Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.08.18. 01:28:46

ziipp írta:Ibra taekwondo tudása lehet jól jött volna a végjátékban! :D
:lol: :lol:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
ziipp
Capitá del Barça

2011.08.18. 01:27:49

Ibra taekwondo tudása lehet jól jött volna a végjátékban! :D
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.08.18. 01:26:58

" barca megint nyert MEGÉRDEMELTEN... az kvára nem érdekel h kiviszi haza a kupát mer jelentéktelen a lényeg h megin sokkal jobb volt a madrid..."

ezt modanom sem kell 1 madridista írta. többen így látják meg h mázlisták vagyunk,csak én nem értek velük [auto_cenzúra] egyet?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.08.18. 01:26:49

ab1daL írta:Amúgy csak nekem szúrt szemet, hogy Pepe minden labdára nyújtott lábbal ment?

Máshogy nem tud labdára menni. bele van kódolva,már Mou előtt is így csinálta.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Pavel
Entrenador del Barça

2011.08.18. 01:23:12

Ide írom.
A Győr győzött futsalban és a Barcaval fogja nyomni. Grat nekik.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.18. 01:22:34

El fanático írta:http://www.youtube.com/watch?v=-iFZdOnlCOE

Nem túl közeli felvétel, de úgy tűnik, hogy Higuaínt ketten vonszolják éppen odébb - Juanjo Brau és Mascherano és pont ott áll a bíró is, Villa meg szinte bele a bíró fülébe, megy és ugat tovább Higuaínra...
Bizony, Villa eléggé odamondhatott valamit, ráutaztak Özilék.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
El fanático
Entrenador del Barça

2011.08.18. 01:21:14

http://www.youtube.com/watch?v=-iFZdOnlCOE

Nem túl közeli felvétel, de úgy tűnik, hogy Higuaínt ketten vonszolják éppen odébb - Juanjo Brau és Mascherano és pont ott áll a bíró is, Villa meg szinte bele a bíró fülébe, megy és ugat tovább Higuaínra...
Kép
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.08.18. 01:19:32

Na egy kis egyéni értékelés:
Valdes:szerintem zseniális volt,megkockáztatom hogy szép lassan Casillas fölé nő...
D.Alves:hát ilyen jó védőmunkát még nem láttam tőle :!: Roncika egyik meccsen sem tudott igazán villogni,ha Alves így védekezik egész évben,akkor...
Pique:kicsit bizonytalan vlt néhány szituban,de az a gólpassz kárpótol mindenért!
Mascherano:sokszor ő is bizonytalan volt,de összességében azért nemvolt rossz!
Abidal:az elején szerintem elszórt pár labdát,de utána feljavult,és jó teljesítményt nyújtott.
Busquets:érzésem szerint a csapat egyik legjobbja volt ma.rengeteg labdát szerzett,és annál kevesebbet vesztett.
Xavi-Iniesta:őket együtt értékelném,mert szerintem mindketten nagyon jót játszottak ma,főleg Ini,ő ismét zsneiális volt.
Pedro:hajtott ahogy szokott,nincs még top formában,igaz ezzel nincs egyedül.
Villa:ő ismét eltünt egy kicsit,de lesz ez még jobb is.
Messi:hát róla nem lehet mit irni...egyszerüen nem lehet szavakba önteni ezt az embert...FANTASZTIKUS :!:
Cserék:
Adriano:először érdekesnek találtam a cserét,és furcsáltam hogy nem Sanchez jött,de összességében ez jó húzás volt Pep-től.
Keita:hát én a nevét nem igazán hallottam,ezért nem tudnék mit mondani róla.maximum annyit,hogy mikor 2:2-nél bejött,akkor majdnem sirva fakadtam,hogy miért nem a friss Sanchez jött be,akivel esetleg még támadásban is nyertünk volna valamit.
Fabregas:beállt,jól játszott,benne volt a gólban is,és jók voltak a passzai is,szerintem nagyon jólesz.és ha már Fabre,pont nem láttam mikor beállt,ezért az lenne a kérdésem,hogy nagy hangorkánnal fogadták ugye? :D
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.18. 01:17:52

Szerintem Villa törölhette szájon a gülüszeműt-legalábbis erre jutottam, aztán majd kiderül.
Mourinhonak meg Tito helyében olyat nyomtam volna visszakézből, hogy helyben összef....ta volna magát...mit képzel???
De remélem a kupaátadást végignézte közelről... :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.18. 01:16:22

