Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a zsuzsit meg a disznót?FtcSikiHun írta:Én csak Pintér Attilát, és László Csabát nézném el a kispadon.
Ez az, ami igazán gondot jelent...Bob_Marley írta: A meccseken tisztán látszott, hogy 2 ember volt a keretből akinek némi elképzelése is volt a játékról!Ez Andrezinho, s Abdi!
Az erdélyi szakember a legesélyesebb a posztra. László Csaba ma délután tárgyal klubunkkal.Bob_Marley írta:Nagy Tamás?Na ne!
A meccseken tisztán látszott, hogy 2 ember volt a keretből akinek némi elképzelése is volt a játékról!Ez Andrezinho, s Abdi!Azt megértem, hogy kirakták őket, mert fegyelmezetlenek voltak!Annyira elszomorító a helyzet megint, hogy hihetetlen, komolyan mondom mindent elmond, hogy egy Csizmadia csapatkapitánya tud lenni a Fradinak, s Lisztes 65 évesen jobban lát a pályán mint az összes több kp-unk!Felix, Somalia párost én nem is számolom, mert felesleges!Moralesben látok fantáziát!
Pruknert meg nem tudom jó döntés volt-e elküldeni az eredmények siralmasak, de bárki jön nem lesz éles kontraszt!Nagy Tamás meg minden csak nem edző!Pintér legalább leordítaná a fejeket és rend lenne az öltözőbe, mert ezek szerint Prukner szép szavaira nem hallgattak a játékosok!
De sajnos a választék nem túl bő, mint tudjuk van egy 10-15 fős edzői "krém" ezek cserélődnek......2 ember van akit eltudnék képzelni a Fradi kispadján László Csaba vagy Bölöni László, de érthető okok miatt nem vállalnák a munkát, pedig ők szakemberek, s nem "naplopók"!
Na erről tudnék mesélniRivaldo11 írta: A jelenlegi keret egy rakás...Hol vannak a Fradi nevelések? Miért van az, hogy Lisztes óta egy nulla tóthbence a legjobb saját nevelés?
Ha ez igaz akkor tényleg problémák vannak a vezetőség fejében.gerzsakov írta:Hát a neten mennek olyan hírek, hogy a Vidi felajánlotta Lencsét és Szakályt de a vezetőség inkább az idegenlégióst hozna! Ezt sajnálattal hallom mert 2 jó játékosról van szó!
FtcSikiHun írta: Ebből a Fradiból egy baromi ütőképes csapatot lehetne összeállítani
Hajrá Fradi!
Végre!Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... ol-2090752
Nem tudom ki lesz az utód, de ebből a társaságból nagyon nehéz lesz csapatot építeni!És továbbra is állítom a 2 "legjobb" játékost rakták ki múlthéten a csapatból.
Ha ezt mondod, én nem szóltam volna egy szót sem. Na mindegy, egyébként a szurkolóknak jár az 5 csillag.kamaj írta:de ha az egészét nézzük a meccsnek, akkor azt kell mondani, hogy x közeli volt
ezt nem vitatom,csak ez a "két lövés,két gól = vicc" nem tetszett.Messa írta:
csababarca, nekünk viszont a gólon kívül volt jópár helyzetünk, ami kimaradt. Nekik semmi.
Ki állította be?kamaj írta: Amúgy, ha annyival jobb a Vidi, mint ahogy beállítjátok akkor miért is nem nyert?
Messa írta:hát ez tényleg az. két lövés, két gól. tiszta fm.Robcsyy írta:vicc
Akkor remélem a Real kupagyőzelme után is aztmondtad, hogy a blancók megmutatták ki a jobb.kamaj írta:És mi kell a győzelemhez? Gólok...Amúgy a második félidőben nem nagyon láttam értelmes játékot a Viditől. Az ment amit a Loki akart.
ez jóóókamaj írta:A Loki annyit adott ki magából, amennyit kellett. Hiába lőtt a Vidi x szögletet, elég volt nekünk egy is a gólhoz. Az első félidőben jobb volt a vendég csapat, de a második félidőben végig a Loki irányított. Tördeltük a játékot, és azt se felejtsük el, hogy a Loki 2 legjobb játékosa forma alapján hiányzott (Coulibaly és főképp Varga). Emellett sikerült nyerni, és ez hihetetlenül fontos volt.
Jólvan akkor.kamaj írta:Tördeltük a játékot... Megmutattuk ki a jobb.