NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
ronaldinho89
Capitá del Barça

2011.08.21. 19:01:39

Nem szoktam nézni nb1-et nem is figyelem tulságosan, de aki fradista az most szorítson hogy a csapat feltámadjon a 2.fi-re, és hozzanak le egy jó X-et. (akkor jön a totó).

szerk.ez elképesztő. hogyan lehet egyaltalan magyar csapatnak szurkolni, egyatalan ennek a fradinak. emberhátrányban is irto gyengék voltak, még az uccso pillanatban is votl egy oriási helyzet, kapufa és nincs bent. nem hiszem el. a szombathelyi kapus nagyokat védett. na mind1. ez van.
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.21. 18:57:53

Helyzet változatlan :?
Egy "bekapált" szombathelyi gól, s pontatlan, ideges Fradi játék!
A Haladás első 20-25 percben abszolút uralta a meccset igaz helyzeteik nem voltak, de jól védekeztek, s nem igazán volt sajnos helyzetünk!
Irdatlan pontatlan a játék viszont Lisztes, Balog játéka példaértékű, illetve Somalia!A kis brazil nálam nagyon nagy pirosat kap!A 3 csatárból ő az egyedüli, aki próbál labdát kérni, s 50-60 métereket visszasprintel, miután Junior megint inkább azt hiszi a strandon van a jó időben, s sétál le-fel!
Második félidőre nagyon remélem valami életet kapnak a fiúk!Az utolsó 15-20 perc már hozott 1-2 ügyesebb akciót, de ennél több kell, főleg hazai pályán!B közép előtt le a kalappal megint maximálisan a csapat mögött állnak, s értük is remélem elgondolkoznak a játékosok, hogy egyszerűen ez méltatlan a klubhoz!
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.08.16. 13:32:08

FtcSikiHun írta:Én csak Pintér Attilát, és László Csabát nézném el a kispadon.
a zsuzsit meg a disznót? :D hát remélem tényleg vmelyiket kapjátok meg a kettő közül :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.16. 13:12:06

Bob_Marley írta: A meccseken tisztán látszott, hogy 2 ember volt a keretből akinek némi elképzelése is volt a játékról!Ez Andrezinho, s Abdi!
Ez az, ami igazán gondot jelent...
Tán még Lisztest sorolnám ide, de hát ugye fiatalabb ő sem lesz...
Ami az edzőkérdést illeti, szívesen látnék Ferencvárosi kötődésű, fiatal szakembert a csapat élén. Esküszöm, most így hirtelen odaadnám a csapatot Lipcsei Peti kezébe. Ha más nem, tekintélye legalább lenne. Aztán ki tudja, még akár be is válhat egy ilyen váratlan lépés.
Szerk: Fitos és Andrezinho között hatalmas a difi sajnos...és nem Fitos javára. A fiataljaink hulladékok, ők az NBI amúgy sem hatalmas nívóját sem ütik meg.
Azt meg végképp nem értem, László Csaba mi a jó fenéért lett hirtelen ilyen jó edző???
Nem szeretném a pad környékén látni, szakmailag semmivel nem több, mint Prukner.
Rivaldo-A Legnagyobb.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.08.16. 12:57:48

Bob_Marley írta:Nagy Tamás?Na ne!
A meccseken tisztán látszott, hogy 2 ember volt a keretből akinek némi elképzelése is volt a játékról!Ez Andrezinho, s Abdi!Azt megértem, hogy kirakták őket, mert fegyelmezetlenek voltak!Annyira elszomorító a helyzet megint, hogy hihetetlen, komolyan mondom mindent elmond, hogy egy Csizmadia csapatkapitánya tud lenni a Fradinak, s Lisztes 65 évesen jobban lát a pályán mint az összes több kp-unk!Felix, Somalia párost én nem is számolom, mert felesleges!Moralesben látok fantáziát!

