Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem beszélve arról, hogy mikor kb a 3. előzés történt a DRS zónában, akkor Gyula nagy élvezettel mondta hogy "jólvan...végre működik a DRS zóna, jólvan, ezt vártuk"Kralo írta:Megnéztem ezt a futamot is felvételről, mint az előző kettőt.
Semmi emlékem nem fog maradni erről sem.
Nem csak a Red Bullok színtelen,szagtalan győzelmei miatt, hanem ezek miatt a francos előzések miatt sem. Nyomják a gombot aztán elmennek. Mint egy lekörözés. Még egy klasszikus pálya is el lett rontva ezzel az egész csingilingivel.
Rutinmunka volt az előzés ezen a pályán. Tudom minden pályán más, valahol nem tűnt ennyire fel, de idén már nem először vált jellegtelenné az egész procedúra.
A diffúzorral kellett volna vmit kezdeni, nem ilyen ökörségeket bevezetni.
értem világosEl fanático írta:Én pedig rögtön a verseny leintése után írtam le a tv-ből és most megijedtem, hogy valaki büntetést kapott és számolhatok át mindent és most úgy néz ki, hogy tényleg így van - majd holnap javítom. De továbbra sem értem, mert a tv-ben a futam végén még Massa volt a 9.
Én pedig rögtön a verseny leintése után írtam le a tv-ből és most megijedtem, hogy valaki büntetést kapott és számolhatok át mindent és most úgy néz ki, hogy tényleg így van - majd holnap javítom. De továbbra sem értem, mert a tv-ben a futam végén még Massa volt a 9.Mogyi_ írta:
(nso-ról néztem a végeredményt)
BELGA NAGYDÍJ, A VÉGEREDMÉNYEl fanático írta: 9. Petrov - 1 pont
hát lett ilyen. ha belinkeled sem segítesz pl rajtam, mert csak közvetlen futamok után nézek rá erre a topicra/ ő nem is versenyzett, de be kellett volna linkelnem a héten a hírt, hogy Senna megy helyette, de ki gondolta, hogy lesz, aki nem tud erről?! /
Persze, lássuk:Mogyi_ írta:
Kukucs
Nem mintha annyira létkérdés lenne, de 166 az a 164 nem? vagy én vagyok ennyire vakond? Ránéznél kérlek?(: köszi
KukucsEl fanático írta:Tippverseny állása:
1. El fanático 186 pont
2. Xanthor 165 pont
3. Miihii 165 pont
4. Mogyi 164 pont
5. Game90 160 pont
6 .Snide 159 pont
A 2. és a 3. helyen Xanthor és Miihii között pontegyenlőség van, de mivel Xanthor nem tippelt mind a 12 fordulóra, csak 11-re, ezért ugyanazzal a pontszámmal ő a második.
Értem és igazad van mert télleg hibáznak minden csapatban a szerelők, csak sajnos itt a fő fejeseknél van a gond:/ és nem azt mondom h ferrari olyan szinten van mint a mclaren de akkor nagy különbség nincs, de tény hogy van !:)Bob_Marley írta:Ezzel nagyon vitatkoznék!Mert ugyanúgy a MclArennél is vannak boxproblémák, lsd Hungaroring vagy Button "mutatványai"!Most is 13ik helyről indult!Ferrari gyengébb mint a McLaren!Az osztrák csapat meg egy másik kategória!Lionel Kicsi Messi írta: Pontosan! Szóval akkor már teljesen nem is igaz, amit írtak sokan, hogy a Ferrari elvan maradva a RB és Mclarenektől. Alonsot is ki kellett volna hívni a széfti kár kor a boxba , és a nyakamat teszem rá, hogy nem a negyedik helyen ért volna célba.. látszik elmentek az agyak (Brawn,Todt,Schumi) és Olaszok kezébe került a Ferrari, máris más lett a szitu a verseny helyzetek közbe. Na mind1 kár ezen agyalni ezvan sajnos lesz majd jobb is:)
Hamilton hibázott, Ozsi elfogadom!De talán a japán megfoghatta volna az elejét, s nem megy neki!De helyezkedni akart!
Visszaolvastam a topikban, érdekes mindenki kiemelte Hamilton tegnapi mutatványát (amiről kiderült nem ő volt a hibás)!"Életveszély az ember..." stb...De Maldonadoról akiről kiderült egyértelmű hibás volt egy szó sem esett.....
Én úgy éreztem, hogy ha megkapja akkor az SC előtt a friss gumikat, akkor bőven benne lett volna a potenciál, hogy elkapja vettelt. Persze az olaszok elintézték, hogy ez a lehetőség ne álljon fent.ozsimiki írta: Hogy mit adtak ki a kezükből?futamgyőzelmet? ha kijön ő is Seb-el,akkor is marad a német elől (ill akkor marad,és nem kell visszaelőznie), +láthattad,h keményen milyen gyér a Ferrari. 2.helyet elvesztette max.
Monzát viszont szntem hozza Alo vagy Hami. De belefér.
Hogy mit adtak ki a kezükből?Ronaldinho&Barca írta:Schumacher
245
Parádés volt a Mester, odatette magát ezen a hihetetlen jubileumon, szép volt nagyon!
U: Ferrarinál így hogy lehet egy futamgyőzelmet kiadni a kézből, már művészien csinálják.. Bravó!
Ezzel nagyon vitatkoznék!Mert ugyanúgy a MclArennél is vannak boxproblémák, lsd Hungaroring vagy Button "mutatványai"!Most is 13ik helyről indult!Ferrari gyengébb mint a McLaren!Az osztrák csapat meg egy másik kategória!Lionel Kicsi Messi írta: Pontosan! Szóval akkor már teljesen nem is igaz, amit írtak sokan, hogy a Ferrari elvan maradva a RB és Mclarenektől. Alonsot is ki kellett volna hívni a széfti kár kor a boxba , és a nyakamat teszem rá, hogy nem a negyedik helyen ért volna célba.. látszik elmentek az agyak (Brawn,Todt,Schumi) és Olaszok kezébe került a Ferrari, máris más lett a szitu a verseny helyzetek közbe. Na mind1 kár ezen agyalni ezvan sajnos lesz majd jobb is:)
Pontosan! Szóval akkor már teljesen nem is igaz, amit írtak sokan, hogy a Ferrari elvan maradva a RB és Mclarenektől. Alonsot is ki kellett volna hívni a széfti kár kor a boxba , és a nyakamat teszem rá, hogy nem a negyedik helyen ért volna célba.. látszik elmentek az agyak (Brawn,Todt,Schumi) és Olaszok kezébe került a Ferrari, máris más lett a szitu a verseny helyzetek közbe. Na mind1 kár ezen agyalni ezvan sajnos lesz majd jobb is:)Tocy írta:A legnagyobb!Lionel Kicsi Messi írta:Schumacheré minden tisztelem sokadjára, hogy megint megmutatta mit is tud! 19 helyet javított szép nagyon: ) Azért Alonsora kíváncsi lennék mi lett vele a végére:( Összeségében jó futam volt:)Alonso meg megint ütheti a csapattagokat, már sokadik versenyét baltázzák el...
A legnagyobb!Lionel Kicsi Messi írta:Schumacheré minden tisztelem sokadjára, hogy megint megmutatta mit is tud! 19 helyet javított szép nagyon: ) Azért Alonsora kíváncsi lennék mi lett vele a végére:( Összeségében jó futam volt:)