LM10 írta:[Ha lesz az eseményekről felvétel, akkor légyszi linkelje már be valaki, nemértem Villát miért állították ki.
Gondolom ő is bokszolt, lehet őt akarta Özil megleckéztetni... :D Amúgy csak nekem szúrt szemet, hogy Pepe minden labdára nyújtott lábbal ment?
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
LM10
Director del Fútbol

2011.08.18. 01:14:14

ab1daL írta:Láttátok José hogy megcsípte Tito nyakát, ő meg utána b*szott egyet? :D Özil mekkora kemény legény lett. :D (nem áll jól neki...)
Legszívesebben szétvertem volna Özilt....de kajak. Nem értem mit képzel magáról, a töröknémet fiúcska...Mourinho is amit csinált....ki ő?? Undorító ez, nem a realnak való emberek ők!

Ha lesz az eseményekről felvétel, akkor légyszi linkelje már be valaki, nemértem Villát miért állították ki.
menczel
Entrenador del Barça

2011.08.18. 01:12:42

MoM egyértelműen nálam Alves. Ilyen szintű védőmunkát évek óta nem láttam.

Persze Villanovának is jár valami díj, amiért a végén sakkozott: ütötte a főparasztot :)))
socio66

2011.08.18. 01:12:02

ab1daL írta:Láttátok José hogy megcsípte Tito nyakát, ő meg utána b*szott egyet?
de mit képzel magáról?
nem is értem,míg pep nyugtat,meg elhúzza a hepajkodókat,addig mourinho ilyeneket enged meg magának.
ezek után mit várunk a játékosoktól?
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2011.08.18. 01:09:13

Egyébként meg nem is értem, hogy miért borultak el a végére. Az első félidő után összetettben 4-3-ra állt a meccs, egyáltalán nem reménytelen helyzet, és nem is játszottak alárendelten. Aztán főleg Pepe meg Marcelo illetve néha Ramos elkezdtek odalépegetni, egyre csúnyábban.

Azért megjegyzem a korrektség kedvéért, hogy utána jött persze a provokáció is Messiéktől, kicsit tovább maradni a földön, lefúját után elpöckölni a labdát, odaszólogatni, kicsit húzni az időt, stb. Ez nem annyira szép, de egy szemét taktikára ez a leghasznosabb amit tehetnek, meg ugye egyébként is azt lehet felhergelni, akinek már kezd elborulni az agya.

Ha még egy 5-0-nál csinálják ezt, akkor azt mondom, hogy magyarázható a csalódottsággal, de 4-3-nál mikor még van 25 perc... Mourinho csapataira nem volt ez jellemző, mondjuk ameddig nem sérül le valaki, addig nem bánom, de azért én is inkább néznék egy keménykedésektől, provokációktól és bunyótól mentes meccset...
csabooo
Capitá del Barça

2011.08.18. 01:09:06

Gratula a csapatnak, ez is meg van, a meccs végi balhéhoz most nem fűzök hozzá semmit, és nem is akarok ;)

Még1x GRAT A FIÚKNAK, NAGY JÁTÉK VOLT MEGINT :!:
Barça,Barça,Baaarça!!!
BarcaBaku
Barça B

2011.08.18. 01:08:23

Szerintetek ennek nem lesz következménye?? Mármint a madridiak viselkedésének ez már nem az első..de nekik fog feljebb állni ez a legundorítóbb..nem tudom h tudják tűrni a játékosaink hihetetlen nekem már rég elborult volna az agyam jobban mint Pintonak..
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.18. 01:07:54

Láttátok José hogy megcsípte Tito nyakát, ő meg utána b*szott egyet? :D Özil mekkora kemény legény lett. :D (nem áll jól neki...)

Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.18. 01:07:17

Nem tudok mit írni...max 50%-os állapotban voltunk/vagyunk, ez meg is látszott nagyon, de az akarat, a szív megint eredményt hozott. Eposzi küzdelmet vívtak a srácok, nem is tudok most kiemelni senkit, mindenki hihetetlen nagyot harcolt...
Ha fel leszünk készülve rendesen, leverjük gond nélkül a semmi újat nem hozó murinnyó brigádot. Ez esetben ugyanis a jelenlegi futómennyiség dupláját hozzák a srácok kb.
De így is miénk a kupa!
Rivaldo-A Legnagyobb.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.08.18. 01:06:38

MEGVAN!!! :)
újabb kupa zsebben.
A meccs végi marcelo mészárláshoz,és tömegbalhéhoz: nem veszik észre a madridisták,hogy csak akkor van ilyen,amikor mi nyerünk ellenük? lehet sunyik néha a játékosaink,meg színészkednek,de nem rúgják agyon orrvul az ellent,nem akarnak szándékosan sérülést okozni.

