Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.08.07. 14:30:37

levproff írta:
Lionel85 írta:Messi barátai vs. "vegyesválogatott" 5-4 góljai

http://youtu.be/e1tzqmRQYeI

Messi ha jól láttam, kettőt pöttyintett az ötből.
Figyeljétek 1:53-nál mikor Messi viszi el a labdát a csávókám hogyan kifekszik. :D
Azt még nem is láttam, szerencsétlen elment gyufáért nagyon. :lol:
Kép
Kép
Kép
levproff
Director del Fútbol

2011.08.07. 10:15:11

Lionel85 írta:Messi barátai vs. "vegyesválogatott" 5-4 góljai

Figyeljétek 1:53-nál mikor Messi viszi el a labdát a csávókám hogyan kifekszik. :D
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Deus
Boixos Nois

2011.08.07. 09:51:40

KépKép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.08.01. 20:09:09

Messi barátai vs. "vegyesválogatott" 5-4 góljai

Kép
Kép
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2011.07.30. 16:08:55

Kép :lol:
A művész úr, Joan Vizcarra.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
PesFan2
Barça B

2011.07.29. 18:56:33

Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.07.26. 15:41:25

http://www.youtube.com/watch?v=PYE88AH7eY0

van ez a videó...

csekkoljátok ezeket a részeket :
6.40 ,7.22, 7.30, 7.55, 8.05, 8.55, 9.57

ezek voltak a copán azok a passzai, amely 7 forintos labdából torghelles sanyi berúg kettőt, a nyakamat ráteszem :D

ha azt vesszük figyelembe, hogy ez az argentin válogatott, sztárcsatárokkal, kb 6 gólpasszal kellett volna zárja a copát..és akkor tényleg nem érhette volna semmi, de semmi kritika.

dehát a foci ilyen.

az aranylabdát pedig tavaly mondhatjuk, hogy kaphatta volna xavi vagy sneijder, de hogy idén neki kell kapni, az fix.
egyénileg (gólpontok, fontos gólok...) cr fölé nőtt egy kicsivel, címekben pedig...na, úgyhogy ide a 3.-al zsinórban... (és akkor ő lesz a 2. ember a világon, aki zsinórban hoz 3 aranylasztit)
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.24. 17:57:54

Most nagyon Messinek áll a zászló. Talán C. beleszólhat, de ehhez kéne sztem egyrészt egy nagyon jó ősz a portugáltól, és Messitől egy komoly visszaesés. Meg a szuperkupát sem ártana a Madridnak behúzni. De ha Messi csak egy közepes őszt fut is, bőven meg kell lennie.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.24. 17:47:55

Biztosan szoros lesz megint az aranylabdás kiválasztása, de ha a válogatottat nézzük, akkor ő ott kiemelkedett, annak ellenére hogy gólt lőtt. Csak mert nem lőtt gólt, még nem kell rögtön azt mondani hogy ő nem is olyan jó játékos, vagy hogy nem érdemli meg az aranylabdát.
Az egész Argentín válogatott egy nagy nulla, a Copa is komolytalan volt, ráadásul ő volt az irányító. Ha ezt a szavazók is így gondolják, és hozzáteszik azt, hogy ő volt a Barca első számú góllövője és az egyik esze + hozzáadják a 2 kupát meg még kitudja mennyit nyernek, akkor szerintem neki kéne nyernie.

De senki nem lenne megsértődve ha Roncika kapná meg mert ő is megérdemli.
El fanático
Entrenador del Barça

2011.07.24. 17:26:18

Capon írta:NSO-ról:
„Messi helyében azt mondtam volna, hogy nem megyek a Copára – idézi a Sky Sport Italia De Laurentiist. – Állítsanak bíróság elé vagy tiltsanak el, de nem fogom lejáratni magam, mert egy nagyszerű játékos vagyok. A Barcelonában futballozok, nem fogok elutazni néhány idióta miatt, akik azt se tudják, mi a megfelelő poszt a számomra."

„Messi egy kretén, hibát követett el és saját magát alázta meg azzal, hogy elment a Copa Américára" – fejezte be velős véleményét a nápolyi klubelnök.
Az is benne volt a cikkben, hogy az utánpótlás-korú játékosokkal kellene a Copa America-n kiállnia minden csapatnak, mert ez a torna, úgy ahogy van, komolytalan.
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.24. 11:09:00

