Jeffren Suárez
- El fanático
- Entrenador del Barça
Csak annyit tudni, hogy 3.7 milliót fizetett a Sporting, 5 éves szerződést írt alá, amiben 30 milliós kivásárlási záradék van. A többi részlet még nem szivárgott ki.
forrás: totalbarca
forrás: totalbarca

- ab1daL
- Director del Fútbol
Na ez gyorsan lezárult. Én szurkolok neki, szimpatikus gyerek (főleg az őszi Clásicon rúgott gólja miatt is már csak
) de nem nagyon tudta megmutatni mit is tud. Visszavásárlási opció van amúgy rá?

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Jó helyen lesz ott, kb az a szint a neki való. Az érte kapott pénz talán egy kicsit kevés ahhoz képest, hogy 7-9 milliókról is cikkeztek, de az azért nem volt reális.
- El fanático
- Entrenador del Barça

- Barcaman14
- Director del Fútbol
A Sporting tökéletes csapat számára és az érte kapott összeg is egész jó! Jobban jár ha eligazol, mert itt nem tud kibontakozni.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Jól mondja Capon, 8 millió egy középszerű, sérülékeny játékosért? Kezet rá!
Csípem Jeffrent, jó gyerek, de neki itt nincs jövője. A Sporting pedig tökéletes lenne számára is.
Csípem Jeffrent, jó gyerek, de neki itt nincs jövője. A Sporting pedig tökéletes lenne számára is.
A legfrissebb hírek szerint el is hagyta Miamit és visszatért Európába. Ja, és nagyon közel van a Sportinghoz...meglátjuk.

Your village called. Their idiot is missing.
- Capon
- Llegenda del Barça
Hát igen, már kevés csapat van Európában amivel nem hozták szóba.
Ez a 8 millió egy nagyon szép összeg érte (főleg ha már csak 1 év van hátra a szerződéséből), gondolom nem sokat fognak gondolkodni az ajánlaton ha igazak a hírek.
Ez a 8 millió egy nagyon szép összeg érte (főleg ha már csak 1 év van hátra a szerződéséből), gondolom nem sokat fognak gondolkodni az ajánlaton ha igazak a hírek.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- ab1daL
- Director del Fútbol
A MU ellen a hírek szerint azért nem játszott, mert nem akarták hogy megsérüljön, és ezzel kútba essen a Sporting Lisszabonhoz való szerződése.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
Úgy néz ki, hogy a Boltonhoz megy 6 millióért. € vagy Ł ?
Ő is és Bojan is edzésbe áll...plusz Jonathan Dos Santos is, akiről ugye szintén lehet ezt-azt hallani, hogy távozik.sura írta:Mindenhol játszanak az idegekkel, mint a rulettnél. Holnap a távozó- jelöltek is rendesen megkezdik az edzést.
Mindenhol játszanak az idegekkel, mint a rulettnél. Holnap a távozó- jelöltek is rendesen megkezdik az edzést.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Dettó, gondolkodtam vagy 3 percig mire beugrott, hogy Granada.bence-barca írta:Akkor sry, csak nekem úgy jött le, h az Udinesere érti![]()

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Llegenda del Barça
Akkor sry, csak nekem úgy jött le, h az Udinesere érti

- Tdavid
- Entrenador del Barça
Sztem a srác a Granadára gondolt.bence-barca írta:Spanyol !?sura írta:Úgy látszik, mégis része lesz az Udinese üzletnek. Jobb is neki egy olyan spanyol csapat, ahol tuti kezdő. Ha ott bizonyít, sok kérője lesz!
Az Udinese olasz![]()

-
- Llegenda del Barça
Spanyol !?sura írta:Úgy látszik, mégis része lesz az Udinese üzletnek. Jobb is neki egy olyan spanyol csapat, ahol tuti kezdő. Ha ott bizonyít, sok kérője lesz!
Az Udinese olasz

Úgy látszik, mégis része lesz az Udinese üzletnek. Jobb is neki egy olyan spanyol csapat, ahol tuti kezdő. Ha ott bizonyít, sok kérője lesz!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ami biztos hogy nagyon úgy néz ki Jeffrennek itt nincs túl sok jövője. Legalábbis meghatározó szerepet egy hamar nem fog játszani. Én személy szerint nem is látok benne akkora lehetőséget. Jó kis játékos lehet idővel, és a Sevilla vagy az Atletico Madrid szvsz tökéletes neki. Ennél csak több lehetőséget kaphat mindenhol, főleg hogy érkezni fog egy támadó Bojan helyére, ez szinte biztos.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- ab1daL
- Director del Fútbol
A Valencia Piatti leigazolásával már kizárta annak a lehetőségét, hogy megvegyék Jeffrent, viszont két új jelentkező van a SPORT szerint. Az egyik a Sevilla, a másik pedig az Atletico Madrid.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ha marad 1 évet, gondolom szerződés hosszabbítás nem lesz, így jövőre ingyen igazolhat, megint 8-10 millió mínusz.palesz77 írta:Jeffren nem akar menni... Tudom hogy volt már róla szó máshol is, de elvégre ez az ő topicja.
Hát én nem értem ez miért jó neki. Így nem fejlődik, nem is fog játszani szinte semmit előre láthatólag, mert Pep előbb rakja majd fel Init kb támadónak mint őt - Cesc érkezése esetén főleg. Bár lehet ezért akar maradni, ő lesz a Barca Alex Moranja...![]()
![]()
A nagy Blue Mountain State láz miatt gondolom sokan értik mire gondolok...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Jeffren nem akar menni... Tudom hogy volt már róla szó máshol is, de elvégre ez az ő topicja.
Hát én nem értem ez miért jó neki. Így nem fejlődik, nem is fog játszani szinte semmit előre láthatólag, mert Pep előbb rakja majd fel Init kb támadónak mint őt - Cesc érkezése esetén főleg. Bár lehet ezért akar maradni, ő lesz a Barca Alex Moranja...
A nagy Blue Mountain State láz miatt gondolom sokan értik mire gondolok...
Hát én nem értem ez miért jó neki. Így nem fejlődik, nem is fog játszani szinte semmit előre láthatólag, mert Pep előbb rakja majd fel Init kb támadónak mint őt - Cesc érkezése esetén főleg. Bár lehet ezért akar maradni, ő lesz a Barca Alex Moranja...