Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Pl Ronaldo, Bommel, de talán még GudjohnsenLM10 írta:Rossz felfogás. a Barcelona volt az embereinknek a csúcs, szóval innen csak lejjebb van szinte. Ezért a kiégett, nem jól teljesítő emberekért nem kérhetünk annyit, mint anno top formában, szvsz.shutterisland írta:most a milito ügyről jut eszembe...ki emlékszik olyan játékosokra, akiket megvettünk x összegért, és drágábban adtuk tovább ? (mondjuk az utóbbi 5-6-7 évből)
most nem a saját nevelésnek számító játékosokra gondolok, hanem akiket az első csapathoz vásároltunk, és drágábban ment el..
afellay várhatóan ez a kategória lesz, de szégyenlem, utánanézés nélkül hirtelen nem tudnék yayán kívül ilyet mondani...eto'o ügy részleteit annyira nem ismerem, bár ő ugye nem tiszta transzfer.
azért eléggé nem megy nekünk ez a része a biznisznek.
persze, ez is igaz, csak nagyon deficitesek vagyunk ezekkel az üzletekkel, de még a fiatalabbaknál is.. (csigirinszkij,keirisson(?),caceres,stb..)LM10 írta:Rossz felfogás. a Barcelona volt az embereinknek a csúcs, szóval innen csak lejjebb van szinte. Ezért a kiégett, nem jól teljesítő emberekért nem kérhetünk annyit, mint anno top formában, szvsz.shutterisland írta:most a milito ügyről jut eszembe...ki emlékszik olyan játékosokra, akiket megvettünk x összegért, és drágábban adtuk tovább ? (mondjuk az utóbbi 5-6-7 évből)
most nem a saját nevelésnek számító játékosokra gondolok, hanem akiket az első csapathoz vásároltunk, és drágábban ment el..
afellay várhatóan ez a kategória lesz, de szégyenlem, utánanézés nélkül hirtelen nem tudnék yayán kívül ilyet mondani...eto'o ügy részleteit annyira nem ismerem, bár ő ugye nem tiszta transzfer.
Rossz felfogás. a Barcelona volt az embereinknek a csúcs, szóval innen csak lejjebb van szinte. Ezért a kiégett, nem jól teljesítő emberekért nem kérhetünk annyit, mint anno top formában, szvsz.shutterisland írta:most a milito ügyről jut eszembe...ki emlékszik olyan játékosokra, akiket megvettünk x összegért, és drágábban adtuk tovább ? (mondjuk az utóbbi 5-6-7 évből)
Maxwellre sincs semmi szükség. Egy csapatban sincs három balbekk, a tavalyi eset mikor mindhárom sérült volt meg nem fog soha megtörténni.noname írta:Maiconnal ne szórakozzunk, van nála jobb. Azért ne feledjük h egy olyan rossz évet tudott le, ahol még az Inter szurkolók és vezetés is elvesztette a türelmét és bizalmát, holott előtte istenítették. Az a 20 millió igencsak sok egy rémes formában levő 30 éves játékosért, aki ráadásul mindent megnyert, továbbá brazil, motiválatlan, stb.
Milito ügy is lezárva.
Marad Hleb és Soriano, a 2 legnehezebb dió...
barcalaci84 írta:Cesc 6 milliót keres évente az Arsenalban.gerzsakov írta:Sokan azzal dobáloztak itt, hogy Cesc pénzéhes mert hosszabított anno! Na nekik itt a legnagyobb válasz! Lehet nagyon sok pénzt keresett/keres de akkor is 5 milla az kb. itt egy éves fizuja! Magyarul egy évig ingyen fog focizni meg utánna is kevesebbért, mint az Arsenalba. Ennyit a pénzéheségről!!!
Ugyanezt az összeget megígérte neki anno Laporta is.
Most a hírek szerint ő elvállalná évi csekély 5 millióért.
Én ebben nem látom azt az óriási áldozatot, hisz Rosssellék helyében eleve jóval kevesebbet ajánlanék neki, miért keressen egyből annyit mint Xavi illetve Iniesta?
A másik dolog , hogy a két ország adózása eltér , igyezzel a lemondással is kb ugyanannyit dughat a párnája alá![]()
A harmadik dolog pedig: Igaz hogy most lemond évi egy millióról, de legkésőbb 3 év múlva esedékes lenne egy szerződéshosszabbítás, és akkor simán bevasalja majd ezt az össszeget , sőt...(viszont akkor már lenne mögötte teljesítmény)
Alexisnél már inkább éreztem az áldozatot, miszerint a a City évi 8 milliója helyett eljött évi 3 millióért, simán kisírhatott volna ő is 5-6 milliót évente....