Pruknert meg nem tudom jó döntés volt-e elküldeni az eredmények siralmasak, de bárki jön nem lesz éles kontraszt!Nagy Tamás meg minden csak nem edző!Pintér legalább leordítaná a fejeket és rend lenne az öltözőbe, mert ezek szerint Prukner szép szavaira nem hallgattak a játékosok!
De sajnos a választék nem túl bő, mint tudjuk van egy 10-15 fős edzői "krém" ezek cserélődnek......2 ember van akit eltudnék képzelni a Fradi kispadján László Csaba vagy Bölöni László, de érthető okok miatt nem vállalnák a munkát, pedig ők szakemberek, s nem "naplopók"!
Az erdélyi szakember a legesélyesebb a posztra. László Csaba ma délután tárgyal klubunkkal.
- Nem egyeztem meg a Fradival, még nem is tárgyaltunk, mondta honlapunknak László Csaba. Nem akarom titkolni ma délután tárgyalok a Fradi vezetőivel. Nem lesz egy egyszerű folyamat ez, mert nekem vannak elvárásaim, amit ha teljesít a Fradi akkor jövök, ha nem akkor nem én leszek a Ferencváros edzője.

Én csak Pintér Attilát, és László Csabát nézném el a kispadon.
És ha azt nézzük eléggé nagy szégyen, hogy egy Abdi és egy Andrezinho az aki tud focizni. Azt a pillanatot várom, amikor nem lesz a kezdőben egy magyar játékos sem. :roll:

Egyébként ha tényleg volt Abdi vs Oláh verekedés, akkor ugyan úgy el kellett volna küldeni Oláh-t is, márpedig ha tényleg verekedtek, akkor ezen is látszik, hogy Prukner kivételezik a kaposváriakkal.

Sajátnevelésekről: Jova,Fülöp,Sváb,Tóth,Lisztes,Fitos(?), Pölöskey, Peszmeg, Vass.
Mindannyiuk az első csapattal szokott készülni (ha jól tudom) Sváb pedig a hétvégén be is mutatkozott, és a válogatottban is játszott múltkor (U21).

Igaz, hogy még nem játszanak a nagy csapatban, de nem lehet egyszerre mindenkit bedobni. Az új edző hátha gyakrabban próbálgatja majd az ifiket. Egy Fitos simán megtudná oldani azt amit Andrezinho.

Somáliát istenként várták, ahhoz képest játszott eddig kb. fél órát, amiből semmit nem tudtunk meg. Értelmes volt leigazolni, akárcsak Alisont, aki még a padon sem szokott sokszor ott lenni. Félix pedig ahhoz képest, hogy van két méteres, fejelni nem nagyon tud, és rendre megnyerik ellene a párbajokat, elég könnyen ellökik. Szerintem senki nem ezt várta. Két normális igazolásunk volt. Otten és Grúz.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.16. 12:45:43

Nagy Tamás?Na ne!
A meccseken tisztán látszott, hogy 2 ember volt a keretből akinek némi elképzelése is volt a játékról!Ez Andrezinho, s Abdi!Azt megértem, hogy kirakták őket, mert fegyelmezetlenek voltak!Annyira elszomorító a helyzet megint, hogy hihetetlen, komolyan mondom mindent elmond, hogy egy Csizmadia csapatkapitánya tud lenni a Fradinak, s Lisztes 65 évesen jobban lát a pályán mint az összes több kp-unk!Felix, Somalia párost én nem is számolom, mert felesleges!Moralesben látok fantáziát!

Pruknert meg nem tudom jó döntés volt-e elküldeni az eredmények siralmasak, de bárki jön nem lesz éles kontraszt!Nagy Tamás meg minden csak nem edző!Pintér legalább leordítaná a fejeket és rend lenne az öltözőbe, mert ezek szerint Prukner szép szavaira nem hallgattak a játékosok!
De sajnos a választék nem túl bő, mint tudjuk van egy 10-15 fős edzői "krém" ezek cserélődnek......2 ember van akit eltudnék képzelni a Fradi kispadján László Csaba vagy Bölöni László, de érthető okok miatt nem vállalnák a munkát, pedig ők szakemberek, s nem "naplopók"!

