. írta:
Úgy látszik a mi korosztályunk kopaszodik. (rossz évjárat :) )
Nálam is már évek óta tart a mikiegeresedés.

Szerk.: de nem ezért Puyol a kedvencem! :lol:
az még hagyján, ha 25-26 évesen mikiegeresedünk, vagy őszülünk, a legrosszabb azonban ennek a kombója :D

(igen, egyszerre őszülés és hajfogyás :D ) :arrow: nekem ez van :lol:
Initom
Entrenador del Barça

2011.07.27. 12:12:48

fcbarcelona10 írta:Ha már ennyire beindultatok én is rakok magamról képet.

EZ a legfrissebb kép amit találtam most. :D (Én feszítek a citrom csukába xD)
Borsos Bence :D téged meg ismerlek :D mik nem derülnek ki :D kicsi a világ....

magamról:
http://img819.imageshack.us/img819/7307/24449428.jpg

hirtelen ezt találtam :wink:
Abi & Tito
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.07.27. 11:41:54

Fecooo írta:nah megnyugodtam, aszittem csak én kopaszodom csernobil miatt :P (legalább van mire fogni :D )
egyébként én augusztusi vagyok ;)
Úgy látszik a mi korosztályunk kopaszodik. (rossz évjárat :) )
Nálam is már évek óta tart a mikiegeresedés.

Szerk.: de nem ezért Puyol a kedvencem! :lol:
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.27. 11:00:35

Igen. És mivel én ott leszek, hiszen még Debreceni vagyok... Gondoltam beszólhatnánk egymásnak :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.27. 10:50:01

MessiFan írta:Balázs, ez a kép a személyiségedet tükrözi :D Jössz vasárnap meccsre?:D
Egyébként meg mi folyik itt gyöngyösön?!
3 oldalt kellett visszaolvasnom!

Én azért sem mutatkozom be sokadjára :D
Matyi, elvinnélek a hónom alatt :lol: de egyébként ha megnősz, és ilyen focista hajad lesz, akkor egész jóképű leszel :)

Hiába olvastam vissza 3 oldalt, szrt se tudok írni :lol:
Meccsre, milyen meccsre?Fradi idegenben játszik vasárnap :lol:
A zenében epic fail, elfelejtettem az öreg Marleyt :oops: :shock: :lol:
Meg még tuti eszembe jut pár dolog :lol:
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.27. 10:03:29

Balázs, ez a kép a személyiségedet tükrözi :D Jössz vasárnap meccsre?:D
Egyébként meg mi folyik itt gyöngyösön?!
3 oldalt kellett visszaolvasnom!

Én azért sem mutatkozom be sokadjára :D
Matyi, elvinnélek a hónom alatt :lol: de egyébként ha megnősz, és ilyen focista hajad lesz, akkor egész jóképű leszel :)

Hiába olvastam vissza 3 oldalt, szrt se tudok írni :lol:
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.07.27. 09:59:45

nah megnyugodtam, aszittem csak én kopaszodom csernobil miatt :P (legalább van mire fogni :D )
egyébként én augusztusi vagyok ;)
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2011.07.27. 09:36:57

blaugrana!? írta:nekem is van ijen auchanba kiadják a piát csak ugy lazán meg volánon nem hitték el hogy 15 vagyok meg sokan idősebnek néznek mint unokatesómat aki 19 éves xd
Nekem ilyenről a legjobb sztorim amikor 9.es voltam és mentünk osztálykirándulásra.Megbeszéltük többiekkel h akk elmegyünk piát venni,mivel én néztem ki a legidősebbnek ezért a Tescoban én álltam a kasszához a 2 üveg tequilával,az 1 absinthal 1 bacardi(fehér rum) és 1 martinivel.A kasszában lévő nő 1 szót nem kérdezett hanem adta ki a piát,ekkor 14 éves voltam.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Válasz küldése