Egyébként ezért a kis próbanégernek simán adnék egy szép 5 meccses eltiltást a szövetség helyében. de az őszi ramos kaszabolás= 1 nevetséges meccs eltiltás után nem várok sokat.

Jah,és ennek az egésznek az okozója a nagy mágus José. Iker sem volt idegbeteg régen, Alonso se,most meg ők is tuskón viselkednek, mióta ez itt van.

Messi pedig zseniális,a világ legjobbja,ehhez nem fér kétség.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Blade
Barça B

2011.08.18. 01:06:23

remek érzés tölt el most, gratulálok a fiúknak, szenzációs teljesitmény volt a részükről...na elteszem magam holnapra..jo8 all, egy remek este volt a Barca drukkerei számára :wink: :D
Kép
V.Valdés. Alves Pique Puyol Abidal. Cesc Xavi Iniesta. Alexis Messi Villa.
2011/2012- Spanish SuperCup
mekkora
Jugador d'estrella

2011.08.18. 01:05:00

érdekesség, Cesc 6 éve nem nyert semmit az Arsenalban, itt 3 nap alatt összejött az első kupa.. 8)
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.18. 01:04:55

Grat a csapatnak!
Nem volt egyszerű, a második félidőre örömteli volt, hogy stabilizálódott a kp-a!Pep még ha furcsán is, de remekül cserélt!A RM középpályája teljesen kifulladt, s egy gyors 3szög után meg lett a döntő gól!
Messi egyértelműen nagyot játszott, s Mascherano a 2ik gólon kívül még aki zseniális volt!Fabregasnak meg lett az első kupája 10en x perc alatt!Abidalnak voltak szép megoldásai, Pedro az első félidőben nagyon élt!
A Madridon látszik a fejlődés, s a végén lévő csetepatén kívül dicséret illeti őket!
Kemény meccs lett a második félidőre ide-oda a végén ez csúnya volt, megkapta Marcelo a pirosat!
De semmi szükség, hogy most midnenki lehurrogja őket, s főleg cigányozni, majmozni nem kellene!Megkapta jogos büntetését a brazil, mit várnak el egyesek akasztást!Inkább Messi produkciójára kellene emlékezni!
Kép
Kép
Kép
Blade
Barça B

2011.08.18. 01:03:17

na jöjjön az a kupa, és utánna aludjak már, mert már [auto_cenzúra] fáradt vagyok :lol:
Kép
V.Valdés. Alves Pique Puyol Abidal. Cesc Xavi Iniesta. Alexis Messi Villa.
2011/2012- Spanish SuperCup
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2011.08.18. 01:03:10

Nem volt könnyű, de végül csak összejött. Az első meccs első félidejében egyértelműen jobb volt a Madrid, de a második meccsre már egyértelműen eltűnt ez a fölény, sőt a végén ismét az a tanácstalan játék volt rájuk jellemző, mint tavaly. Remélem az az egy félidő volt a szezonban az összes, amikor ők voltak a jobbak :)

Tőlünk egyelőre sok rossz teljesítmény volt, de ezzel egyáltalán nem foglalkoznék, egyértelmű, hogy rengeteget fog ez még javulni. Főleg ha Sánches és Fabregas is belejön a játékba :twisted: Igazán jó teljesítményt talán Alves nyújtott meg persze Messi, köszönjük neki az újabb kupát 8)
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.08.18. 01:02:26

visca el barca írta:pinto a legnagyobb arc :D

mindig o van ott elsonek ha balhe van :D
Mindenkinek meg van a maga feladata, van aki focizik, van, aki csak a kupában focizik, mellette pedig kidobó :D Úgyis egy bunyóból nem valószínű, hogy mi jönnénk ki jobban, kell egy-két verőember a padra :) Egyébként komolyra fordítva a szót: Josénak egy érdeme van, hogy újra rangot adott a Classiconak. Sajnos viszont nem ért annyit, amennyi más sokkalta rosszabb dolgot hozott vele ( nyilván a majom rugdosódásra gondolok). Viszont nélküle nem lenne ilyen rangja a meccsnek és nem lenne ennyire szoros, de nem ért ennyit szerintem.
Válasz küldése