Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
soadroli
Llegenda del Barça

2011.08.19. 22:20:48

http://www.youtube.com/watch?v=d6gkgg9G ... r_embedded
Nem tudom volt-e már, de ez jó. Mou mintha fejbe rúgná Cesc-et, rá is világítanak(bár sztem nem), Meg Tito taslija félszemmel :D
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.19. 21:53:33

:lol:
Ennyi kellett. Ezt nem szabad összehasonlítzani a faragással, meg pályafutást veszélyeztető belépőkkel, sőt, még azzal a lélektani hadjárattal sem, amit murinnyó visel ellenünk hosszú idő óta...
Ez csak egy kis fricska volt, jól tette Leo :D
Persze az igazi tőrdöfést a gólok jelentették...:)
Rivaldo-A Legnagyobb.
noname
Llegenda del Barça

2011.08.19. 21:43:38

MItől léett sokak szemében a Real a világ 2. legjobb csapata.AKárhogy nézem, az utóbbi években mi domináltunk, így az első helyezett egyértelmű, azonban az MU és a Cselzi sokkal töbebt raktak le az asztalra, mint a Real, az Inter ugyebár már nem az igazi, de a Real-nak piszok szerencséje volt tavaly. Nem csaptak össze egyetlen kemény ellenféllel sem addig, amíg mi nem kerültünk az útjukba. A Tottenham az angolok közül a leggyengébb volt.A Lyon is gyengébb volt, mint valaha. A Milan most se erős. Akárhogy nézem, ezek igen gyenge csapatuk, míg mi például az utóbbi években vertük ki a Cselzit, az MU-t többször, az Arsenalt is többször, addig a Real még nem bizonyított angol csapat ellen. Mou a jelnlegi Realt arra képezte ki, hogy minket megverjenek és attól mert ezzel a játékkal meg tudnak minket szorongatni egy cseppet se biztos h érnek vele bármit az angolok ellen. Az a becsúszás, vagy lökés, ami hatékony Messi elen, nem biztos h ér bármit Rooney vagy Drogba ellen. A Real akkor lesz a világ 2. legjobb csapata, ha meg tudja verni a Cselzit és az MU-t. Jelenleg max a 4. helyen vannak, mivel az Arsenal igencsak legyengült.
Amit itt leírtam bizony probléma is lehet a Real számára. A labdatartásuk nem az igazi, a védelem se olyan erős, mint mondjuk az Interé volt. A jelenlegi játék arra van kifejlesztve, hogy minket legyőzzenek, ez egyértelmű. A rengeteg lökdösődés, a gyors játékosok, az agresszív letámadás :arrow: mind a mi játékunkat akadályozzák.
Azonban vegyük mondjuk az MU-t.
Az ő játékosaik masszívabbak, így a lökdösődés ellenük alighanem hatástalan, sőt, fordítva sülhet el, mert ha ők is belekezdenek, az erősebb győz.
A Realnál megfigyelhető h erőltetik a gyors szélsőket, hogy lefussák a technikás játékosainkat. Azonban Angliában is jellemző a gyors szélsők alkalmazása, így nem lesz szokatlan, csakúgy mint az agresszív letámadás. A Real ugyan az bizonyította, hogy meg tud szorongatni minket(azt nem, hgoy le is tud győzni, csak azt h a körülményektől függően lehet méltó ellenfél), de semmit e bizonyított az angolok ellen. Jelen pillanatban például meggyőződésem, hogy az MU,Cselzi duó ha jó napot fog ki megveri a Realt.
A Fifa egy szégyen
Boixos
Llegenda del Barça

2011.08.19. 21:20:22

Tocy írta:
Boixos írta:
Balinho írta: ...
Ez viszont egész egyszerűen nem igaz. Nagy pech Mordor számára, hogy mi vagyunk az ellenfél, a történelem legjobb Barcelonája, mert tavaly már egyértelmű volt, hogy top4es csapat Európában. Idénre szerintem ez már top2...a MU és a Chelsea ellen lenne érdekes párharcuk, nagyon remélem, hogy idén valamelyiket megkapják a BL-ben. De szerintem bármelyik ellen már a Real az esélyesebb. Hozzánk is közelednek, mi folyamatosan fejlődünk, tavaly már a tökéletes felé tendált a játékunk, idénre ez még jobb lehet, de ők is rohamléptekkel fejlődnek.
nem tudom, ez igazából akkor fog kiderülni, ha egy frankón komoly csapattal kerülnek össze, értsd: rajtunk kívűl. mi mostanában tízből nyolcszor vernénk őket.
a többi nagycsapattal pedig nem találkoztak azóta, amióta ez a gyökér edzi őket.
PUYOL-XAVI-INIESTA
hady
Director del Fútbol