Ezt nem gondolod komolyan ugye. Idehozni egy Maicont szintű embert padozni, csak azért, h ne a Realt erősítse? Beteg ötlet.bali 15 írta:Mondjuk egy univerzálisabb játékosról van szó mint Alves.
Bár mondjuk melyik Brazil szélső hátvéd nem az?![]()
Itt izélünk Fabregas miatt aki 40 millió és ő csak 20....
Bár nem 2 poszt. De a jó kiegészítő lenne. Mint anno Thuram.
Szerintem felesleges Alvesnek ilyen helyettes, tudjuk jól, hogy hacsak a lába nem törik Daninak, ő végig robotolja a szezont. Szerencsénkre egyáltalán nem sérülékeny, a lapok miatt meg max 1-2 meccset kell kihagynia, erre meg ott van Adriano , vagy akár Montoya.bali 15 írta:Az Inter piacra dobta Maicont. 20 millió Euró. (CSAK Shocked )
Tudom, hogy szinte lehetetlen a leigazoltatása.
Csak azért jutott az eszembe, mert a Real keretét elnézve eléggé rosszul hathat ránk az, hogy náluk már-már szinte mindegyik embernek van tökéletesen egyenrangú alternatíva a kispadon , míg nálunk csak kényszercserék vannak rendszerint.
Szerintem a 30 évével ő is tudja, hogy nemigen van már sok hátra neki.
Így talán a kispadot is tűrné. És csak 20 milka.
De persze ez csak spekuláció....
Feltolnánk jobbszélre,úgyis termeli a gólokat védőként is,csatártén rúgna vagy 30-atTocy írta:Hm...mondjuk Alves mögött nem sok szerephez jutna, és akkor hol lenne Montoya?bali 15 írta:Az Inter piacra dobta Maicont. 20 millió Euró. (CSAK Shocked )
Csak azért jutott az eszembe, mert a Real keretét elnézve eléggé rosszul hathat ránk az, hogy náluk már-már szinte mindegyik embernek van tökéletesen egyenrangú alternatíva a kispadon , míg nálunk csak kényszercserék vannak rendszerint.
Hm...mondjuk Alves mögött nem sok szerephez jutna, és akkor hol lenne Montoya?bali 15 írta:Az Inter piacra dobta Maicont. 20 millió Euró. (CSAK Shocked )
Az ő topicjában írta valaki, és én is nagyon örülnék neki.barca0417 írta:Keirrissonnál honnan jött ez, hogy a B-be megy? ki hol olvasta? mert ez nagyon tetszik én ezt írtam már régebben, ez lenne neki a legjobb, ha egy 2. osztályú élcsapatban állandóan játszatna, ráadásul az első csapat közelében lenne, és szem előtt is lenne. Meg legalább felvehetné végre a mezünket... én nagyon szurkolok neki, hogy ide kerüljön.
Nem kerülhet a B csapatba. Semmilyen úton-módon.barca0417 írta:Keirrissonnál honnan jött ez, hogy a B-be megy? ki hol olvasta? mert ez nagyon tetszik én ezt írtam már régebben, ez lenne neki a legjobb, ha egy 2. osztályú élcsapatban állandóan játszatna, ráadásul az első csapat közelében lenne, és szem előtt is lenne. Meg legalább felvehetné végre a mezünket... én nagyon szurkolok neki, hogy ide kerüljön.
Sztem csak akkor mehet ingyen, ha senki se ajánlt érte pénzt, de azért ő egy elég jó játékos, tehát egyáltalán nem tartom kizárnak h elmegy pl Olaszo-ba.El fanático írta:Cikkeznek bizony, mégpedig olyanokat, hogy ingyen elengedjük az Independientébe - úgyhogy aki csak pár milliót is számolt érte, az alighanem kivonhatjanoname írta: Militoról cikkeznek néha, de igazán senkinek se kell, őt sztem majd az átigazolás-szezon végén tudjuk eladni, amikor már jobban kapkodnak a csapatok.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 5483.shtml
Zubizarreta elismerte, hogy a csapatnak az idén már nincs szüksége rá, úgyhogy aug.31.-ig valahová el fogják passzolni.
Cikkeznek bizony, mégpedig olyanokat, hogy ingyen elengedjük az Independientébe - úgyhogy aki csak pár milliót is számolt érte, az alighanem kivonhatjanoname írta: Militoról cikkeznek néha, de igazán senkinek se kell, őt sztem majd az átigazolás-szezon végén tudjuk eladni, amikor már jobban kapkodnak a csapatok.
A spanyoltudásom kissé hézagos, angolul meg jobban értek ha sorba vannak a szavakkennyke04 írta:Visszavásárlási záradékkal?noname írta:Eladtuk Oriolt 5