Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ő is és Bojan is edzésbe áll...plusz Jonathan Dos Santos is, akiről ugye szintén lehet ezt-azt hallani, hogy távozik.sura írta:Mindenhol játszanak az idegekkel, mint a rulettnél. Holnap a távozó- jelöltek is rendesen megkezdik az edzést.
Dettó, gondolkodtam vagy 3 percig mire beugrott, hogy Granada.bence-barca írta:Akkor sry, csak nekem úgy jött le, h az Udinesere érti![]()
Sztem a srác a Granadára gondolt.bence-barca írta:Spanyol !?sura írta:Úgy látszik, mégis része lesz az Udinese üzletnek. Jobb is neki egy olyan spanyol csapat, ahol tuti kezdő. Ha ott bizonyít, sok kérője lesz!
Az Udinese olasz![]()
Spanyol !?sura írta:Úgy látszik, mégis része lesz az Udinese üzletnek. Jobb is neki egy olyan spanyol csapat, ahol tuti kezdő. Ha ott bizonyít, sok kérője lesz!
Ha marad 1 évet, gondolom szerződés hosszabbítás nem lesz, így jövőre ingyen igazolhat, megint 8-10 millió mínusz.palesz77 írta:Jeffren nem akar menni... Tudom hogy volt már róla szó máshol is, de elvégre ez az ő topicja.
Hát én nem értem ez miért jó neki. Így nem fejlődik, nem is fog játszani szinte semmit előre láthatólag, mert Pep előbb rakja majd fel Init kb támadónak mint őt - Cesc érkezése esetén főleg. Bár lehet ezért akar maradni, ő lesz a Barca Alex Moranja...![]()
![]()
A nagy Blue Mountain State láz miatt gondolom sokan értik mire gondolok...