Szörnyű, hogy augusztus 16-át írunk, s a reményteljes felkészülés, tavalyi szép bronz után ott tartunk, hogy kilátástalannak tűnik minden.....És rengeteget van hátra, de nemhogy dobogó a középmezőny elejének elérése is nagy fegyverténynek tűnik a csapattól!
Rivaldo11 írta: A jelenlegi keret egy rakás...Hol vannak a Fradi nevelések? Miért van az, hogy Lisztes óta egy nulla tóthbence a legjobb saját nevelés?
Na erről tudnék mesélni :? A sok tulajdonos váltásnál szépen eladogatták az embereket, illetve olyan feltételeket szabtak a szülőknek, hogy elvitték más klubcsapatba a gyerekekekt!Ma már nicns akkor nívója sajnos a klubnak mint régen, de remélhetőleg ez megfog változni!
Kép
Kép
Kép
adam_1519
Jugador del Barça

2011.08.16. 12:42:38

Győri létemre az ETO-nak szurkolok, meg persze Gyirmót( mivel ott focizok, ETO utánpótlást utálom, de szerintem ebbe ne menjünk bele :D), eddig örömteli az ETO menetelés 5/5. Remélem még kitart a menetelés és a végére oda érünk az elejére, ( bajnoki cím, de szép is lenne, nem mostanság nyertünk valamit is ). Meg azért jó lenne ha eredmények kapcsán nőne a nézőtábor. Jó lenne ha Pakson se szakadna meg a menetelés, de sajnos már jönnek újra a sérülések, komolyan mondom tiszta Arsenal. De lassan be fog mutatkozni, a cseh szerzemény is, kíváncsi leszek mire lesz képes. Nektek mi a véleményetek meddig juthat az ETO ? :)
davi10
Llegenda del Barça

2011.08.16. 12:40:38

Hát nem tudom ki fog jönni a padra, de nagyon remélem, hogy valami magyar, aki érti mit jelent Fradistának lenni. Pruknerrel az volt a bajom, hogy hozott egy csomó légióst, akik fel sem fogták, hogy mekkora klub a Fradi, meg elhozta a fél Kaposvárt.
Viszont az új edző, ha van pénz akkor még tud igazolni, szóval nem tudom ki lesz az, de sok sikert neki.
Nagyon remélem, hogy sikerül a dobogón végezni.
gerzsakov írta:Hát a neten mennek olyan hírek, hogy a Vidi felajánlotta Lencsét és Szakályt de a vezetőség inkább az idegenlégióst hozna! Ezt sajnálattal hallom mert 2 jó játékosról van szó!
Ha ez igaz akkor tényleg problémák vannak a vezetőség fejében.
Ez egy MAGYAR csapat. szerintem nekünk van így is a legtöbb légiósunk. Szívesen látnék már egy olyan magyart a Fradiban, aki csinál valamit. (Vannak kivételek pl. Lisztes)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davi10 2011.08.16. 12:43:45-kor.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.16. 12:40:04

FtcSikiHun írta: Ebből a Fradiból egy baromi ütőképes csapatot lehetne összeállítani
Hajrá Fradi!
:shock: Ezt nem mondod komolyan??,
A jelenlegi keret egy rakás...Hol vannak a Fradi nevelések? Miért van az, hogy Lisztes óta egy nulla tóthbence a legjobb saját nevelés?
Ezen is el kellene gondolkozni, és villámgyorsan megreformálni az utánpótlást, mert ha ez így folytatódik, abból sok jó nem származik...
A Fradinak sajnos jelenleg nem sok köze van a fradizmushoz...
Rivaldo-A Legnagyobb.
gerzsakov
Barça B

2011.08.16. 12:37:31

Hát a neten mennek olyan hírek, hogy a Vidi felajánlotta Lencsét és Szakályt de a vezetőség inkább az idegenlégióst hozna! Ezt sajnálattal hallom mert 2 jó játékosról van szó!
Kép
Egy Club mindörökre! FC BARCELONA!
"Sok évet vártam erre a pillanatra. Ez egy különleges nap. 8 év után tértem haza. Ez a legkeményebb kihívás az életemben, de tudom, hogy segítetek átjutni rajta. Remélem, hogy sok emléket adok nektek a Camp Nouban." -CESC FABREGAS
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.08.16. 12:31:35

Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... ol-2090752
Nem tudom ki lesz az utód, de ebből a társaságból nagyon nehéz lesz csapatot építeni!És továbbra is állítom a 2 "legjobb" játékost rakták ki múlthéten a csapatból.
Végre!