Bob_Marley írta:Szerintem ezt nem lehet tudni, s a kupák száma tavaly kiderült nem számít!Emlékezzünk csak Sneijder a 3ba nem tudott bekerülni egy triplázással, s egy VB döntővel!
Én is úgy gondolom egy picit Messi felé billen a mérleg!Biztos hogy nyer még aranylabdát, s ez így is van rendjén, de "szerencsétlen" Xavinak mit kell még művelnie, hogy megnyerje....
Ez csapatsport, egyéni díjakat kiosztani badarság, s lehetetlen megítélni, s sajnos sokszor a sors még igazságtalan is!
Na de elkanyarodtam :lol: Messi jó eséllyel pályázik a címre, de még csak július van, s fordulhat a világ, ami nála azt jelenti, hogy szeptembertől decemberig berak a zsákba vagy 30 gólt, s szeretettel küldi a többi csapatnak a fa alá :lol:
Így van, a kupák száma tavaly se számított...na de akkor idén mégis ki kapná Messi helyett? Tavaly ő olyat játszott, amiért esélyes volt, bár én Xavinak adtam volna. Most viszont ugyanúgy óriásit játszott, és még trófeákat is nyert. Egyedül C. Ronaldo lőtt annyi gólt, de ő sem játszott úgy, és nem nyert BL-t...a Szuperkupa egyébként még megkavarhatja a dolgokat, szerintem ha a Real nyeri, és Ronaldo jól játszik, gólokat lő, még kihozhatják őt győztesnek...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.24. 10:55:50

Szerintem ezt nem lehet tudni, s a kupák száma tavaly kiderült nem számít!Emlékezzünk csak Sneijder a 3ba nem tudott bekerülni egy triplázással, s egy VB döntővel!
Én is úgy gondolom egy picit Messi felé billen a mérleg!Biztos hogy nyer még aranylabdát, s ez így is van rendjén, de "szerencsétlen" Xavinak mit kell még művelnie, hogy megnyerje....
Ez csapatsport, egyéni díjakat kiosztani badarság, s lehetetlen megítélni, s sajnos sokszor a sors még igazságtalan is!
Na de elkanyarodtam :lol: Messi jó eséllyel pályázik a címre, de még csak július van, s fordulhat a világ, ami nála azt jelenti, hogy szeptembertől decemberig berak a zsákba vagy 30 gólt, s szeretettel küldi a többi csapatnak a fa alá :lol:
Kép
Kép
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2011.07.23. 19:50:41

S.Agüero írta:Platini úgysem fogja engedni, h beállítsák az ő 3 aranylabdáját zsinórban. :? :roll:
És mit tud csinálni? Blatter-nek adja? :lol:
A harmadik aranybogyót max. cé tudná veszélyeztetni, de egyetlen kupával a háta mögött szemben egy bajnok és bl győzelemmel esélytelen.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
MatyiG
Adminisztrátor

2011.07.23. 19:43:58

Platini úgysem fogja engedni, h beállítsák az ő 3 aranylabdáját zsinórban. :? :roll:
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.07.23. 18:38:10

Tavaly is megérdemelte (bár sokak szerint nem), de idén duplán annyira jó volt. Idén a Copa kivételével mindent bezsebelt, de azon sem csodálkoznék, ha a végső szavazáson nem őt hozzák ki győztesnek, ezt nem lehet előre kiszámítani.
Kép
Kép
Kép
Deus
Boixos Nois

2011.07.23. 18:30:46

ozsimiki írta: Egyértelmű Messi.
Egyetértek veled. Ha megnyerünk a szuperkupát, meg a klubVB -t, akkor mindenképpen Messi lesz a nyertes. Megint.
KépKép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.23. 18:25:59

Xavi ha tavaly nem kapta meg,idén kizárt,h megkapja. Akkor VB-t is nyert, az sem volt elég.

Messi fogja kapni,ha következetesek,és reálisak.

szerk: igen ,de tavaly is rengeteg gólt lőtt, azért kapta ő meg, mert kiemelkedőt nyújtott, idén rátett egy lapáttal, igaz CR is, viszont itt jönnek a címek a képbe,h melyik játékos milyen címekhez vezette csapatát ezzel a teljesítménnyel. Egyértelmű Messi.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.07.23. 18:07:01

2010/11 szezon (copát is beleszámítva, mert tétmeccsek..)

messi : 59 meccs, 53 gól, 31 gólpassz
cr : 57 meccs, 55 gól, 19 gólpassz

ez így összességében kissé messi felé billen, főleg ha hozzávesszük (bár az már picit elfogultság..) hogy ronaldo az utolsó 3 bajnokin, ahol már matematikailag is eldőlt a bajnokság, ott szerzett 7 gólt, és 4 gólpasszt.

szóval egyénileg és csapatszinten is ő volt a legjobb, ez tutifix.
ha xavi megkapja az aranylabdát netán (bár idén picit kevesebbet nyújtott, mint tavaly, messi pedig jobb volt, mint az elmúlt évben) az egy úgymond életműdíjként SZÁMOMRA még elfogadható lenne, de amúgy abszolúte nem kérdés, hogy messinek kell kapnia.

csak ahogy megkapta ő tavaly, úgy megkaphatja más is idén, csak ettől félek.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.07.23. 09:08:33

chonggy írta:Én csak egyet nem értek a Messi-Argentina históriában:ha olyan sz*r,annyira utályák,mi a francnak válogattják be? Ülne inkább otthon a seggén,nyugodtan,nyomás nélkül,nekünk nem kellene rettegnünk hogy lesérül,a gauchok pedig szapulhatnának mást mikor nem jutnak tovább a csoportból. :)
Talán mert a szövetségi kapitány nem tagja annak a magnak, akik kritizálják Messit.

