Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Most már nem lehet azt mondani, hogy húdejó, Rosellék okosan tárgyalnak, meg hogy nem hamarkodják el...könyörgöm augusztus van, mindjárt kezdődik az idény, és még mindig kiröhögtetjük magunkat...neobarca írta:Nah az Arsenal megint elutasította a Barca ajánlatát...
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... rt-2089293
Esküszöm sohasem lesz ennek vége. Könyörgöm! Pengessük ki érte a 40-45milkát ha annyira kell és zárjuk már le ezt a huzavonát. 2héten belül úgyis visszahozza az árát a mezbevételekből...
Pl Ronaldo, Bommel, de talán még GudjohnsenLM10 írta:Rossz felfogás. a Barcelona volt az embereinknek a csúcs, szóval innen csak lejjebb van szinte. Ezért a kiégett, nem jól teljesítő emberekért nem kérhetünk annyit, mint anno top formában, szvsz.shutterisland írta:most a milito ügyről jut eszembe...ki emlékszik olyan játékosokra, akiket megvettünk x összegért, és drágábban adtuk tovább ? (mondjuk az utóbbi 5-6-7 évből)
most nem a saját nevelésnek számító játékosokra gondolok, hanem akiket az első csapathoz vásároltunk, és drágábban ment el..
afellay várhatóan ez a kategória lesz, de szégyenlem, utánanézés nélkül hirtelen nem tudnék yayán kívül ilyet mondani...eto'o ügy részleteit annyira nem ismerem, bár ő ugye nem tiszta transzfer.
azért eléggé nem megy nekünk ez a része a biznisznek.
persze, ez is igaz, csak nagyon deficitesek vagyunk ezekkel az üzletekkel, de még a fiatalabbaknál is.. (csigirinszkij,keirisson(?),caceres,stb..)LM10 írta:Rossz felfogás. a Barcelona volt az embereinknek a csúcs, szóval innen csak lejjebb van szinte. Ezért a kiégett, nem jól teljesítő emberekért nem kérhetünk annyit, mint anno top formában, szvsz.shutterisland írta:most a milito ügyről jut eszembe...ki emlékszik olyan játékosokra, akiket megvettünk x összegért, és drágábban adtuk tovább ? (mondjuk az utóbbi 5-6-7 évből)
most nem a saját nevelésnek számító játékosokra gondolok, hanem akiket az első csapathoz vásároltunk, és drágábban ment el..
afellay várhatóan ez a kategória lesz, de szégyenlem, utánanézés nélkül hirtelen nem tudnék yayán kívül ilyet mondani...eto'o ügy részleteit annyira nem ismerem, bár ő ugye nem tiszta transzfer.
Rossz felfogás. a Barcelona volt az embereinknek a csúcs, szóval innen csak lejjebb van szinte. Ezért a kiégett, nem jól teljesítő emberekért nem kérhetünk annyit, mint anno top formában, szvsz.shutterisland írta:most a milito ügyről jut eszembe...ki emlékszik olyan játékosokra, akiket megvettünk x összegért, és drágábban adtuk tovább ? (mondjuk az utóbbi 5-6-7 évből)
Maxwellre sincs semmi szükség. Egy csapatban sincs három balbekk, a tavalyi eset mikor mindhárom sérült volt meg nem fog soha megtörténni.noname írta:Maiconnal ne szórakozzunk, van nála jobb. Azért ne feledjük h egy olyan rossz évet tudott le, ahol még az Inter szurkolók és vezetés is elvesztette a türelmét és bizalmát, holott előtte istenítették. Az a 20 millió igencsak sok egy rémes formában levő 30 éves játékosért, aki ráadásul mindent megnyert, továbbá brazil, motiválatlan, stb.
Milito ügy is lezárva.
Marad Hleb és Soriano, a 2 legnehezebb dió...
barcalaci84 írta:Cesc 6 milliót keres évente az Arsenalban.gerzsakov írta:Sokan azzal dobáloztak itt, hogy Cesc pénzéhes mert hosszabított anno! Na nekik itt a legnagyobb válasz! Lehet nagyon sok pénzt keresett/keres de akkor is 5 milla az kb. itt egy éves fizuja! Magyarul egy évig ingyen fog focizni meg utánna is kevesebbért, mint az Arsenalba. Ennyit a pénzéheségről!!!
