Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
amekkora pénzéhes lehet elmegy
Ezzel együtt Osvaldo nem igazol az Atleticohoz, aki a hírek szerint már el is utazott Olaszországba, az AS Roma-hoz igazol nagy valószínűség szerint.S.Agüero írta:Hivatalos:
FalcaoAtletico Madrid
Rubén MicaelAtletico Madrid
Ez a két játékos volt összesen 45 millió euro!
már ott is van pár napjasjd írta:bocs, ha már volt, de úgy néz ki, hogy Arda Turan is odakerül 12 millióért
bocs, ha már volt, de úgy néz ki, hogy Arda Turan is odakerül 12 millióértS.Agüero írta:Hivatalos:
FalcaoAtletico Madrid
Kellenek is így,hogy Forlan és Kun is elment,bár még mindig nem tartom olyan nagyra Falcaot,Forlan szerintem bármikor lefocizza..S.Agüero írta:Hivatalos:
FalcaoAtletico Madrid
Valakit muszáj lesz igazolniuk! Ha jól tudom eddig egy támadó érkezett, a Deportól Adrián?! De ha Forlán is távozik Agüero után, akkor nincs mese, bele kell nyúlni a pénztárcába!kanty írta:A cikk végén említik, h Falcao megy az Atleticoba. Rá nagyon kíváncsi vagyok, h mire lenne képes egy a portugálnál erősebb bajnokságban.
Ez igaz.csababarca írta:
Hat millió tényleg nem pénz érte,persze kérdéses a fizetési igénye.
Azt csak úgy megjegyzem,hogy két top bajnokságban nem bizonyított, mert a MU-ban szépen beégett.
Viszont Spanyolországban mindkét csapatában húzóember volt, és lődözte a gólokat.
Hat millió tényleg nem pénz érte,persze kérdéses a fizetési igénye.kanty írta:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ak-2090785
6 millióért megérné Forlán leigazolása. Igaz, h már nem fiatal, de már két top bajnokságban is bizonyított és nem nagyon érződik a játékán, h már 32 éves. Legalább 2 jó év még biztos, h van benne. Tevez leigazolása jóval rizikósabb lenne, nem is jobb játékos, mint Forlán, plusz még ott van, h lelkileg eléggé instabil. Mehet neki akármilyen jól a játék, egyet "gondol" és elfogja a honvágy.
Kár érte. A liverpooli kalandja után már nem volt képes olyan magas szinten játszani, mint ahogy tette előtte. Most jöhet, a sok szereplés, sok pénz, kis foci az USA-ban.Barcaman14 írta:Robbie KeaneLA Galaxy
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ak-2090785
Ugyan nem túl fiatal, de ennyi pénzért jó igazolás lenne Eto'o helyére. Egy két év még bőven van benne szerintem. A legideálisabb Tevez lenne, de kérdés hogy kifizetnek-e érte több mint 4-szer annyit mint Forlánért?!
Szerintem arra gondolunk, hogy más közegben talán nem lett volna ennyire elkapatva. Ha még időben rákoppintanak az orrára nem nő akkorára az arca. Persze őszintén szólva szerintem Balotelli az a fajta, aki már tinédzserként is nagypofájú lehetett, csak rá kell nézni.LG írta:Sztem meg nincs benne semmi. Vagy mondj egy játékost, akit megnevelt Guardiola.
Sztem meg nincs benne semmi. Vagy mondj egy játékost, akit megnevelt Guardiola.d írta:Lehet van benne valami.Lionel85 írta:Vagy úgy megnevelődik, hogy egyáltalán nem ismerjük meg ilyen kretén játékosnak.
Lehet van benne valami.Lionel85 írta:Vagy úgy megnevelődik, hogy egyáltalán nem ismerjük meg ilyen kretén játékosnak.