2011.08.19. 21:19:24

..nevetséges, Mourinhonak messzire elér a keze.

http://sportgeza.hu/futball/2011/08/19/mourinho/

Nem foglalkoznak Mourinho szemdöfésével...
noname
Llegenda del Barça

2011.08.19. 21:17:27

Messi gesztusa nem szép, de most komolyan: Ti mit csinálnátok a helyében?!
Mou már akkor oltotta Messit ok nélkül, amikor 17 évesen szivatta őt a Cselzijével együtt. Nem csodálom ha elege van a sok szájalásból.
A Fifa egy szégyen
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.19. 21:16:35

Boixos írta:
Balinho írta: Kár, mert a bárki bármit mond, a Madrid a világ futballjának egyik (ha nem a) legnagyobb csapata, úriemberek klubja. A Barca dettó. Ideje lenne úgy is viselkedni...
ez max múltidőben igaz, a jelenlegi madridra már nem.
de egy ilyen megalomán fallosszal a vezetésükben, aki vett egy ilyen bohócot a brigád élére, nem is várhatunk mást.
és igaz amit írsz, nagyon nagy kár, h ebbe a játékba olyan zsugások is belemennek, akik eddig rohadtul nem erről voltak híresek. a zombik meg tündökölnek...
nem tudom, h megéri-e úgy általában a spanyol foci egészére nézve, h murinnyót erőltessék vmilyen komolyabb cím leakasztásáért, ami egyébként kummára nem is biztos, ahogy a mellékelt ábra mutatja, mivel egy centiméterrel sem kerültek közelebb hozzánk sem, h a nemzetközileg komolyabb brigádokat már ne is említsük.
Ez viszont egész egyszerűen nem igaz. Nagy pech Mordor számára, hogy mi vagyunk az ellenfél, a történelem legjobb Barcelonája, mert tavaly már egyértelmű volt, hogy top4es csapat Európában. Idénre szerintem ez már top2...a MU és a Chelsea ellen lenne érdekes párharcuk, nagyon remélem, hogy idén valamelyiket megkapják a BL-ben. De szerintem bármelyik ellen már a Real az esélyesebb. Hozzánk is közelednek, mi folyamatosan fejlődünk, tavaly már a tökéletes felé tendált a játékunk, idénre ez még jobb lehet, de ők is rohamléptekkel fejlődnek.
Boixos
Llegenda del Barça

2011.08.19. 21:12:51

Balinho írta: Kár, mert a bárki bármit mond, a Madrid a világ futballjának egyik (ha nem a) legnagyobb csapata, úriemberek klubja. A Barca dettó. Ideje lenne úgy is viselkedni...
ez max múltidőben igaz, a jelenlegi madridra már nem.
de egy ilyen megalomán fallosszal a vezetésükben, aki vett egy ilyen bohócot a brigád élére, nem is várhatunk mást.
és igaz amit írsz, nagyon nagy kár, h ebbe a játékba olyan zsugások is belemennek, akik eddig rohadtul nem erről voltak híresek. a zombik meg tündökölnek...
nem tudom, h megéri-e úgy általában a spanyol foci egészére nézve, h murinnyót erőltessék vmilyen komolyabb cím leakasztásáért, ami egyébként kummára nem is biztos, ahogy a mellékelt ábra mutatja, mivel egy centiméterrel sem kerültek közelebb hozzánk sem, h a nemzetközileg komolyabb brigádokat már ne is említsük.

az egyik zombi munkássága nagy vonalakban
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2011.08.19. 21:17:00-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
18Barca99
Capitá del Barça

2011.08.19. 20:28:18

Mihu írta:Valahogy ezen nem tudok meglepődni azok után, hogy 8 meccs óta folyamatosan alávágnak, letapossák a bokáját, bodicsekelik, beszólogatnak neki...hiába Messi nem egy durva ember, meg egy szerény srác, de van az a határ amikor nála is elszakad a cérna. Más szerintem nem bírta volna idáig, hogy alárúgdosnak. Más már visszaütött volna, mint ahogy R10-et is vagy 2x kiállították nálunk könyöklésért.
Erre volt a válasz. 1:00-nél Mou-t nézzétek. Kb. "na most pofázz hülyegyerek".. és igaza is van ;)
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Balinho
Entrenador del Barça

2011.08.19. 19:48:11

Jézusom! A Madrid meg ahelyett, hogy szépen csendben maradna és magába nézne, megpróbálja befeketíteni a Barcát. Tényleg azon kellene gondolkozni, hogy miért van az, hogy a Clasico-knak azóta van ilyen undorító forgatókönyve, mióta Mourinho ül a padon??? Érdekes a 2-6-nál méltósággal viselte magát a Madrid, a Barca sorfalat állni ment a Bernabeuba, korábban évekig méltósággal viseltük, hogy a Madrid úgy dominálja a világ labdarúgását, ahogy most mi.

