Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt még nem is láttam, szerencsétlen elment gyufáért nagyon.levproff írta:Figyeljétek 1:53-nál mikor Messi viszi el a labdát a csávókám hogyan kifekszik.Lionel85 írta:Messi barátai vs. "vegyesválogatott" 5-4 góljai
http://youtu.be/e1tzqmRQYeI
Messi ha jól láttam, kettőt pöttyintett az ötből.
Figyeljétek 1:53-nál mikor Messi viszi el a labdát a csávókám hogyan kifekszik.Lionel85 írta:Messi barátai vs. "vegyesválogatott" 5-4 góljai
http://youtu.be/e1tzqmRQYeI
Messi ha jól láttam, kettőt pöttyintett az ötből.
Az is benne volt a cikkben, hogy az utánpótlás-korú játékosokkal kellene a Copa America-n kiállnia minden csapatnak, mert ez a torna, úgy ahogy van, komolytalan.Capon írta:NSO-ról:
„Messi helyében azt mondtam volna, hogy nem megyek a Copára – idézi a Sky Sport Italia De Laurentiist. – Állítsanak bíróság elé vagy tiltsanak el, de nem fogom lejáratni magam, mert egy nagyszerű játékos vagyok. A Barcelonában futballozok, nem fogok elutazni néhány idióta miatt, akik azt se tudják, mi a megfelelő poszt a számomra."
„Messi egy kretén, hibát követett el és saját magát alázta meg azzal, hogy elment a Copa Américára" – fejezte be velős véleményét a nápolyi klubelnök.
Így van, a kupák száma tavaly se számított...na de akkor idén mégis ki kapná Messi helyett? Tavaly ő olyat játszott, amiért esélyes volt, bár én Xavinak adtam volna. Most viszont ugyanúgy óriásit játszott, és még trófeákat is nyert. Egyedül C. Ronaldo lőtt annyi gólt, de ő sem játszott úgy, és nem nyert BL-t...a Szuperkupa egyébként még megkavarhatja a dolgokat, szerintem ha a Real nyeri, és Ronaldo jól játszik, gólokat lő, még kihozhatják őt győztesnek...Bob_Marley írta:Szerintem ezt nem lehet tudni, s a kupák száma tavaly kiderült nem számít!Emlékezzünk csak Sneijder a 3ba nem tudott bekerülni egy triplázással, s egy VB döntővel!
Én is úgy gondolom egy picit Messi felé billen a mérleg!Biztos hogy nyer még aranylabdát, s ez így is van rendjén, de "szerencsétlen" Xavinak mit kell még művelnie, hogy megnyerje....
Ez csapatsport, egyéni díjakat kiosztani badarság, s lehetetlen megítélni, s sajnos sokszor a sors még igazságtalan is!
Na de elkanyarodtamMessi jó eséllyel pályázik a címre, de még csak július van, s fordulhat a világ, ami nála azt jelenti, hogy szeptembertől decemberig berak a zsákba vagy 30 gólt, s szeretettel küldi a többi csapatnak a fa alá
És mit tud csinálni? Blatter-nek adja?S.Agüero írta:Platini úgysem fogja engedni, h beállítsák az ő 3 aranylabdáját zsinórban.![]()
Talán mert a szövetségi kapitány nem tagja annak a magnak, akik kritizálják Messit.chonggy írta:Én csak egyet nem értek a Messi-Argentina históriában:ha olyan sz*r,annyira utályák,mi a francnak válogattják be? Ülne inkább otthon a seggén,nyugodtan,nyomás nélkül,nekünk nem kellene rettegnünk hogy lesérül,a gauchok pedig szapulhatnának mást mikor nem jutnak tovább a csoportból.
Áhhhh!!!!chonggy írta: utályák
Szerinted Messi képes lenne nyugodtan otthon csücsülni?chonggy írta:Én csak egyet nem értek a Messi-Argentina históriában:ha olyan sz*r,annyira utályák,mi a francnak válogattják be? Ülne inkább otthon a seggén,nyugodtan,nyomás nélkül,nekünk nem kellene rettegnünk hogy lesérül,a gauchok pedig szapulhatnának mást mikor nem jutnak tovább a csoportból.