Tegnap állítólag látták Pintér Attilát a székháznál, de fórumokon azt írták, hogy Nagy Tamás lesz az edző a pénzhiány miatt.

A Fradiban meg már egy ideje nincsen jó játékos, főleg nem egy Andrezinho, akinek csak a neve brazil, a tudása kevésbé, vagy az az Abdi, aki csatár, de 3 év alatt kb. 5 gólt lőtt.

Ebből a Fradiból egy baromi ütőképes csapatot lehetne összeállítani, de úgy nem, hogy verekedések vannak az öltözőben, szitkozódások a pályán. Ki kéne rugdosni a Pölöskey féléket, aki csak az apja miatt van itt.
Abdi és Andre helyére lehet, hogy jön Szatmári Loránd, sokat még nem hallottam róla, de tehetségesnek tartják, a Regginából jönne.
A probléma az, hogy a normális játékosainkat a vezetőség szépen elszórta.
Megyeri, Schembri, Kulcsár, Fitos is szerintem lassan el lesz küldve.

Egy ilyen Fradit szívesen elnéznék két hét múlva:

Végh; Fülöp-Grúz-Otten-Sváb; Maróti/Morales-Tóth/Józsi-Fitos-Jovanovic/Lisztes; Oláh-Somália/Félix

Hajrá Fradi!
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.16. 12:20:39

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... ol-2090752
Nem tudom ki lesz az utód, de ebből a társaságból nagyon nehéz lesz csapatot építeni!És továbbra is állítom a 2 "legjobb" játékost rakták ki múlthéten a csapatból!Lehet magyarosítás lesz, de általánosságban nem azzal van sokszor az embernek baja, hogy külföldi játszik, hanem hogy milyen külföldiek!Mert pl a Honvéd tényleg jó példa arra, hogy ügyes gyors erőszakos afrikaiakkal azért lehet építeni!De pl a Vasas az ellenpélda, a 10ed rangú szerbekkel.....

1 szó mint száz nem csak a padra hanem a csapatba is kellenének új arcok, mert ez így vékonyka :roll:
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2011.08.14. 19:38:50

Gratula a DVSC-nek, nagyon örülök, hogy nyert az 1ik kedvenc magyar csapatom.
A másik kedvencem meccsén pedig jelen voltam, itt van róla 1 kis videó:

http://www.youtube.com/watch?v=ODn8RXMT ... dded#at=97

Azt hiszem ez a videó mindent elmond a Diósgyőrről :)
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.08.14. 19:10:52

Nagyon fontos győzelem volt a mai, tény és való hogy nem játszottunk jól, a Vidi az első félidőben végig irányított. Az iramra nem lehetett panasz, de ez sajnos a pontosság rovására ment a legtöbb esetben. Nikolov nagyon gyenge meccset játszott, és Nikolic sem győzött meg túlságosan.
Kulcsár gólja viszont klasszis megoldás volt.

Összességében 1 pontot talán megérdemelt volna a Vidi, de a lényeg hogy megvan az 5. győzelem, az eddigi legértékesebb!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.08.14. 18:35:18

Áááhh, most jövök a meccsről. Hihetetlen hogy nyertünk.. Annyira, de annyira gyenge volt a játékunk hogy hihetetlen. Ha nem megy be az a 2 gól a 2 félidő elején, akkor kész.
A B közép jó volt, csak a 2 szél szidta Kassait, pedig nagyon jól vezette a meccset. Tetszik a felfogása.
Hiányzik egy Varga, aki összeszedi a középpályát, mert végig abból állt ki a játék, hogy belefejeltek a labdába, vagy íveltek, mindegyik labda a Vidié lett. Hiányzik egy nagy csatár elől, aki leveszi a labdát és megtartja míg jönnek a többiek. + hiányzik egy normális belső és szélső védő. Végre van egy olyan kapusunk aki megfogja a labdákat.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.08.14. 18:20:19

kamaj írta:de ha az egészét nézzük a meccsnek, akkor azt kell mondani, hogy x közeli volt
Ha ezt mondod, én nem szóltam volna egy szót sem. Na mindegy, egyébként a szurkolóknak jár az 5 csillag.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
kamaj
Capitá del Barça