Érdekes, hogy azok a játékosok, akik évekig vállt vállnak vetve küzdötten egymásért a válogatottban, egészen a 2010 őszéig teljesen kulturált módon viselkedtek egy-egy rangadón. Most meg a klub ikonikus alakjai esnek egymásnak állandóan, Xabi Alonso, Casillas éppúgy fröcsög, mint Pique, Xavi stb...

Egyszerűen mióta a Special One hergeli mindenki idegeit, mindkét csapat teljesen kivetkőzött magából. Tök igazunk van, hogy a Madrid ha éles helyzet van akkor azért, ha vesztett helyzet van, akkor azért, de próbál legyalulni minket, megpróbál agyonzúzni minket. A túloldalnak igaza van, hogy már mindenre rohadtul rájátszunk (amúgy továbbra is fenntartom, hogy amíg a Madrid ilyen vadparaszt mód játszik ez teljesen vállalható részünkről), hogy minden szabálytalanságuk után egy éves és "hatclassicónyi" feszültség tör elő mindenkiből, vérben forgó szemekkel vadállatokként megyünk elégtételt venni.

Közben ez persze nekünk bántóbb, hiszen míg mi összeszorított s*gglukkal fanyalogtuk végig a századfordulós tündöklésüket, addig nekünk besározódik a dicsfényünk, köszönhetően annak, hogy jelen körülmények között a fél világ undorodik a spanyol focitól, az egész légkörtől, a korábban a futball ünnepének számító Clasico a hányinger szinonímája lett, a Madrid meg azzal enyhíti a saját fájdalmát, hogy belerondít a mi örömünkbe.

Kár, mert a bárki bármit mond, a Madrid a világ futballjának egyik (ha nem a) legnagyobb csapata, úriemberek klubja. A Barca dettó. Ideje lenne úgy is viselkedni...
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.19. 19:41:03

NEEEEE :lol: :lol:

Amúgy aki tudja ki ez a pali jelezze egyből, mert hatalmas. Minden képen rajta volt, SPORT meg a Mundo címlapján is :lol:

Viszont nagyon irigyeltem Titot, de jó érzés lehetett lekeverni egyet Jo5énak :P
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.19. 19:30:56

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mihu
Director del Fútbol

2011.08.19. 18:31:55

Valahogy ezen nem tudok meglepődni azok után, hogy 8 meccs óta folyamatosan alávágnak, letapossák a bokáját, bodicsekelik, beszólogatnak neki...hiába Messi nem egy durva ember, meg egy szerény srác, de van az a határ amikor nála is elszakad a cérna. Más szerintem nem bírta volna idáig, hogy alárúgdosnak. Más már visszaütött volna, mint ahogy R10-et is vagy 2x kiállították nálunk könyöklésért.
socio66

2011.08.19. 18:30:53

hát na. :)
felvettük a kesztyűt mi is,pályán és azon kívül egyaránt,de legalább látszik a játékosokon hogy a madridi megnyilvánulások mennyire doppingolják őket.
így motivációs videók helyett elég elolvasniuk az újságot,vagy visszanézni a korábbi meccseket és máris úgy mennek fel a gyepre hogy szétszedik az ellent. :)
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2011.08.19. 17:53:07

Hát... igen. Még ha meg is érdemli Mourinho, elég lett volna a góllal válaszolni rá. Az ilyenekre semmi szükség, csak újabb támadási felület. Hagyni kéne, hadd főjjön a saját levében.
De mint már mondtam,inkább ilyeneket tenne Pepe,Marcelo,Alonso,Ramos, mint hogy agyonrúgják a játékosainkat.
viszont ha már sportszerűtlenség és sportszerűtlenség közül kell választani akkor viszont ez igaz.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.08.19. 17:49:56

nem volt szép messitől,sőőt.
De mint már mondtam,inkább ilyeneket tenne Pepe,Marcelo,Alonso,Ramos, mint hogy agyonrúgják a játékosainkat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.19. 17:45:12

barcadome
Jugador del Barça

2011.08.19. 17:33:28

altercore, komolyan, mégis mit vársz? mit reagáljunk a kommentjeidre? mert ugye az nem tetszik, amit látsz...
sjay <3
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2011.08.19. 17:26:54

altercore írta:+ nem értem, hogy miért gondolják a Barca drukkerek azt, hogy a Barca a mindenkikedvencelegeslegeslegeslegsportszerűbbcsupatisztaságszentmennyei klub a világon...
én meg nem értem, h miért gondolod azt, h ez így van?
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
Yafnag
Barça B