Ugyanezt az összeget megígérte neki anno Laporta is.
Most a hírek szerint ő elvállalná évi csekély 5 millióért.
Én ebben nem látom azt az óriási áldozatot, hisz Rosssellék helyében eleve jóval kevesebbet ajánlanék neki, miért keressen egyből annyit mint Xavi illetve Iniesta?
A másik dolog , hogy a két ország adózása eltér , igyezzel a lemondással is kb ugyanannyit dughat a párnája alá![]()
A harmadik dolog pedig: Igaz hogy most lemond évi egy millióról, de legkésőbb 3 év múlva esedékes lenne egy szerződéshosszabbítás, és akkor simán bevasalja majd ezt az össszeget , sőt...(viszont akkor már lenne mögötte teljesítmény)
Alexisnél már inkább éreztem az áldozatot, miszerint a a City évi 8 milliója helyett eljött évi 3 millióért, simán kisírhatott volna ő is 5-6 milliót évente....
Ezt nem gondolod komolyan ugye. Idehozni egy Maicont szintű embert padozni, csak azért, h ne a Realt erősítse? Beteg ötlet.bali 15 írta:Mondjuk egy univerzálisabb játékosról van szó mint Alves.
Bár mondjuk melyik Brazil szélső hátvéd nem az?![]()
Itt izélünk Fabregas miatt aki 40 millió és ő csak 20....
Bár nem 2 poszt. De a jó kiegészítő lenne. Mint anno Thuram.
Szerintem felesleges Alvesnek ilyen helyettes, tudjuk jól, hogy hacsak a lába nem törik Daninak, ő végig robotolja a szezont. Szerencsénkre egyáltalán nem sérülékeny, a lapok miatt meg max 1-2 meccset kell kihagynia, erre meg ott van Adriano , vagy akár Montoya.bali 15 írta:Az Inter piacra dobta Maicont. 20 millió Euró. (CSAK Shocked )
Tudom, hogy szinte lehetetlen a leigazoltatása.
Csak azért jutott az eszembe, mert a Real keretét elnézve eléggé rosszul hathat ránk az, hogy náluk már-már szinte mindegyik embernek van tökéletesen egyenrangú alternatíva a kispadon , míg nálunk csak kényszercserék vannak rendszerint.
Szerintem a 30 évével ő is tudja, hogy nemigen van már sok hátra neki.
Így talán a kispadot is tűrné. És csak 20 milka.
De persze ez csak spekuláció....
Feltolnánk jobbszélre,úgyis termeli a gólokat védőként is,csatártén rúgna vagy 30-atTocy írta:Hm...mondjuk Alves mögött nem sok szerephez jutna, és akkor hol lenne Montoya?bali 15 írta:Az Inter piacra dobta Maicont. 20 millió Euró. (CSAK Shocked )
Csak azért jutott az eszembe, mert a Real keretét elnézve eléggé rosszul hathat ránk az, hogy náluk már-már szinte mindegyik embernek van tökéletesen egyenrangú alternatíva a kispadon , míg nálunk csak kényszercserék vannak rendszerint.
Hm...mondjuk Alves mögött nem sok szerephez jutna, és akkor hol lenne Montoya?bali 15 írta:Az Inter piacra dobta Maicont. 20 millió Euró. (CSAK Shocked )
Az ő topicjában írta valaki, és én is nagyon örülnék neki.barca0417 írta:Keirrissonnál honnan jött ez, hogy a B-be megy? ki hol olvasta? mert ez nagyon tetszik én ezt írtam már régebben, ez lenne neki a legjobb, ha egy 2. osztályú élcsapatban állandóan játszatna, ráadásul az első csapat közelében lenne, és szem előtt is lenne. Meg legalább felvehetné végre a mezünket... én nagyon szurkolok neki, hogy ide kerüljön.
Nem kerülhet a B csapatba. Semmilyen úton-módon.barca0417 írta:Keirrissonnál honnan jött ez, hogy a B-be megy? ki hol olvasta? mert ez nagyon tetszik én ezt írtam már régebben, ez lenne neki a legjobb, ha egy 2. osztályú élcsapatban állandóan játszatna, ráadásul az első csapat közelében lenne, és szem előtt is lenne. Meg legalább felvehetné végre a mezünket... én nagyon szurkolok neki, hogy ide kerüljön.