Sajnos az itthoni szurkolók nincsenek tisztában ezzel a helyzettel, ezért könnyebb az egész argentin néppel azonosítani azt a kis magot, akik utálják Leót. Ez viszont nem a ti hibátok. Egyszerűen nem az argentin csapat a favoritotok, nem követitek szemmel napról-napra ennek az országnak a híreit, nem ezzel a csapattal azonosultok, így nem is érthetitek ezt pontosan. Ha El Fanáticónak és nekem sem hisztek, akkor csak nyomjátok a saját szövegeteket, hogy ilyen szemét nép az argentin meg olyan, de ettől még nem az lesz az igazság, amit TI mondtok!
Kép
Kép
Kép
samy85
Capitá del Barça

2011.07.23. 08:53:27

Na amikor előszőr olvastam ezt a hírt, akkor azt gondoltam ki ez az ember, aki Messit meri kritizálni?aztán amikor végigolvastam rájöttem hogy csak a döntését véleményezte.... és jogosan.... ez az argentína nem tud bánni a gyémántjaival.... amugy ez a napoli elnök, Lavezzi sérülése miatt volt egy kicsit elragadtatva, és ez vezetett a keményebb beszólásokhoz...
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.22. 20:52:07

Igen... Kár egyáltalán válogatottnak lennie :D
Legyen Katalán válogatott. Ott villoghat agyba-főbe :lol:
Capon
Llegenda del Barça

2011.07.22. 20:49:24

NSO-ról:
„Messi helyében azt mondtam volna, hogy nem megyek a Copára – idézi a Sky Sport Italia De Laurentiist. – Állítsanak bíróság elé vagy tiltsanak el, de nem fogom lejáratni magam, mert egy nagyszerű játékos vagyok. A Barcelonában futballozok, nem fogok elutazni néhány idióta miatt, akik azt se tudják, mi a megfelelő poszt a számomra."

„Messi egy kretén, hibát követett el és saját magát alázta meg azzal, hogy elment a Copa Américára" – fejezte be velős véleményét a nápolyi klubelnök.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2011.07.22. 20:53:03-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
El fanático
Entrenador del Barça

2011.07.22. 13:22:33

chonggy írta: utályák
Áhhhh!!!! :shock: akarod mondani, hogy : utálják ??!

Ők nem Messit utálják - azt utálják, hogy van ez a srác, aki a világ legjobbja és argentin. Kétszerese aranylabdás, számtalan egyéni elismerés birtokosa - és mindet a Barça-ban elért teljesítményéért kapta.
A válogatottban pedig szenved - az argetinek pedig azt mondják:
ez a gyerek most vagy mégsem a világ legjobbja, mert előtte Maradona volt az és ő VB-t nyert VAGY pedig nem tesz meg mindent a válogatott sikeréért, mert a Spanyolországban leélt 11 éve alatt kiveszett belőle a szülőhazája iránti elkötelezttség - ezért mondogatják neki a himnuszt is, hogy illene énekelnie, már ha tudja a szövegét egyáltalán. Amiatt pedig érthetően rettentő frusztráltak, hogy ekkora tehetséget nem ők neveltek ki, mert a gyógykezelése miatt kénytelen volt Európába költözni.
Tehát: van egy Messi, egy argentin srác és ŐK nemzeti szinten semmi hasznát nem látják.

Nem is kicsit hasonlít az argentin mentalitás a magyarra!!! Gondoljatok csak bele:

Elvárás az van felé bőven - tisztelni pedig nem tudják meg talán nem is akarják, addig amíg nem nyer valamit, mint argentin.
Az Olimpiai aranyérmet, amit U21esként nyert, nem veszik számításba, annál az is többet érne, ha tudott volna egy bajnoki idényt nyerni, mielőtt elmegy Barcelonába a családjával, hogy itt megkapja a szükséges kezeléseket.
Kép
Bogyó
Jugador del Barça

2011.07.22. 13:17:19

chonggy írta:Én csak egyet nem értek a Messi-Argentina históriában:ha olyan sz*r,annyira utályák,mi a francnak válogattják be? Ülne inkább otthon a seggén,nyugodtan,nyomás nélkül,nekünk nem kellene rettegnünk hogy lesérül,a gauchok pedig szapulhatnának mást mikor nem jutnak tovább a csoportból. :)
Szerinted Messi képes lenne nyugodtan otthon csücsülni? :roll: :lol: Tele van bizonyítási vággyal, folyton játszani akar, és a válogatott sikertelensége böki a csőrét. Gondolj bele: ha sikerülne villognia, békén hagynák végre ezzel a "bezzeg a válogatottban" szöveggel, nőnének a címek a neve mellett stb stb. Szóval, nincs az az Isten, hogy Messi ne menjen, ha hívják... ;) Szerintem az itt a legnagyobb gond, hogy az argentinok látják, mire képes Messi a Barcánál/ Barcával, és ugyanazt a csillogást várják el tőle, mert hát úgyis ő a világ legjobbja... Csak épp egy bibi van: az a csodás válogatott minden, csak nem egységes csapat. Egy fecske meg nem csinál nyarat. :roll:
Válasz küldése