2011.08.19. 17:25:01

altercore, a madridi AS azokkal a dolgokkal jelent meg, amiket az eurobarca leírt. Ez nem ennek az oldalnak a találmánya, hanem ezzel jelent meg az AS.
És azért "idézgeti", mert jelzőértékű, hogy a madridi (nem lehet elégszer kiemelni) sportlap miképp látta helyzetet.
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.19. 17:20:56

Akárhogy is írom, nem érted meg...eurobarcás cikk, ami összegyűjt és lefordít több nemzetközi sportlapban megjelent cikket! És azért idéz onnan az eurobarca, mert már a Real "hivatalos napilapja" is sarazza a fővárosiakat, ezen kéne elgondolkodni...
FCBPOWER
Barça B

2011.08.19. 17:20:54

Mert úgy véltem felfedezni az adott idézetből, hogy most még ők is elismerik, ami mindenki számára nyilvánvaló: Pepe és Marcelo kockás inges favágók, és nem futball pályára valók !!!!
, ,Hát... K... jó idényt produkáltunk. Itt van előttünk a három kupa, amit elértünk. De folytatnunk kell, mert a Barcában minden évben nyerni kell." (Eric Abidal élőben a Camp Nou gyepén)
altercore
Barça B

2011.08.19. 17:17:39

Tocy írta:
altercore írta:
Tocy írta:altercore: egy kicsit vissza kéne olvasni...esetleg nem csak a fórumot használni, hanem ha már erre az oldalra tévedsz, akkor elolvasni a híreket is...
Igen Tocy, nagyszerűen észrevetted, hogy arra próbáltam célozni, hogy nevetséges azzal érvelni, amit az eurobarca.hu-n olvasott, mert kicsit sem objektív. Ennyi erővel lehetne a madridista.hu-ról is másolgatni idézeteket, de mivel azok is elég elfogultak, így nem teszem.
Ha elolvasnád, akkor tudnád, hogy nem az eurobarca.hu találmánya a cikk, hanem több európai újság cikkeiből idéz, pl a Madrid által "fizetett" AS-ből is.

socio: sry, nem láttam, hogy nálad is ez van :D most raktam ki pár perce :D de akk kiveszem, annak reményében, hogy vki csinál egy jó siget belőle, és kitehetem azt :D
Akárhogyis nézem FCBPOWER egy eurobarca-s cikket idéz.
Másrészt nem értem, hogy az eurobarca által máskor olyannyira lemocskolt As-t miért idézgeti...
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.19. 17:14:45

altercore írta:Olyan hülyeségeket mondani pedig, hogy a Barca 60-70%-on játszott nem is értem hogy lehet. Vagy, hogy rövid volt a felkészülés a Barca számára. Ezek a kifogások, csak a Barca hozzáállását minősítik, mintha eleve mentegetnék magukat egy esetleges kudarc után.
:arrow:
altercore írta:A sportsajtó nem az általános, hétköznapi fociszerető emberek véleményét nyilvánítja ki.

Te is inkább szereted mint érted.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.19. 17:08:26

altercore írta:
Tocy írta:altercore: egy kicsit vissza kéne olvasni...esetleg nem csak a fórumot használni, hanem ha már erre az oldalra tévedsz, akkor elolvasni a híreket is...
Igen Tocy, nagyszerűen észrevetted, hogy arra próbáltam célozni, hogy nevetséges azzal érvelni, amit az eurobarca.hu-n olvasott, mert kicsit sem objektív. Ennyi erővel lehetne a madridista.hu-ról is másolgatni idézeteket, de mivel azok is elég elfogultak, így nem teszem.
Ha elolvasnád, akkor tudnád, hogy nem az eurobarca.hu találmánya a cikk, hanem több európai újság cikkeiből idéz, pl a Madrid által "fizetett" AS-ből is.

socio: sry, nem láttam, hogy nálad is ez van :D most raktam ki pár perce :D de akk kiveszem, annak reményében, hogy vki csinál egy jó siget belőle, és kitehetem azt :D
Válasz küldése