Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bárcsak!Lionel85 írta:Vagy úgy megnevelődik, hogy egyáltalán nem ismerjük meg ilyen kretén játékosnak.d írta:Ez már közismert sztori volt, persze biztos sokan nem hallottak róla. Ha Guardiola játékos-kezelési módszereiből indulok ki, Balotelli ígyis-úgyis ki lett volna dobva ebből a csapatból már réges-rég.
Vagy úgy megnevelődik, hogy egyáltalán nem ismerjük meg ilyen kretén játékosnak.d írta:Ez már közismert sztori volt, persze biztos sokan nem hallottak róla. Ha Guardiola játékos-kezelési módszereiből indulok ki, Balotelli ígyis-úgyis ki lett volna dobva ebből a csapatból már réges-rég.
A nagy Herculesből se lett semmi!ab1daL írta:Egy két hírrel jöttem, ha szabad:
Nelson Váldez
HerculesRubin Kazan
Daniel Ayala
LiverpoolNorwich City
Jádson közel az Arsenalhoz: „Meg tudom erősíteni, hogy az Arsenal szeretné Jádsont. Most már minden a játékoson múlik" – mondta Lucescu.
Sztem sincs olyan messze a jelenlegi olasz liga szintétől. Sztem a legjobb csapataik képviselnek olyan szinten, mint az idei Juventus. Azért már évek óta kellemetlen ellenfeleknek tartják az oroszokat a BL-ben, persze azért verhetőek.L.Messi 10 írta:Ez ugye csak egy rossz vicc? Attól még igen messze van... Meg merem kockáztatni, hogy az idei Juventus egy oda-visszavágós meccsen verné az összes csapatot a Premijerből.Tocy írta:
Orosz liga eddig se volt gyenge, de most már tényleg a francia bajnokságot szerintem elérték simán, lassan meglesz az olasz is...át kell értékelni azt a top4 európai bajnokságot...
Ez ugye csak egy rossz vicc? Attól még igen messze van... Meg merem kockáztatni, hogy az idei Juventus egy oda-visszavágós meccsen verné az összes csapatot a Premijerből.Tocy írta:
Orosz liga eddig se volt gyenge, de most már tényleg a francia bajnokságot szerintem elérték simán, lassan meglesz az olasz is...át kell értékelni azt a top4 európai bajnokságot...
Orosz liga eddig se volt gyenge, de most már tényleg a francia bajnokságot szerintem elérték simán, lassan meglesz az olasz is...át kell értékelni azt a top4 európai bajnokságot...albicelesteX írta:Olvasom,hogy Milito Rubinba Zarate Szpartakba mehet...érdekes...
Abban igazad van hogy nem olyan idős még a levezetéshez.De ez az összeg nagyon csábító neki.És ha elmegy onnan már nincs visszaút az európai elit csapatokba.Ott lehúzza azt a 4 évet és kalap.Ezért írtam ezt a levezetős dolgot.LG írta: De azért sztem nem ennyi idősen kéne elkezdeni a levezetést. Remek szezon van a háta mögött(mármint egyéni szinten), látszik, h még mindig a világ egyik legjobb csatára. Bűnt nem követett el, de a szimpátiám nagyon visszaesett vele szemben. Az elmúlt két évben, főleg mikor Bojan, Ibra, Villa bénázását néztem, gyakran sírtam vissza. Többé nem fogom, az biztos.
De azért sztem nem ennyi idősen kéne elkezdeni a levezetést. Remek szezon van a háta mögött(mármint egyéni szinten), látszik, h még mindig a világ egyik legjobb csatára. Bűnt nem követett el, de a szimpátiám nagyon visszaesett vele szemben. Az elmúlt két évben, főleg mikor Bojan, Ibra, Villa bénázását néztem, gyakran sírtam vissza. Többé nem fogom, az biztos.Tdavid írta:Néhányan úgy írtok most Eto'o-ról mintha valami főbenjáró bűnt követne el azzal ha elmegy az oroszokhoz.![]()
Ő is 30 éves, karrierje végéhez közeledik.Most kapna utoljára ilyen szerződést, és azért gondolom szeretné nyugdíjas éveit rendesen bebiztosítani.
Szerintem számára ez már csak levezetés lenne.Egy elég jól fizető levezetés...
Jobb lenne ha mondjuk Dubai-ba menne?![]()
Na béke.
elbandi írta:Ezek szerint tényleg nemalbicelesteX írta: Oké!Akkor maradjunk annyiban,hogy nem értek a focihoz és nem láttam egy meccsét sem.Mondjuk akkor én sem vitatkozom azzal aki City "drukker".![]()
Attól még hogy City drukker valaki,az nem azt jelenti hogy elfogult a játékosaival.Van pár igen szerencsétlen játékos a Cityben és a csapatjáték is egy ló****,de amit te mondasz az ordítóan nagy baromság,de mivel valószínüleg nem töltötted be a 14-et ezért felesleges a vita.
Ezek szerint tényleg nemalbicelesteX írta: Oké!Akkor maradjunk annyiban,hogy nem értek a focihoz és nem láttam egy meccsét sem.Mondjuk akkor én sem vitatkozom azzal aki City "drukker".
Attól függ mire gondolsz. Mint ember tényleg egy büdös nagy kretén, de a focihoz igen jó esze van.albicelesteX írta:Oké!Akkor maradjunk annyiban,hogy nem értek a focihoz és nem láttam egy meccsét sem.Mondjuk akkor én sem vitatkozom azzal aki City "drukker".
Oké!Akkor maradjunk annyiban,hogy nem értek a focihoz és nem láttam egy meccsét sem.Mondjuk akkor én sem vitatkozom azzal aki City "drukker".elbandi írta:Ha nem tudod a szavak jelentését akkor felesleges veled vitatkoznom.albicelesteX írta:Nem azt mondtam,hogy rossz játékos,de gyökér.Ezt bebizonyította a válogatottban is.
Mostani argentín válogatottban sajnos nem sokan bizonyítottak![]()
Kiváncsi vagyok erre a Turan gyerekre mit fog produkálni Madridban.
Ha nem tudod a szavak jelentését akkor felesleges veled vitatkoznom.albicelesteX írta:Nem azt mondtam,hogy rossz játékos,de gyökér.Ezt bebizonyította a válogatottban is.
Ha te Tevezt nevezed butának akkor te biztos sok meccsét láttad vagy csak szimplán nem értesz a focihoz.albicelesteX írta:Az Internél már várják Tevezt,azt a Carlitost aki olyan buta az egész mint az állat,remélem elmegy Sneijder is és eltűnik az Inter az európai fociból.Megérdemelnék.Eto'o...á nem hiszem el...Úristen!
Engem is hidegen hagy, csak azt ecseteltem, hogy ezzel könnyen véget érhet az Inter-hegemónia. Samut meg nem sajnálom, ettől nem megy kútba a karrierje, kicsit megkeresi magát és még lehet visszaút az elitbe.lui1698 írta:Az nem érdekel, hogy ki nyeri a bajnokságot (mondjuk ha választhatnék akkor inkább 100szor a Roma, mint akármelyik milánói csapat).Lionel85 írta:Főleg ha még Sneijder is elmegy, akkor tényleg búcsút inthetnek a scudettónak és a Milan veszi át a stafétát...
Csak az zavar, hogy Samu-ból én nem néztem volna ki, hogy elmegy egy ilyen újgazdag hülyegyerekek játszókörébe.
Mondjuk most olvasok csak vissza, hogy közel se biztos, úgyhogy bízok benne, hogy kiderül a hírről hogy kamu.