2011.08.14. 18:16:49

Az tényleg túlzás volt, és ha megnézed már nincs is ott a kiírásban, mert leszedtem, még mielőtt reagáltál volna rá. Sajnálom nem akartam megbántani senkit, de ha az egészét nézzük a meccsnek, akkor azt kell mondani, hogy x közeli volt, nem sok helyzettel, de a helyzetkihasználásban (ami a kulcs) sokkal jobb volt a Loki, és ezért szerintem a jobbik nyert.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.08.14. 18:15:28

Messa írta:
csababarca, nekünk viszont a gólon kívül volt jópár helyzetünk, ami kimaradt. Nekik semmi.
ezt nem vitatom,csak ez a "két lövés,két gól = vicc" nem tetszett.
Mindegy vége a meccsnek,szerencsére a loki nyert.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.08.14. 18:12:53

kamaj írta: Amúgy, ha annyival jobb a Vidi, mint ahogy beállítjátok akkor miért is nem nyert? :roll:
Ki állította be? :shock: Itt Te voltál az egyedüli aki beböfögte, hogy 'megmutattuk ki a jobb'.

csababarca, nekünk viszont a gólon kívül volt jópár helyzetünk, ami kimaradt. Nekik semmi.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.08.14. 18:06:12

Messa írta:
Robcsyy írta:vicc :lol:
hát ez tényleg az. két lövés, két gól. tiszta fm.

legalább a loki góljai lövésből születtek,a vidié meg miből? megpattanó beadás,amit a védő rárúg a kapusára,akiről bepattan :lol:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kamaj
Capitá del Barça

2011.08.14. 18:06:12

Nehogy már a győzelmet magyarázni kellene. Inkább el kéne gondolkozni, hogy mi ér többet: magyar játékosokból, és külföldiekből építeni csapatot, vagy mindenhonnan máshonnan szalajtani játékosokat. Sokkalta jobb volt ez a csapat tavaly, mint most Souza alatt. Nem hiszem, hogy hosszú életű lesz ez a kirándulása.

Amúgy, ha annyival jobb a Vidi, mint ahogy beállítjátok akkor miért is nem nyert? :roll:
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.08.14. 18:04:51

kamaj írta:És mi kell a győzelemhez? Gólok... :D Amúgy a második félidőben nem nagyon láttam értelmes játékot a Viditől. Az ment amit a Loki akart.
Akkor remélem a Real kupagyőzelme után is aztmondtad, hogy a blancók megmutatták ki a jobb. :) Második félidőben tényleg trágyák voltunk, de ott is több helyzetünk volt, mint nektek.
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.08.14. 18:03:40

kamaj írta:A Loki annyit adott ki magából, amennyit kellett. Hiába lőtt a Vidi x szögletet, elég volt nekünk egy is a gólhoz. Az első félidőben jobb volt a vendég csapat, de a második félidőben végig a Loki irányított. Tördeltük a játékot, és azt se felejtsük el, hogy a Loki 2 legjobb játékosa forma alapján hiányzott (Coulibaly és főképp Varga). Emellett sikerült nyerni, és ez hihetetlenül fontos volt.
ez jóóó :lol: gondolom az első félidőben is direkt álltak annyira vissza, és építettek csak kontrákra. sokkal több nincs ebben a csapatban.
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
kamaj
Capitá del Barça

2011.08.14. 18:02:11

És mi kell a győzelemhez? Gólok... :D Amúgy a második félidőben nem nagyon láttam értelmes játékot a Viditől. Az ment amit a Loki akart.
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.08.14. 17:59:24

kamaj írta:Tördeltük a játékot... Megmutattuk ki a jobb :D.
Jólvan akkor. :lol: Maximum azt mutattátok meg, kinek jobb a helyzetkihasználása.
Válasz küldése